2777
2789
عنوان

کاش میشد از این دنیای کثیف خودکشی کنم😭😓

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 72 پست

شما خودتو دوسداشته باش غذای مقوی بخور  بادام بخر صورتت پر تر میشه. مرتب سعی کن سینه مرغ بخوری گوشت مرغ رو مرتب بخور ببین چه غذایی بیشتر دوسداری همون بخور 

موز بخور  آب هویج بستنی 

و حتی کباب بره با دمبه اینا عالین اگه میتونی برو یوقتایی جیگرکی  صبحونه تخم مرغ بخور. کوکو کتلت اینا سریع تپلت می کنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم آفریده های خداوند متعال و مهربان که زشت نیستن منم صورتم لاغره و تقریبا کشیده ولی خودم رو دوست ...

😔عزیزم بیخیال من هستم

من عاشق رز ابیم💙🦋کلن رنگ ابی و دوس دارم🤭🦋💙

شما خودتو دوسداشته باش غذای مقوی بخور بادام بخر صورتت پر تر میشه. مرتب سعی کن سینه مرغ بخوری گوشت م ...

🥲پول ندارم اینارو بخورم غذاهای عادی میخورم

مثلا میگن دماغتو عمل کن لباتو ژل بزنزیر چشمتو فیلر بزننمیدونم مژه بزار و فلانصورتتو و ژل بزنخسته شدم ...

ببین تو تو ذهنت بگو

مرده شور هر کی از چیزی که دست خودم نبوده ایراد بگیره

دوست دارم زشت باشم!بهش افتخار میکنم

من رو ذهنم کار میکنم..

اصن من از شما شاید خوشگلتر باشم کی تعیین میکنه اینو؟

همه چیز از مغزت شروع میشه!

بپذیر خودتو...برو پیج بلاگر ام البنین بوشهری رو ببین خواهش میکنم ازت!یکی از پستاش در جواب کسایی که گفتن زشتی

مثلا میگن دماغتو عمل کن لباتو ژل بزنزیر چشمتو فیلر بزننمیدونم مژه بزار و فلانصورتتو و ژل بزنخسته شدم ...

غلط کردن بیخود 

این کارایی که گفتی کار آدمایی که اعتماد بنفس ندارن ینی چی آدم بره این همه عمل زیبایی کنه 

بجا اینکارا برو یه سرم ویتامین سی لافارر یا پرایم بخر با یه مرطوب کننده پوست خشک و آب کافی در طول روز بخور نتیجه شو یک ماه بعد بهم بگو 

نگو اینجور عزیزم باور کن نیستی زیبایی واقعی یعنی اینکه چشم در جای چشم باشه دماغ جای خودش باشه عزیزدل ...

🙂‍↕️من تو نظر خودم قیافم زشت نبود ولی خشگلم نبود

ولی اطرافیانم انقد کوبیدنم همه همه بهم گفتن زشت

الان دیگه مطمعنم زشت ترین دختر دنیام

منم واقعا دیگه تحمل زندگی کردن با این موجودات وحشتناک رو ندارم 

انسان با اختلاف ترسناک ترین و خطرناک ترین موجوده نسبت به سایر موجودات 

خدا خودش نجاتمون بده

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️