2777
2789

روح و روان من و شوهرمو ۸ ماهه خراب کرده ،هرروز مشکلات جدید پیش میاره واسمون ، قصد قطع ارتباط داریم میاد خودشو میچسبونه به ما مدام و نمیزاره، هزار فتنه انداخته بین من و شوهرم ، شوهرم از دستش دیوونه شده رسما ، خودم دارم عقلمو از دست میدم موهام نصفش سفید شده توی جوونی ، احتیاج به روانپزشک و داروهای اعصاب خاص داره واقعا مشکل روانی داره ، خستم شده دلم میخواد از این زندگی لفت بدم برم 

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار میکنه ؟

هرچی از دستش بربیاد ، از فتنه و آشوب و دعوا راه انداختن و دخالت های مختلف و بهونه های مختلف شوهرمو بکشونه واسه کارای شخصی ننش،سرکار نره ، از بالا کشیدن ارثیه شوهرم و دعوا راه انداختن و بی احترامی به عروس گرفته تا هرچیییی هرچییییی فکر کنی روزی نیست یه مشکل جدید نسازه واسمون از خدا نمیترسه

«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »

هرچی از دستش بربیاد ، از فتنه و آشوب و دعوا راه انداختن و دخالت های مختلف و بهونه های مختلف شوهرمو ب ...

عزیزم من ده سال با مادرشوهرم تو یه ساختمون بودم همین کارارو می‌کرد ۳ هفته است جدا شدیم راهمون یکم دروه به خدا زنگ زده به شوهرم میگه بیا واسه من میوه بخر و شوهر خر منم میره این همه راهو ،،،،حالا واسه چی واسه اینکه بگه پسرمه باید بکنه انقدر دعوا و جنجال تو خونه ما راه میندازه یه روز خوش ندیدم فقط انشالا موقع مرگ کرمش بیافته و راحت جون نده

گناه من سادگی بود .