الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ببین بنظرت برای فیزیک ایکیو بگیرم خوبه؟کلا چه کتابی پیشنهاد میدی براش؟
ببنظرم کتابی که باهاش ارتباط بگیری کلا خوبه . سالای پیش خود من خیلی سبز جامع میزدم امسال تازه شیفت کردم رو آیکیو . اگر کتابی داری که ارتباط میگیری همونو بزن . اگر نه آی کیو هم خوبه
آخه گلم من شرایطم یکم فرق میکنه من صفر صفرم یا گیریم یکم سخته و اینکه چند تا افتاده دارم باید پاس کنم منبع ندارم شرایطم هم ندارم فیلم بخرم یا کلاس برم
آخه گلم من شرایطم یکم فرق میکنه من صفر صفرم یا گیریم یکم سخته و اینکه چند تا افتاده دارم باید پاس ک ...
یاد گیری مهمه . خود من سال اول فیزیو رو تو کنکور صفر زدم . بعد با ی اسناد فقط تونستم ارتباط بگیرم . توم باید ببینی که استاد بهت میسازه یا درسنامه . ولی خوب یادگیری رو اول باید خوب انجام بدی که تست هات مفید بدشن
یاد گیری مهمه . خود من سال اول فیزیو رو تو کنکور صفر زدم . بعد با ی اسناد فقط تونستم ارتباط بگیرم . ...
همون دیگه من با فیلم بیشتر میفهمم و بین انتخاب استاد موندم ی استاد هایس میخوام که از صفر بگه ولی قوی چون الان نهایی کنکور سخت شده باید آموزش خوب باشه و تدریس