2777
2789
عنوان

شوهرمو راضی کردم بریم بچه بیاریم

| مشاهده متن کامل بحث + 1049 بازدید | 71 پست
کار خیلی خوبی میکنید شرایط خیلی فرق کرده قوانین راحت تر شده . پیج مادر پرتقالی در اینستا رو دنبال کن ...

من اصلا برای ثوابش اینکارو نمیکنم من سه ساله تو اقدامم دلم میخاد مادر شم ولی از ی طرف نمیخام هزار تا دارو درمان مصرف کنم برام فرقی نداره خودم به دنیا بیارمش یا ی نوزاد دیگ رو بزرگ کنم همون برام ارزش داره و میتونم مادر شدنو تجربه کنم

که تو خداوند...  به موی رسیدن ها..... پاره نشدن هایی ! 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا نوزاد بهتره اون بچه سه چهار ساله شاید آسیب روحی دیده

اووه بره نوزاد بیاره ، دوسال شب بیداری بکشه

همون ۴ سال خوبه دیگه بزرگه پوشکیم نیس و دردسرش کمتر

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

بچه داری خیلی سخته و مسیولیت بزرگی دارهما زیر بار بچه ای که خودمون با دست خودمون با یه دنیا عشق و ام ...

خب کسی که میخاد بچه بیاره چه از طریق طبیعی و چه از راه های دیگ.  باید مسئولیت هاش و سختی هاش رو هم بپذیره و من پذیرفتم ک این تصمیمو گرفتم

نه لزوماً مشکل روانی، یچیزی که براش اتفاق افتاده یه خلأ عاطفی که باعث شده عصبی یا لجباز بشه اذیت کنه ...

درسته

نمیدونم حامله بودم‌ خیلی سرش اذیت شدم

الان رفته آب ریخته تو کشو ک کلی عکس و پرونده بوده کامل خیس شدن

نوشابه رو ریخت رو فرش شستم، رفتم تا ماکارانی ریخته پا کشیده روش🤪

هیچ وقت. این اتفاق نمیزارم بیفته چون اگ بعد اون بچه دار بشم میفهمم به خاطر وجود اونه ک خدا به ماهم ب ...

احتمال اينكه اين اتفاق بيفته زياده چون يكي از عوامل ناباروي استرسه، وقتي بچه بياري و ديگه خيالت راحت شه، ديگه استرس نداري و ممكنه واقعا سال بعد دو تا بچه داشته باشي، خيلي عاليه

چه کار زیبایی موفق باشین به نظرم خیلی کار بزرگیه زندگی و اینده ی بچه متحول میشه 😍منم قلبا خیلی دوست ...

آره واقعا اين دوست من اين بچه رو نجات داد

خودش پزشكه شوهرش مهندسه وحشتناك عالي از دخترش نگهداري ميكنه خيلي خوب تربيتش كرده اصلا فوق العاده 

چقدر خوب کاش بعضی وقتا به جای به دنیا آوردن یه بچه یه بچه رو به دنیا برگردونیم

بله درسته اونم بدنیا اوردن با هزارتا دارو و درمان و....