2777
2789
عنوان

کیا تو شهر بزرگ رانندگی میکنن

74 بازدید | 12 پست

جدی نمیترسین؟واقعاا ترس داره

هر آن احتمال تصادف وجود داره

من ففططط جاهای خلوت میرم

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شیراز رانندگی میکنم 

چن ساله البته، میرم تو دل ترافیکاش حال میکنم ، تیک میکشم 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

من شیراز رانندگی میکنم چن ساله البته، میرم تو دل ترافیکاش حال میکنم ، تیک میکشم

اخه من ماشینم دنده ایه نه اتومات

مخالف حضور پرنسسعلی ها(اقایون)در اینجا هستم بای،هر کی با حضور این عنتر نچسب ها موافقه ریپلای نکنه تا مورد الفاظ رکیک قرار نگیره.

من نه چ ترسی داره

میترسم یکی بزنه به ماشینم یا خودم بزنم

و کلیی داستان داره بعدش

اخه من ماشینم دنده ایه نه اتومات

خب دنده ای باشه 

اولش شبا برو که خلوته بعد اعتمادبه نفست خوب شد بعدش روزا برو 

دیشب همه شب در برم آن سلسله مو بود             من بودم و او بود           می بود و سه تاربود و صبا بود و سبو بود  من بودم و او بود   دامان چمن پر گل و در دامن گلزار        من بودم و دلدار   مه دلکش و گل نغز و هوا غالیه بو بود    من بودم و او بود

خب دنده ای باشه اولش شبا برو که خلوته بعد اعتمادبه نفست خوب شد بعدش روزا برو

میدونی من یه بار روی سراشیبی بودم بعد ماشین داشت سر میخورد بیاد عقب

باید سریع نیم کلاج میکردم تا نیاد عقب

این باعث شده همشش بترسم 

بگم نکنه یه ماشین بیاد پشتم باز ماشین من بره عقب

میدونی من یه بار روی سراشیبی بودم بعد ماشین داشت سر میخورد بیاد عقبباید سریع نیم کلاج میکردم تا نیاد ...

اها ترس ورت داشته ،

باید ترستو بریزی 

باید بری سرا بالایی و البته  پشت سرتم خلوت باشه هی بیای عقب و نیم کلاچ بکنی و تخته گاز بری بالا 

چن بارر اینکارو بکن ترست می ریزه 

اها ترس ورت داشته ،باید ترستو بریزی باید بری سرا بالایی و البته پشت سرتم خلوت باشه هی بیای عقب و نی ...

آره درسته

خیلی ممنونم عزیزم💓