2777
2789
عنوان

حرکتتت شناسی

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 40 پست
زیست دوازدهم ۶۲ریاضی دوازدهم ۳۵شیمی دوازدهم ۶۷فیزیک دوازدهم ۳۰زیست دهم ۴۸فیزیک دهم ۴۷ریاضی دهم ۳۳شیم ...

شما حس گردید که تراز ها بهتر شده ؟ امروز یکی از حوضه ایام میگفت که جلوی تقلب رو یکی دو جلسه میگیرن و من امروز که اولین آزمون امسالم بود وقتی با سال های قبل مقابسه کردم دیدم خیلییییی خوب تراز داده

منم ریاضی و فیزیک ویدیو میبینم کرمی و قضاتیزیست یع جاهایی فرهمند لازمه

من زیست با درسنامه بیشتر نتیجه گرفتم برا همون با درسنامه ادامه دادم

پارسال فیلم و کلاس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قبلا رو کلاسش بودی درسنامه بخون و برو سراغ تست

اولش سخته اشکالی نداره یکم فکر کن و بعد با پاسخنامه بفهمشون

کم کم راه میفتی و خودت حل میکنی

باید تعداد تستا بالا باشه و پاسخنامه رو خوب تحلیل کنی و رفع اشکال کنی

فصل سختی نیست اولش دشواره راه بیفتی اوکی میشی

Intj- 

شما حس گردید که تراز ها بهتر شده ؟ امروز یکی از حوضه ایام میگفت که جلوی تقلب رو یکی دو جلسه میگیرن و ...

من کلا دومین ازمون قلمچی ای هست که میدم

امیدوارم اینطور باشه واقعا و جلوی تقلب رو بگیرن 

ولی تراز ها یکی از دلایل بهتر شدنش اینه که مباحث دوازدهم سنگین تره و خیلیا بهش نمیرسن

من کلا دومین ازمون قلمچی ای هست که میدمامیدوارم اینطور باشه واقعا و جلوی تقلب رو بگیرن ولی تراز ها ی ...

اسم کتاب تست زیستت چیه؟ خودم پینوکیو و ایکیو میزنم ولی پینوکیو انگار زیاد جالب نیست نمیدونم چرل

اسم کتاب تست زیستت چیه؟ خودم پینوکیو و ایکیو میزنم ولی پینوکیو انگار زیاد جالب نیست نمیدونم چرل

من ایکیو میزنم

کلا بنظرم ایکیو زیست و ریاضیش عالیه شیمی و فیزیکش رو البته کار نکردم