2777
2789
عنوان

درخواست طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 30 پست
عقدی یا توی زندگی؟توی عقدنامه حق طلاق داری یا وکالت در طلاق بهت داده ؟

عقد 

🥲🥲🥲موقع خواستگاری این چیزا رو میدونستم اما چون خیلی ادعای عاشقی میکرد حق طلاق نگرفتم فکر نمی‌کردم اینجوری میشه 🥲🥲🥲💔💔💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب مراحلش چه فرقی می‌کنه ؟یعنی باید بهش بگم بیا رضایت بده توافقی طلاق بگیریم؟؟؟

اره قبلش باید سرمهریه و این چیزا باهم توافق کنید بعد برید درخواست بدید.اینطوری ک تومیگی گذاشته رفته سخت میشه کارت

سخت میشه واست. دلیل قانونی باید داشته باشی

یعنی چی سخت میشه کارم 

دلیلم منطقی نیست یعنی ؟؟ خوب از ۳ سال نامزدی ایشون دو سال و خورده ای شو قهر بوده هیچ وقت نبوده خوب دلیل خوبیه برای جدایی دیگه 😭💔

اره قبلش باید سرمهریه و این چیزا باهم توافق کنید بعد برید درخواست بدید.اینطوری ک تومیگی گذاشته رفته ...

یعنی چی سخت میشه کارم 

دلیلم منطقی نیست یعنی ؟؟ خوب از ۳ سال نامزدی ایشون دو سال و خورده ای شو قهر بوده هیچ وقت نبوده خوب دلیل خوبیه برای جدایی دیگه 😭💔

اره قبلش باید سرمهریه و این چیزا باهم توافق کنید بعد برید درخواست بدید.اینطوری ک تومیگی گذاشته رفته ...

خوب قطعا مقدار مهریه رو میاره پایین دیگه مگه نه؟🥲

چجوری حرف بزنم که مهریه مو کامل بگیرم

یعنی چی سخت میشه کارم دلیلم منطقی نیست یعنی ؟؟ خوب از ۳ سال نامزدی ایشون دو سال و خورده ای شو قهر بو ...

نه اصلا کارت سخت نیست همه توافق نمیکنن که ، برو دفتر خدمات قضایی شکایت کن برای مهریه و طلاق

نه اصلا کارت سخت نیست همه توافق نمیکنن که ، برو دفتر خدمات قضایی شکایت کن برای مهریه و طلاق

عه؟

این که همیشه منو تنها می‌زاره دلیل خوبیه دیگه مگه نه؟چند باری هم فش داده میتونم راحت طلاق بگیرم دیگه ؟

یعنی چی سخت میشه کارم دلیلم منطقی نیست یعنی ؟؟ خوب از ۳ سال نامزدی ایشون دو سال و خورده ای شو قهر بو ...

قهر و... ملاک نیست 

رای دادگاه و محکومیت ایشون رو باید داشته باشید 

مثل ترک انفاق 

ضرب و جرح عمدی 

عسر و حرج 

و.... 

عه؟این که همیشه منو تنها می‌زاره دلیل خوبیه دیگه مگه نه؟چند باری هم فش داده میتونم راحت طلاق بگیرم د ...

وقتی دادگاه داشته باشی و نیاد 

بعد میتونی غیابی طلاق بگیری 

ببین کی اینجا وکیله کمکت کنه

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

عه؟این که همیشه منو تنها می‌زاره دلیل خوبیه دیگه مگه نه؟چند باری هم فش داده میتونم راحت طلاق بگیرم د ...

آره بابا صد درصد ، دادگاه برو پر پرونده طلاقه ،باقی چیزا کمه همه طلاق و مهریه س

قهر و... ملاک نیست رای دادگاه و محکومیت ایشون رو باید داشته باشید مثل ترک انفاق ضرب و جرح عمدی عسر و ...

آخه چرا که قهر با ماه ملاک نیست 😭همیشه خوب منو ترک کرده دیگه تو این سه سال یه نصف سال فقط بوده