2777
2789
عنوان

پرو تاپیک هایی ک راجب حسین تهی زدید😑😅

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 59 پست
امروزا همه جا شده تهی پژی شمعی😅😅😅

وای  زن  دوم شمخانی چه بلا  و پسر کش   است

چه لوند  است

خدا می دونه زن های سوم و چهارمش چی باشن

هر همسر داف تر از قبلی

ولی بانو آذر  میگن  عفیفه و محجبه و نجیبه هستن

من برام سواله چقد شما تو رندگیتون وقت دارین؟ چقد واقعا؟ یعنی انقد براتون مهمه که تاپیکم میزنین؟ بعد تحلیلم میکنین که نه حسودی کردین😐من نه پیگیرشم نه حتی اونقد مهمه که برم دنبالش کنم. یه جا چند تا از عکساشو دیدم و بی غیرتی و لختی بازی کجای حسودی داره نمیدونم😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین پژمان مگه با نگار فرهمند ازدواج نکرده بوده؟؟؟؟؟؟خوب طولی نکشید جدا شدنالآن باز تمام بازیگرا ...

منم گفتم دختره بچه نبوده بهش تجاوز کنن تقصیر دوتاشون بود اومدن بهم حمله کردن گفتن خاک تو سرت کارما نشونت میده 

این روزها تمام  مردهای ایرانی دارن   س  ی  ن  ه   های یک  عروسی را نگاه می کنن که فیلمش را داده بیرون

میگن  ما هم حرف  حساب مون از اول همین بوده

بریزید بیرون  تمام مردها لذت  ببرن  و حال کنن

من برام سواله چقد شما تو رندگیتون وقت دارین؟ چقد واقعا؟ یعنی انقد براتون مهمه که تاپیکم میزنین؟ بعد ...

واسه منم مهم نی درسته فنشم ولی این ک یکی برگشته میگه یه رپر سادس در حالی ک از دنیا ی  اهنگ هیچی تو مغز فندقیش نیست 

منم گفتم دختره بچه نبوده بهش تجاوز کنن تقصیر دوتاشون بود اومدن بهم حمله کردن گفتن خاک تو سرت کارما ن ...

ولی همسایه های پژمان هم با دفاع  کردن شون

بیشتر ر ی  د   ن

الآن  ثابت شده که پژمان  رابطه ی غیر حلال داشته 

عزیزم منم مخالفم با این حجم از حسادتی که میشه به طرف واقعا دختر زیبا و ظریف هستش 🤍امیدوارم خوشبخت شن ✨🦋😍هر چند من همین دو روز اسم تهی رو شنیدم نمیدوستم خواننده معروفی هستن... 

ولی لحن شمام خیلی بد بود انصافا الان من هم از دو طرف بسیار ثروتمندم تا حالا با کسی اینجور حرف نزدم حتی حسودام... 

واسه منم مهم نی درسته فنشم ولی این ک یکی برگشته میگه یه رپر سادس در حالی ک از دنیا ی اهنگ هیچی تو م ...

فقط نمیدونم روز عاشورا سیاه پوشیدنشو باور کنم یا عکسای لختی زنشو

تو خود اروپام عروسا لباسای بلند و پوشیده میپوشن.حالا از تهی که انتظار نمیره اتتقادات درست حسابی داشته باشه اما یکم غیرت خوب چیزیه

فقط نمیدونم روز عاشورا سیاه پوشیدنشو باور کنم یا عکسای لختی زنشوتو خود اروپام عروسا لباسای بلند و پو ...

برهنه ی زنش را به همه  نشون داد 

من می دونم چرا

چون اگه زنش دانشمند یا متخصص بود یا هنری داشت  اشاره به هنرش  می کرد

چون تنها ویژگی  همسرش  تن  و بدنش بوده 

همون را کامل  لخت  کرده  تا همه ببینن

من برام سواله چقد شما تو رندگیتون وقت دارین؟ چقد واقعا؟ یعنی انقد براتون مهمه که تاپیکم میزنین؟ بعد ...

وای اره خیلی عجیب بود برام این حجم ازلخت بودن ادم لاقل ازپدرمادر وخواهر برادر خودشم خجالت میکشه ببینن عکس لختی گذاشتی