2777
2789
عنوان

شوهرمو راضی کردم بریم بچه بیاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1027 بازدید | 72 پست
گلم تا سن هفت سالگی باید حقیقت بدونه اتفاقا زودتر بدونه زودتر میتونه قبول کنه و بپذیره و باهاش کنار ...

ميدونيد هر كسي يك نظري داره

ولي از اين ديد ببينيد كه اگر ندونه، تا مثلا ١٨ سالگي فكر ميكنه شما مادرش هستي، كودكي زيباتري خواهد داشت، تا بزرگ بشه اونقدر بند عاطفيش با شما قوي ميشه كه بفهمه هم اين رابطه كمتر آسيب ميبينه

اما اگر بدونه به هر حال بچه أست، دنياش واقعا كوچيكه، هميشه ميدونه كه شما مامانش نيستي، دائم از خودش و از شما در مورد مادرش ميپرسه

اينها چيزايي كه من از رابطه دوستم و دخترش متوجه شدم و به نظرم اشتباه كرد واقعا، نبايد ميگفت، بخصوص كه دور از همه هم زندگي ميكنن و اصلا خطري نبود كه كسي به بچه بگه

ولي به هر حال از لحظه اي كه بياد اوي اون خونه، شما ميشي مامانش و قطعا شما صلاحش رو بهتر ميدوني

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش زیاد تو گوشیمباشه عزیزم حتما وقت میزارم 🌹

تا چشم برهم بزنی بچه ها بزرگ شدن رفتن سر خونه زندگیشون اونموقع اونقدر وقت داری به گوشی نگاه کنی 🥴😂 عین خواهر منی. انشاءالله  ک خدا برات حفظش کنه

که تو خداوند...  به موی رسیدن ها..... پاره نشدن هایی ! 

خب کسی که میخاد بچه بیاره چه از طریق طبیعی و چه از راه های دیگ. باید مسئولیت هاش و سختی هاش رو هم ب ...

خب منم نگفتم نمی‌پذیره

هرکسی با دید باز و آگاهی مادر شده ولی گاها آدم پشیمون میشه

دیگه تقریبا تا آخر عمر جزیی از زندگیت مال خودت نیست مدتها حسرت یه شب خواب کامل رو خواهی داشت

سختیش و مسایل مالیش به کنار ،نگرانی راجب تربیت و آینده ی بچه آدم رو اذیت میکنه

الان شاید بچه دار شدن برات یه آرزو و حسرت شده که البته حق داری و به سختی های بعدش و چالش های فرزندخوانده فکر نمیکنی به نظر من بیشتر راجب نوزاد داری و بچه داری تحقیق کن

با کسانی صحبت کن که ۲۰ـ۳۰ ساله فرزندخوانده داشتن نه اونایی که تازگیا گرفتن

البته این یه پیشنهاد دوستانه بود تصمیم با خودته

هیچ وقت. این اتفاق نمیزارم بیفته چون اگ بعد اون بچه دار بشم میفهمم به خاطر وجود اونه ک خدا به ماهم ب ...

آفرین👏 انشالله که جوربشه براتون،ثواب داره🤩

آبجیای مهربونم میشه واسه سلامتی بچهام صلوات بفرستین😚🙏💚
آخی شما چندتا بچه دارین؟

ییه بچه گلم

زندگی شوق رسیدن به همان فردایست که نخواهد آمد تو نه در دیروزی و نه در فردایی ظرف امروز پر از بودن توست زندگی درک همین امروز است...................... من یک زنم پر از حس شیرین به دست آوردن ها و حس تلخ از دست دادن ها واما اکنون مادری هستم که دلخوش به طفلی که تمام تمام من است.

خب منم نگفتم نمی‌پذیرههرکسی با دید باز و آگاهی مادر شده ولی گاها آدم پشیمون میشهدیگه تقریبا تا آخر ع ...

