2777
2789
روز اول از کجا میدونستم اینجوریه!

بنظرم برو مشاوره فقط 

اینجا به جواب درستی نمی‌رسی عزیزم 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم میشه شما که تجربه دارید راهنمایی کنیدبه نظرتون ازدواج خانم مجردو زیرسی سال با کسی که یه دختر د ...

نه به خداوندی خدا قسم اصلا درست نیست چون خیلی مشکلساز میشه خودتو دست بالا بگیر بچه خودت نیست که9ماه روش حامله بوده باشی ساعت به ساعت بزرگش کرده باشی فقط دردسره و اینکه اول زندگیت خیلی مقید میشی خیلی

خواهر و مادر شما قابل مقایسه نیستن با فرزند ایشونتوصیه من به شما تغییر طرز تفکرتونه

عزیزم خانواده من سالی یکبار میان تحمل نداره 

من چرا ماهی یکبار پسرشو ک کاری نمونده نکرده باشه تحمل کنم

تو ارزش برای خودت و خانواده ت قایل نیستی مثل اینکه

پدرش میخواسته ازدواج کنهبه خاطر پسرش باید تا آخر مجرد بمونه؟

نه‌با یکی عین خودش باید ازدواج میکرد یا واقعا باید اول تکلیف بچه رو مشخص کنن یا عرضه مقابله باهاشون رو داشته باشن دختر مردم مسئول گرفتاری و بدبختی بچه‌یکی دیگه نیست

عزیزم هر کسی باید با شخصی مثل خودش ازدواج کنه با شرایط شما ازدواج با مرد بچه دار غلط اندر غلطه

من خودمم منطقی که فکرمیکنم غلطه.ولی اون شخص اونقدر منو تحت تاثیر قرار داده بودو یجوری اطمینان خاطر میداد با حرفاش که الانم که از این ماجرا گذشته بعضی وقتا با خودم میگم شایدم من اشتباه کردم

عزیزم خانواده من سالی یکبار میان تحمل نداره من چرا ماهی یکبار پسرشو ک کاری نمونده نکرده باشه تحمل کن ...

فرزند با خواهر و مادر جایگاهش فرق داره چه برسه به خواهر ومادر همسر...

درست حرف بزن 

باور کن نمیتونم دست خودم نیست

بخاطر اون بحث هایی ک پیش اومده دستتون پیش نمیره 

ولی یکم شل کن

مثلا وسایل پیتزا بخر بگو امشب شام با تو برامون پیتزا درست کن 

شوخی کن باهاش 

یا بگو پس فردا زنت دادم باید بلد باشی دوتا غذا درست کنی پاشو باهم مثلا فلان غذا رو بپزیم 

باید حرفاتو بندازی توی شوخی و خنده 

وگرنه روحیه خودتو داغون میکنی 

اون فقط ۱۰ روز اونجاس و زود میره 

بذار اون ۱۰ روز بهش خوش بگذره و دل خوری بینتون پیش نیاد 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

پدرش میخواسته ازدواج کنهبه خاطر پسرش باید تا آخر مجرد بمونه؟

مگ پدرش رفت خواستگاری هردختری باید همه دخترا قبول کنند؟

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده