اسی عزیز قطعا بچه سالم شیرینی زندگیه. با همه دردسراش بازمشور و نشاط خونه اس. کاش میشد این موضوع از همه بجز شما وهمسرت پنهان بمونه آیا میتونی این کارو بکنی؟؟ حتی اگه یه نفر بفهمه بازم یه روزی به گوش بچه میرسه. این راز تا زمان مرگ والدین باید پنهان بمونه.اینکارو بکن براش سنگ تمام بذار باهاش لذت ببر مادری کن. من بچه دارم و عصبی هستم علیرغم دردسراش بازم میگم بچه عشقه. فقط مواقعی مثل جنگ و دعوای زن و شوهری و ... این چیزا میگم کاش بچه نداشتم.در کل اگه آوردی از مادری لذت ببر اگه هم نیوردی از رهایی و آزادی لذت ببر.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم خودم هم عصبی هستماز اول نبود الان شدمکلا بچه داری اعصاب فولادین میخوادانشالله ک همیشه سالم ب ...
من تجربه بچه داری ندارم ولی تو اطرافیانم میبینم همش گلایه میکنن از دست بچه. شماروهم درک میکنم و مطمعنم سخته بچه داری ولی.. بنظرم باید به نقاط مثبتش نگاه کنی و از زندگیت با بچه لذت ببری سخت نگیر فقط
که تو خداوند... به موی رسیدن ها..... پاره نشدن هایی !
اسی عزیز قطعا بچه سالم شیرینی زندگیه. با همه دردسراش بازمشور و نشاط خونه اس. کاش میشد این موضوع از ...
عزیزم من اصلا نمیخام حقیقتو ازش، پنهان کنم و همش استرس اینو داشته باشم ک یهو یکی یچیزی میگه میفهمه من از بچگی حقیقتو بهش میگم و مطمعنم این گفتن بهترین و عاقل ترین چیزیه ک انجام میدم
که تو خداوند... به موی رسیدن ها..... پاره نشدن هایی !