2777
2789
عنوان

دخترا اتقاقا همه چیز به قیافست

| مشاهده متن کامل بحث + 1874 بازدید | 146 پست
حقیقتهشما یکیو میبینی اول فیسشو میبینی و از رو فیس بهت انرژی خوب و بدش انتقال میشهاین ک میگن قیافه ع ...

آخه میدونی زیبایی یه چیز نسبیه .ایشون میگه داف و پلنگ باشی

من خودم یه دوستی دارم عمل کرده خیلیم به پوستش میرسه ولی خیلی ازش بدم میاد انرژی بدی ازش میگیرم بعضی وقتا .یکی دیگه هم هست هیچ کاری انجام نداده ولی ناخوداگاه به دلم میشینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم برام قیافه طرف زیباییش مهم نیست .مهم اینه که به دلم بشینه یه هم دانشگاهی دارم دختره کاملا عم ...

همونارو پسزا دوست دارن با ناخن سه متری و فیس و بدن عملی و سلیطع بودن برا همیناهم کلی خرج میکنن

عاشقم❤️

همونارو پسزا دوست دارن با ناخن سه متری و فیس و بدن عملی و سلیطع بودن برا همیناهم کلی خرج میکنن

نه اتفاقا مردا قلبا ساده دوست دارم

لایک ندوست😌🙆🏻‍♀️ قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

پسری که عمرشو بزاره برا همچین آدمی واقعا احمقه😂

فک می‌کنی 

مردا دختر ساده رو دوست دارن ولی دیوو.. ثا همشون احمقن

بنظرم اتفاقا این خیلی خوشحال کنندست که آدما واقعیت خودشون رو نشون میدن .من واقعا خوشحال میشم که ی مر ...

این چه ربطی به تاپیک من داشت تاپیک راجع قیافه دخترا بود نه واقعیت نشون دادن

عاشقم❤️

حقیقتهشما یکیو میبینی اول فیسشو میبینی و از رو فیس بهت انرژی خوب و بدش انتقال میشهاین ک میگن قیافه ع ...

واسه من که قیافه عادی میشه تاموقعی که اخلاق طرفم به دلم نشینه قیافشم به دلم نمیشینه

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

تو نگاه اول بله اما وقتی طرف شروع کنه به صحبت کردن اونجاست که آدم می‌فهمه سیرت زیبا صورت رو هم زیبا ...

ما ک خوبم بودیم والا کسی ندید همه دنبال ظاهرن و اتفاقا دخترای سلیطه و بد اخلاق و ناز نازو رو پسرا بیشتر میپسندن

عاشقم❤️

آخه میدونی زیبایی یه چیز نسبیه .ایشون میگه داف و پلنگ باشیمن خودم یه دوستی دارم عمل کرده خیلیم به پو ...

ما دخترا این حس به هم داریم پسرا اینطور نیستن اون استاد مرد ک هول باشه اینطور نیست صاب کاری ک مرد باشه اینطور نیست ما خودمون ک ساده ایم از دخترای عملی شاید بدمون بیاد اما اقایون کلا خوششون میاد

عاشقم❤️

آخه کسی که اخلاق نداره شخصیت نداره زیباییشم عملیه به نظرت میشه تحملش کرد؟

تحمل که نه ولی دقت کن که اینطوری جذبشون میشن