2777
2789
عنوان

جدیدا دخترا میگن پسر قد یکو هشتاد کوتاهه

| مشاهده متن کامل بحث + 919 بازدید | 119 پست
قدت چنده کدوم شهری؟من اصفهانم اینجا مردای خود اصفهان خیلی کوتاهن با قد ۱۶۵/۱۶۴ که قدمه خیلیا ازم کوت ...

اقا دیگه زیر ۱۶۵ نیستن ک  منم اصفهانم

رنج قدشون مثل بقبه ایرانه حدود اعلب ۱۷۴ ۱۷۵

بلندتر عس کوتاهترم هس

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

175 به بالا میشه بلند حرف الکی میزنن بقیه.

همه که یه قد نیستن

الان من خودم 170 

ولی خب درشت تر و بلندتر بنظر میرسم 

پس یه پسر 175 قطعا برام کوتاهه

وقتی برات بلنده 175 که شما خودت قدت 150 خورده ای 160 باشه

من ۱۹ سالمهمن اول دوسش نداشتم ولی این دونفری که میگم خودشون از کوچولو بودنم خوششون میومد و بهم اعتما ...

منم ۱۹ سالمه 

چقد خوب❤️

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

اره دیگه خدا همه چی و به همه کس نمیده به نظر من بیشتر اختلاف قدی مهمه تا خود قد پارتنر البته همون مه ...

دقیقا ماهیت و درون آدما مهمه تا قد و وزن و..

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                          ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷

من ۱۷۲ شوهرم ۱۸۰ راضیم من جهره برام مهم بود ولی قد خیلی نه مهم نبود از خودم بلندتر بود کافی بود  بقیه میگفتن اخلاق مهمه فکر میکردم کلیشه هس ولی بعد که میای تو زندگی میبینی اول و اخر اخلاق مهمه و تمام 

اقا دیگه زیر ۱۶۵ نیستن ک منم اصفهانمرنج قدشون مثل بقبه ایرانه حدود اعلب ۱۷۴ ۱۷۵بلندتر عس کوتاهترم ه ...

ما تو شاهین شهریم شاهین شهریا بلندن

ولی وقتی میریم خود اصفهان مرداشون خیلی کوتاهن شاید از هر ۱۰ تاشون ۲ تاشون ۱۶۰ ان

همه که یه قد نیستنالان من خودم 170 ولی خب درشت تر و بلندتر بنظر میرسم پس یه پسر 175 قطعا برام کوتاهه ...

بحث اکثریت هست 

نه من یا شما 

اکثر پسرا 170 تا 180 هستن 

دخترا هم 150 تا 165 

پس نسبت به این قد ها 175 به بالا میشه بلند 

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

من در ۲۰سالگی دو سانت ودر ۳۶سالگی ۳سانت بلند شدم

جالبه بدونید نیمسانتم تو ۴۰سالگی بلند شدم 😍

عکسهام تو تاپیک قدم وگروه تلگرامم  هست

گروه تلگرام افزایش قد من👇

جهت تبادل نظر کسانی که خواهان افزایش قد هستند در هر سنی!

(متدهای افزایش قد 2025)

لینک گروهbolandha

کانال تلگرام افزایش قد من👇

متدهای افزایش قد مدرن

لینک

bolandghadshodan

کانال شامل مطالب علمی کتابهای افزایش قد وتجربیات اشخاص ایرانی وخارجی در بزرگسالی وسن رشد است

اولا بستگی به قد خودت داره واسه دختری ک خودش مثلا 160همون 170ام کافیه 

کفش پاشنه بلندم دیگه کلا خز شده فقط با لباس مجلسی میپوشن 

دوما مهم تر از همه اینا اخلاقه مهم اینه ک طرفت چجوری باهات رفتار می‌کنه چقد بهت عشق میده چقد بهت ارزش میده