2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید حس میکنم هایمنم اسیب دیده😭😔

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 36 پست
ببین رک بهت بگم اون هیچوقت خواستگاریت نمیاد حتی اگه شغل و پولم داشته باشه .. جدای از عقوبت الهی که م ...

من اصلا نمیخواستم اینطوری شه و واقعا فقط به قصد ازدواج باهم بودیم اونقدری دوسش داشتم که بعد از ۱٠ ماه قبول کردم این اجازه رو بهش بدم که ای کاش نمیدادم🥲💔

خوب همین الان تا زیاد ازش نگذشته برو یه مامان معاینه کنه .بعد هم عزیزم می‌دونی دیدن اندام جنسی توسط ...

بخدا که پشیمونم خیلی هم پشیمونم بدبختی اینجاست ادم با اعتقادی ام هستم نمیدونم چرا بخاطر عشق حماقت کردم و چشممو رو همه چی بستم😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره فردا حتما میرم ولی خیلی نگرانم اگه اسیب دیده باشه دیگه حتی درسم نمیتونم بخونم از خجالت🥺

چند سالته حس میکنم خیلی کم سنی مواظب خودت باش الان وقت درس خواندن هست نه اینکارا .اینکارا عاقبت خوشی نداه علاوه بر حرام بودن و گناه بودن .بعد کجا باهاش رابطه داشتی یعنی خونشون رفتی اگه آره خیییلی اشتباه کردی می‌دونی ممکن بود بلای بدتری سرت بیاره و حتی تجاوز گروهی امکانش بود

بخدا که پشیمونم خیلی هم پشیمونم بدبختی اینجاست ادم با اعتقادی ام هستم نمیدونم چرا بخاطر عشق حماقت کر ...

الآنم خدا بخشنده هست توبه کن و اصلاااا سمت اینکارا نرو فردای قیامت باید بتوانیم تو روی فاطمه زهرا نگاه کنیم

بله برای فردا نوبت گرفتم🥺من شرایطش رو دارم اما طرفم پول کافی نداره و منتظره من درسم تموم شه که جلو ...

انشاالله هرچه سریعتر جوربشه تاازدواج کنید.شاید این یه تلنگری بود وخداکمکت کردکه هوای خودت رو داشته باشی نگران نباش انشاالله که چیزی نیست 

الهم عجل لولیک الفرج الهی آمین
چند سالته حس میکنم خیلی کم سنی مواظب خودت باش الان وقت درس خواندن هست نه اینکارا .اینکارا عاقبت خوشی ...

۱۹ سالمه🥲

اره خونه رفتم💔

اشنا هست میدونم همچین کاری نمیکنه ولی خب واقعا کار خیلی بدی کردم و قبول دارم هرچند که دیگه دیره😔

۱۹ سالمه🥲اره خونه رفتم💔اشنا هست میدونم همچین کاری نمیکنه ولی خب واقعا کار خیلی بدی کردم و قبول دار ...

دیگه بدتر اگه ازدواجی صورت نگیرد تا آخر عمر به چشم بد کاره بهت نگاه می‌کنه حتی اگه ازدواج هم بکنید ممکنه بعدها به روت بیاره همچین کاری را.

من اصلا نمیخواستم اینطوری شه و واقعا فقط به قصد ازدواج باهم بودیم اونقدری دوسش داشتم که بعد از ۱٠ ما ...

اول خودت رو دوست داشته باش .. دوست داشتن مجوز کار حرام و اشتباه و خدای نکرده از بین بردن آینده‌ی شما نیست .. ده ماه فرصت خیلی کوتاهیه از تجربیات دیگران استفاده کن ، مشخصه قصدش سوءاستفاده هست و می‌بینی به زودی وقتی به مرادش رسید چطور تغییر می‌کنه و اون روش رو نشونت میده ، اگر دوستت داشت رابطه رو  رسمیش می‌کرد ، تو که توقعی ازش نداری 

اینها توجیهه مواظب باش تصمیمات امروزت فرداتو می‌سازه 

اگه میشه برای ظهور امام زمان و حاجت روایی خودتون و من صلوات بفرستین .. مطمـئن باش که خداوند تو را عاشقانه دوست دارد ؛ چون در هر بهار برایت گل می فرستد و هرروز صبح آفتاب را به تو هدیه می کند. به یاد داشته باش که پروردگار عالم با این که می تواند در هر جائی از دنیا باشد ، قلــب تو راانتخاب کرده و تنها اوست که هر وقت بخواهی چیزی بگوئی گوش می کند ..مریم سابق هستم تو سایت جدید نتونستم با کاربری مریم وارد بشم..🌹🌹🌹تیکر‌تولد یک‌سالگی گل پسرم .
دیگه بدتر اگه ازدواجی صورت نگیرد تا آخر عمر به چشم بد کاره بهت نگاه می‌کنه حتی اگه ازدواج هم بکنید م ...

اگه خدایی نکرده ازدواجم نکنیم من با هیچکس دیگه ای ازدواج نمیکنم چون دلم نمیاد با یه بنده خدای از همه جا بی خبر ازدواج کنم که راجبم چیزی ندونه

هعی خدا بگذره از سر تقصیراتم واقعا بچگی کردم😔

اول خودت رو دوست داشته باش .. دوست داشتن مجوز کار حرام و اشتباه و خدای نکرده از بین بردن آینده‌ی شما ...

واقعا راست میگید من خیلی سادگی کردم کاش خدا ببخشه منو و مشکلی برا هایمنم پیش نیومده باشه😔