😐😐😐 یه عمر خوردم خوابیدم باارامش و آسایش.  خسته شدم میخام شب و روزام رو با یکی ک از همه عزبزتر میشه برام تقسیم کنم شما یجوری حرف زدین احساس کردم بچه یک موجود مضر و بدرد نخور و باعث صعلب ارامش میشه شما خودتون آیا بچه دارین و الان پشیمانین

😐😐😐 یه عمر خوردم خوابیدم باارامش و آسایش. خسته شدم میخام شب و روزام رو با یکی ک از همه عزبزتر می ...

بله بچه دارم

نظر شخصی خودمه ، تحصیلات بالا دارم و سنم هم بالای سی ساله که نگی نظر بچگانه است

من یه بچه رو به دنیا آوردم و عاشقشم و در قبالش مسئولم ولی گاهی به شدت خسته میشم هرکسی جز این بگه دروغ میگه و نقش بازی می‌کنه تازه با حمایت همسر و مادرم و گاهی مادرشوعرم بچه رو بزرگ کردم 

ولی هرگز این فداکاری رو ندارم برای حیوان خانگی یا فرزند کسی دیگه از آسایش خودم بگذرم

بچه داری سخته ،حدود یکی ، دو سال خواب کامل به چشمت حسرت میشه ،ببین آدما توان به شب نخوابیدن رو ندارن ولی با بچه داری فردا هم نمیتونی کسر خواب رو جبران کنی

تو آینده معلوم نیست این بچه چی بشه خلف بشه یا ناخلف ،ناسپاس بشه یا خوب ،سالم باشه یا پرخاشگر 

بچه شاید ضرر نداشته باشه ولی فایده ای هم نداره ۲۵ـ۳۰ سال زحمت می‌کشی و نهایت می‌ره سراغ زندگی خودش تازه همون موقع هم نگرانی شغل و زندگی و عاقبت بخیر رو داری ،حتی به امید عصای پیری بچه آوردن هم اشتباهه چون اغلب این کارو نمیکنن

برا همون گفتم خوب تحقیق کن عطش و حسرتی که الان به   بچه داری به انتخاب اشتباه نکشوندت همون‌طور که خیلیا از بهزیستی بچه میگیرن بعدش که سختی هایش رو میبینن میگردونن یا حیوان خونگی میگیرن بعد واگذار با رهاسازی میکنن

ضمنا من نه پیشنهاد دادم بیار و نه گفتم نیاز

با کسانی صحبت کن که ۲۰ـ۳۰ ساله فرزندخوانده داشتن نه اونایی که تازگیا گرفتن

البته این یه پیشنهاد دوستانه بود تصمیم با خودته

بله بچه دارمنظر شخصی خودمه ، تحصیلات بالا دارم و سنم هم بالای سی ساله که نگی نظر بچگانه استمن یه بچه ...

من یاد گرفتم به آینده فکر نکنم چون معلوم نیس همین ی ساعت دیگ زنده باشم یا نه.  من بچه رو برای عصای پیری نمیخام من بچه رو برای همین امروزش میخام برای الانش برای شیرینی هاش و البته اینم بگم بچه ای که میگی بچه کس دیگه. درسته کسی دیگ بدنیا آورده ولی تنها مادر بودن به زاییدن نیس مادر بودن اینه ک بزرگش کنی به هر حال اونم مونده به تربیت خودت ک چطور بار بیاد.  من دیدم بچه واقعی طرف. پدر و مادر و پیر و مریض و روانی کرده ان بچه ای که از گوشت و خونش هس ولی هستش بچه هایی سرپرستی گرفتی بهترین شدن.  من اخلاقم با شما فرق میکنه من برای حیوان خانگی هم وقت میزارم حتی شده شب ها بیدار شم برای جوجه طوطی برزیلی ام سرلاک بدم و بزرگش کنم چه برسه به اینکه از ی انسان بخام نگه داری کنم منم سنم کم نیس از روی شوق و هیجان تصمیم نمیگیرم ولی اینو میدونم بچه نداشتن سخت تر و ناراحت تر از بچه داشتن هست همین هر چقدر هم سختی داشته باشه