2777
2789
اره باز برو‌اونجا سرگرم میشیسعی کن کتاب بخونی و شوهرت راضی کنی بری باشگاهتلفنی با مامانت حرف بزن چند ...

ارع گلم خیلی تاثیر داره تلفنی حرف میزنم دوست هم دارم ولی بچه دارند خیلی رفت و آمد نمیکنند سختشون هست اره تو فکر کتاب هم هستم مرسی از راهنماییت عزیزم بوص بهت🥰😘😘😘😘

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا تا دم کوچه نمیرم 😢تو چطور خودتو سرگرم میکنی۷ساعت فاصله داره

منم ۸ ساعت فاصله داره به بدبختی خودمو سرگرم‌میکنم 

سرکارم تا ساعت سه بعدش میام یکم میخابم و استراحت میکنم تا پنج اینا بعدش پا میشم ظرفی میشورم کاری میکنم 

البته یه دوست دارم باهاشون رفت و‌امد خانوادگی داریم بعضی وقتا با اونا میریم بیرون 

با تلفن زیاد حرف میزنم با مامانم و دوستام میگذره دیگه ولی سخته 

منم ۸ ساعت فاصله داره به بدبختی خودمو سرگرم‌میکنم سرکارم تا ساعت سه بعدش میام یکم میخابم و استراحت م ...

بازم خوبه میری سرکار من که ی ماه امدم اینجا تا تو کوچه نرفتم تنهایی شاید هفته ای ی بار باشوهرم بریم بیرون

نه اگه شاݝل بودم که سر کار میرفام اینقد تو خونه نمیموندم نه اینجا هیشکیو ندارم حتی خانواده شوهرمتو چ ...

اینجوری خیلی بده 😢😢اگه میتونی برو‌ سرکار 

سرت گرم‌میشه چرا رفتین اون شهر بخاطر شغل همسرت؟

من و شوهرم جفتمون اینجا کارمندیم درخواست انتقالی دادیم‌موافقت نکردن‌هنوز پنج ساله اینجام 

بازم خوبه میری سرکار من که ی ماه امدم اینجا تا تو کوچه نرفتم تنهایی شاید هفته ای ی بار باشوهرم بریم ...

سعی کن هر شب برید بیرون دور بزنی‌حتی اگه پیاده نمیشید 

ببین اگه همسایه خوب دارید باهاشون رفت و آمد کن عزیزم

سعی کن هر شب برید بیرون دور بزنی‌حتی اگه پیاده نمیشید ببین اگه همسایه خوب دارید باهاشون رفت و آمد کن ...

اخه شوهرم بیشتر شبا سر کاره هفته ای یکی دویار میتونه ببرم بیرون اصلا شهر خوبیم نیست جایی برای رفتان نداره که تنهایی برم

اینجوری خیلی بده 😢😢اگه میتونی برو‌ سرکار سرت گرم‌میشه چرا رفتین اون شهر بخاطر شغل همسرت؟من و شوهرم ...

شوهرم نمیزاره برم سرکار 

بازم خوبه تو میری سرکار ولی بازم غریبی سخته 

انشالله که زودتر بتونین برین شهر خودتون

اخه شوهرم بیشتر شبا سر کاره هفته ای یکی دویار میتونه ببرم بیرون اصلا شهر خوبیم نیست جایی برای رفتان ...

کدوم شهری؟ 

تو هم سعی کن از الان بفکر جا به جایی باشی دوری سخته من فکر میکردم میشه تحمل کرد ولی هرچی بیشتر میری جلوتر غریبی سخت تر میشه

کدوم شهری؟ تو هم سعی کن از الان بفکر جا به جایی باشی دوری سخته من فکر میکردم میشه تحمل کرد ولی هرچی ...

اطراف اصفهان

شهر خودمون هم خونه نداریم ی ماه بزور و تحمل با مادر شوهرم زندگی کردم اونم با دوری از شوهرم تا الان امدم اینجا بنظرم هر چقدم اینجا سختمه ولی بهتر از زندگی با مادر شوهره

کار شوهرمم اینجاست حالاحالا موندنیم