تو محل کارم همکارم ازم خوشش اومده خیلی وقته کلا با نگاه و رفتاراش و محبت هاش اینو فهمیدم تا جائیه ک دیگه تو جمع غیرمستقیم رسوند ک میخام فلانی رو بگیرم و حتی پیش آشناشون گفته ک میخاد با من ازدواج کنه. ولی یکم دقت کردم بهش ابن روزا سرش تو گوشی انگار داره چت میکنه من ک نزدیک میشم دستپاچه میشه از صفحه چت طرف انگار بیرون میره یا گوشی مخفی میکنه ولی رفتارش همچنان باهام محبت آمیزه و دورم زیاد میچرخه بچه ها من داشتم بهش علاقه پیدا میکردم الان چطور بفهمم دوس دختر داره یا ن. بنظرتون دوسش داره؟ اگر دوسش داره چرا منو میخاد ؟ اگر نداره براچی باهاشه؟ درگیر کرده مخمو.
به نظر من تو فقط برای سرگرمی هستی که خودشو چص کنه جلو دختره که ببین دارم میرم خواستگاری برام پشیزی ارزش نداری
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
یعنی تو رابطس و اشناش نمیدونه. شاید موضوع چیز دیگس یا با یکی از اقوام و دوستای تو چت میکنه که مثلا سارا رو چطور سورپرایز کنم. بعد هول میشه میگه فعلا خدافظ خودش اومد
ولی از این جهت به قضیه نگاه کن. اونی که به پارتنرش وفادار نیست و تو رابطه از یکی دیگه خوشش میاد میتو ...
اره اینم هس اون در واقع ب اون دختره هم داره خیانت میکنه فککن باش چت میکنه بعد میاد اطداف من دلبری کنه مطمعن بودم دوسم داره هاا هنوزم همونطوریه باهام ولی خب ب اون دختر بد کنه یروزم ب من میکنه
عزیزم پیش اشناشون گفته منو میخاد ب اون دختر چ ربطی داره اون از کجا میدونه اصن ک این تو محیط کار چیکا ...
خب گفته دارم میرم خواستگاری همکارم و تو هم این همه سال خودتو بیخود الاف من کردی
من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو
اصلا حرف شما منطقی نیست🫤حتی اگه یه درصدم دوست دختر داره چرا با همون ازدواج نمیکنه
به کسی ربطی نداره چرا ! عجب اصلا روابط کسی به کسی ربطی نداره انگار اینکه من به شما بگم با شوهرت یا پارتنرت چرا اینجوری رفتار میکنی یا چرا نمیگیرتت، وقتی رابطه شکل بگیره تعهد میاد
ولی از این جهت به قضیه نگاه کن. اونی که به پارتنرش وفادار نیست و تو رابطه از یکی دیگه خوشش میاد میتو ...
نه کاری ندارم به این که میتونه یا نه که امروز روزگار دیگه تغریبا کسی رو پیدا نمیکنی که با جنس مخالف خرف نرده باشه یا رابطه نداشته باشه پس با این استدلال شما هیچکی ازدواج نکنه!