زر میزنن😂بعد قد بلند خوش هیکل و خوش قیافه خیلی خیلی کم پیدا میشه اکثرا قیافه ها داغون
ببین من اعتراف میکنم برای من ۱۸۸ قدشه چه بسا ۱۹۰
ولی هیکل اصلا نداره بنده خدا فقط یکوچولو شکم داره
فک کنم به زور ۷۰ کیلو باشه نهایت ۲ الی ۳ کیلو بیشتر
قیافشم خیلی خیلی معمولیه
درکل به دل من نشسته ولی بقیه دوستام میگن اصلا خوب نیست😅😅😅
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بعضی جاها لازمه خواهرم ولی از شانس گوه من هرمی بهم پیشنهاد میشه حداکثر ۱۷۵عه😂😂
انقدر رد کن که دیگه ۱۷۰ هم گیرت نیاد😂😂
حالا من به ۱۸۰ هم راضی بودم زد خدا یدونه ۱۸۸ انداخت تو دامنم😂😂😂😂🤣
🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿 لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم ای در رگانم خون وطن ای پرچمت مارا کفن🇮🇷🇮🇷🇮🇷
درسته قد بلند خوبه ولی واقعا به چه کاری میاد اطراف من جز من همه بلند محسوب میشن به چه کارشون میاد فقط من ۱۶۳ هستم هیچ وقت نفهمیدم قد بلند به چکارشون میاد اگه مثلا ده بیست نفر بودن اوکی بودم ولی اینکه اکثر نوجوونا یاد گرفتن فلان قد کنسل فلان ماشین کنسل بدم میاد چون فک میکنم همش تاثیرات مجازی باشه
برای همه آرزوی آرامش دارم ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوشترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادقترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربونترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قویترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همهی اینها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
حقیقتا حرفی ندارم قدم ۱۵۳ ولی پارتنرم ۱۹۵ و اکسمم ۱۹۳به خدا خودشون اومدن سمتم وگرنه من برام فرقی ندا ...
عزیزم شما چند سالتونه
از قدتون راضی هستین؟
من ۱۵۵ خودم دوست ندارم ولی بقیه میگن خوبی
خواستم ببینم شما قدتون و دوست داری
عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز یاز اولماسا یای اولماز چوخ آنالار قیز دوغار 👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️🔥
چون تحت تاثیر فضای مجازی هستن درسته قد بلند خوبه ولی واقعا به چه کاری میاد اطراف من جز من همه بلند م ...
به خدا اصلا مهم نیست فقط عشق
من خودم۱۷۴ قدمه به ۱۸۰ هم راضی بودم اما خدا یدونه ۱۸۸ گذاشت تو دامنم
من هیچوقت برام قد مهم نبود
آدم برای هرچی حرص بزنه احتمال اینکه برعکسش نصیبش بشه خیلی بالاتره