2777
2789
عنوان

همه دارن با دو ست پسراشون ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 447 بازدید | 43 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست نباشید با کسی بهتره...مانا باشید🌹🌹🌹

والا خودمم دید بدی نسبت یه پسرا دارم و هم اینکه هدف مهمی دارم درگیر اونم 

ولی وقتی اطرافمو میبینم حس خود کم بینی دارم

نمیدونم درست میگم یا نه چون خودمم تجربه اینو نداشتم ولی طبق چیزی که تو دوستان و اطرافیان دیدم کمتر پیش میاد ندیده و صحبت نکرده پیشنهاد بدن یعنی یه گفتگو کوتاه و یه آشنایی کوتاهی صورت گرفته حالا تو دورهمی تو دور دوری و...

البته تو دانشگاه شده گفتگویی نبوده ولی یکی پا پیش گذاشته

ولی از نظر من اون محیط آشنایی باشه فکر می‌کنم احتمالش بیشتر باشه 

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

اگه همه دوسپسر دارن وشما نداری اصلا احساس بدی نداشته باش چون اوناهم برد نکردن

فکرکن همه شلوارشونو خراب کردن وتو نکردی همینقدر راحت

به گیتی دوکس راهمیشه سپاس...یکی حق شناس یکی حدشناس

نظرصادقانه ام اینه که الان برای ادمایی که تواجتماعن سرکارمیرن ودانشگاه واینا...اکثرا دوره روابط انتخ ...

یعنی میکی با باهمکار؟

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

والا تو اجتماع که هستم .هرروز دانشگام بیرون میرم بازارخرید جاهای دیگه یکم اضطراب اجتماعی دارم به طاه ...

این بیرون رفتن‌هایی که میگی احتمالا همشون جمع‌های دخترونه نیستن؟

یکی از دوستای من چندتا پیشنهاد داره دقت کردم مثلا بیرون که میره مثلا با دوستاش میرن کافه دوستاش با صاحب کافه و باریستا و اینا آشنا هستن با هم آشنا میشن‌

یا مثلا دوست پارتنرِ دوستش باهاش آشنا میشه

میدونی منظورم اینه اون ارتباط و آشنایی شکل میگیره

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
این بیرون رفتن‌هایی که میگی احتمالا همشون جمع‌های دخترونه نیستن؟یکی از دوستای من میشه چندتا پیشنهاد ...

والا با دوستای خودم که خیلییییییی کم میرم بیرون 

بیشتر تنهام

والا با دوستای خودم که خیلییییییی کم میرم بیرون بیشتر تنهام

خب ببین الان به نظرم کمتر کسی تو یه نگاه مثلا تو خیابون از یکی خوشش بیاد درجا میره پیشنهاد میده مخصوصا واسه ارتباط جدی