2777
2789

ی مدتیه میرم سره کار صبح تا۱۴ ک سرکارم ۱۴ میام خونه خسته مثل جنازه میشم خونروبایدتمیزکنم ناهاردرس کنم شام درس کنم تازه یکمم ازکارای بیرونم میمونه بایددوباره توخونه انجام بدم حالاالان مجردم ولی اگ متاهلم باشمووضع این باشه واقعااا ازپادرمیام بااین شرایط بچه هم باشه دیگ واویلاااااا همیشه قبلا ک سرکارنمیرفتم خاستگارایی میومدک مردامیگفتن دوسنداریم همسرمون بیرون کارکنه ومن ردشون میکردم خاک توسرم الان دلم ی شوهری میخاد ک بگه توکارنکن خودم کارمیکنم😂😂خدایچیزی میدونسته گفته کاربیرون واسه مردا واقعا هیچ انرژیوروحوروانی واسم نمونده 🥲🥲خانوماییکه هم شاغلن هم شوهردارن هم بچه دارن واقعا چجورس مدیریت میکنن😪

چنان تنهایه تنهایم که انگارنیستم باخود...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکسی باید بنظرم حق داشته باشه اونطوری که میخواد زندگی کنه. من زمان مجردی و الان اصلا از تو خونه موندن خوشم نمیومد. یکی هم هست تو خونه براش بهتره

همین که حق انتخاب داشته باشی به عنوان یه زن بزرگ‌ترین امتیازته. 

ببین اینکه زن باید حق داشته باشه اگه دوست داره و اذیت نمیشه بره بیرون یه کار مناسب با روحیه و علایقش انجام بده یه حق طبیعیه که خدا هم توصیه کرده به همین

ولی اینکه زن ها مجبورن کار کنند وگرنه آنکه عقب مونده میخورن واقعا ظالمانه است 

همه زن ها برای کار بیرون ساخته نشدن 

مخصوصا برای هرکاری انجام دادن و به هر قیمتی پول درآوردن ساخته نشدن

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

هرکسی باید بنظرم حق داشته باشه اونطوری که میخواد زندگی کنه. من زمان مجردی و الان اصلا از تو خونه مون ...

اره دقیقا🥲

اگ من بخام انتخاب کنم خونه داریوانتخاب میکنم یاحداقل کاری ک بشه توخونه انجام داد

من همیشه کارای دورکاری تو خونه رو خیلی دوست دارم مثلا دور کاری مثل خیاطی و طراحی دیجیتال و .. که بشه ...

منم دقیقا اینجورشغلارودوسدارم توخونه انجام دادن انرژی کمتری ازادم میگیره

شاغلم دوتا بچه هم دارم واقعا سخته بهم فشار میاد ولی جوری نیست که بتونم ول کنم

خیلی سختههههه 

شماواقعا شاخه غولومیشکنی😂

شما تنها زندگی میکنی؟

اتفاقا تو ازدواج وقتی دو نفر شاغل هستن یا یه نفر درس میخونه باید کارای خونه و بچه ها تقسیم بشه

شغلم تبعات مثبتش خیلی بیشتر از منفی هاشه پس می ارزه که تلاش کنید برای خودتون و خانوادتون و شاغل باشید