حاجی چند روزه ملت سر از پا نمیشناسن ب 80 جاشون سوزش وارد شده بعد میگن ن باو حسودی چیه یه رپر ساده .. همین رپر ساده مهندس و تو یه خانواده خیلی ثروتمند بزرگ شده باباش یکی از سهامدارای شرکت شکوه بوده چندی پیش از خونشون دزدی شده یه عتیقه ب قیمت کل دارایی هفت نسل بعد و قبلتون ماشیت زیر پاش تانکه ارزشش خیلی بیشتر از این بنزای گوگولیه ک تو خواب با شاهزاده سوار بر اسب سفیدتون میبینید 😅حداقل بیاید بگید ک ک حسودی کردید دور هم و با دردو دل و پمادی چیزی مشکلتون حل میکنیم حاجی
من برام سواله چقد شما تو رندگیتون وقت دارین؟ چقد واقعا؟ یعنی انقد براتون مهمه که تاپیکم میزنین؟ بعد تحلیلم میکنین که نه حسودی کردین😐من نه پیگیرشم نه حتی اونقد مهمه که برم دنبالش کنم. یه جا چند تا از عکساشو دیدم و بی غیرتی و لختی بازی کجای حسودی داره نمیدونم😑
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم منم مخالفم با این حجم از حسادتی که میشه به طرف واقعا دختر زیبا و ظریف هستش 🤍امیدوارم خوشبخت شن ✨🦋😍هر چند من همین دو روز اسم تهی رو شنیدم نمیدوستم خواننده معروفی هستن...
ولی لحن شمام خیلی بد بود انصافا الان من هم از دو طرف بسیار ثروتمندم تا حالا با کسی اینجور حرف نزدم حتی حسودام...