2777
2789

اینکه چرا تلاش نکردم بیاییم شمال از سه سال قبل که بومی باشه. 

موندیم تهران الکی الان با رتبه خوب تهران که نمیتونست قبول شه دوباره اومدیم شمال دانشگاه قبول شد. 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی نداره دندون شمال هرجا باشی بستگی داره کدوم البته باید ی رنج رتبه خاص بیاریبه قلمچی نگاه کن خیلی ...

بومی باشن با رتبه بالاتر هم قبول میشن اخه 

مثلا با رتبه ۷۲۹ منطقه ۱ نمیشد شمال قبول شد ولی با رتبه بدتر اگه بومی باشی قبولی 

بومی باشن با رتبه بالاتر هم قبول میشن اخه مثلا با رتبه ۷۲۹ منطقه ۱ نمیشد شمال قبول شد ولی با رتبه بد ...

عزیزم بستگی به منطقه داره

اگه شمال بودی درسته منطقه یک نبودی و تراز های مختلف رتبه مختلف میداد 

عزیزم بستگی به منطقه دارهاگه شمال بودی درسته منطقه یک نبودی و تراز های مختلف رتبه مختلف میداد

همینو میگم مثلا با ۷۲۹ منطقه ۲ بومی بابل میشدم احتمالا دندون میداد الان با این رتبه منطقه ۱ و غیر بومی شدم پزشکی داد. 

خيلي عاليه تبريك ميكم ديكه ناراحت نباشيد رشته به اين خوبي ايشالا موفق باشه

مرسی عزیزم خیلی زحمت کشید  رفتم دیدم همه با رتبه های بدتر اومدن ثبت نام. دلم براش سوخت.