2777
2789
عنوان

پسره ک میخاد بام ازدواج کنه انگار تو رابطس

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به کسی ربطی نداره چرا ! عجب اصلا روابط کسی به کسی ربطی نداره انگار اینکه من به شما بگم با شوهرت یا پ ...

متوجه هستی عزیزم؟

به این خانم داره علاقه نشون میده

حتی اگه یه درصدم دوست دختر داشته باشه داره خیانت میکنه

مثل این میمونه شما تا یه شب قبل عقدت با یکی دیگه دوست باشی از فردای عقدت به شوهرت متعهد باشی

نه کاری ندارم به این که میتونه یا نه که امروز روزگار دیگه تغریبا کسی رو پیدا نمیکنی که با جنس مخالف ...

ارتباط با جنس مخالف یه بحثه 

اینکه همزمان دو نفر رو هندل کنی یه بحث دیگه 

خیلیا رابطه داشتن ولی بعد از کات میرن سراغ یه نفر دیگه 

این آدم مشخصه که خیلی سر و گوشش می جنبه. هم دختر مردم رو تو بلاتکلیفی گذاشته هم برای خودش کیس جور میکنه

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.

متوجه هستی عزیزم؟به این خانم داره علاقه نشون میدهحتی اگه یه درصدم دوست دختر داشته باشه داره خیانت می ...

شما انگار متوجه نیستی ، علاقعه نشون دادن تعهد نمیاره ، شکل گیری رابطه تعهد میاره صرف چشم و ابرو اومدن نمیتونی برا زندگی بقیه تصمیم بگیری

ارتباط با جنس مخالف یه بحثه اینکه همزمان دو نفر رو هندل کنی یه بحث دیگه خیلیا رابطه داشتن ولی بعد از ...

بابا اینا همش حدسه چرا شما همش بریدی و دوختی نظر این بنده خدا رو خراب میکنید ؟ کدوم رابطه کدوم هندل ، اصلا رابطه ای شکل نگرفته که تعهد بیاره

بابا اینا همش حدسه چرا شما همش بریدی و دوختی نظر این بنده خدا رو خراب میکنید ؟ کدوم رابطه کدوم هندل ...

استارتر خودش گفت طرف با کسی چت می‌کنه و دست و پاشو گم می‌کنه! آدمی که ریگی به کفشش نباشه این حالت ها رو نداره 

منظورم از تعهد، تعهد به استارتر نبود 

گفتم اگه با کسی تو رابطه هست، به اون طرفش تعهد نداشته و قطعاً به استارتر هم نمیتونه متعهد باشه!!! 

آن کس که اسب داشت غبارش فرونشست. گرد سم خران شما نیز بگذرد. کاربری به من واگذار شده تاپیک های قبل از 404 برای من نیست.