2777
2789
عنوان

پرو تاپیک هایی ک راجب حسین تهی زدید😑😅

| مشاهده متن کامل بحث + 676 بازدید | 59 پست
اسی جان من آقایی که می گید نمی شناسمفیلم عروسی را هم ندیدمولی کلا با زندگی نمایشی مخالفمآدم می تونه ...

سلیبریتی ها برای معروفیت هر چه بیشتر نیاز به دیدن شدن دارن😊

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

آره واقعا 😂ولی من تا چند ماه تو اکسپلور همش حرف از گلزار بود تموم نمیشد با اینکه زنش رو زیاد ام نشو ...

دنیای ارتیستا عجیبه 

یکی تجاوز می‌کنه 

اون یکی ازدواج میکنه 

قضیه تجاوز فراموش میشه 

اون یکی بچه دار میشه ازدواج این 

یکی فراموش میشه کلا معلومه نقشه ای 

پشت این اخباره و ما مردمم ساده 

من ک برام فاقد اهمیته حتی اگر پادشاه باشه 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اصلا یادم نبود حسین تهی ک بود و چ کرد بنظرم ازدواجش بیشتر برا این بود ک باز اسمش بیاد بالا خیلی و ...

تهی نوستالژی دوران راهنماییم بود 

مخصوصا اون آهنگ با من میرقصی 

کلا از خودش خیلی بدم میاد ولی عاشق اهنگاشم😂😭

اسمم رو الیزابت بنت گزاشتم ولی در واقع اخلاقی و رفتاری مستر دارسی م😌😂💙
تهی نوستالژی دوران راهنماییم بود مخصوصا اون آهنگ با من میرقصی کلا از خودش خیلی بدم میاد ولی عاشق اهن ...

اهنگاشو تو ماهواره شنیده بودم 😂

من سامی بیگی دوس داشتم 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
تهی نوستالژی دوران راهنماییم بود مخصوصا اون آهنگ با من میرقصی کلا از خودش خیلی بدم میاد ولی عاشق اهن ...

بنده خدا گفت یه عروسی میگیرم از میامی تا تهران😂

مردم هیچ وقت گناه رو نمیبینن، مگر زنی مرتکب گناه بشه!

اکثر کسانی که به اندام دختره ایراد میگیرن

خودشون اضافه وزن زیادی دارن

برای همین اون دختر از دید اونا لاغر و چوب کبریت به قول خودشون

تو اینستا که اینجوری بود

(👰‍♀💍)از کاربران نی نی سایت درس های زیادی گرفتم یاد گرفتم طرز فکر همه انسان ها شبیه من نیست و همه آدمها با اعتقادات خودشان زندگی کنند پس از هرکسی انتظار هر‌گونه رفتاری را داشته باشم❤️به هیچکس اعتماد نکنم شاید متشخص ترین افراد فیکی بیش نباشند❤️احترامم نسبت به افراد را به شعورشان گره بزنم❤️بیش از حد با کسی بحث نکنم چون آرامش خودم از بین خواهد رفت❤️آدمهای بی ادب و عقده ایی را درک کنم شاید گذشته تلخی آنها را به اینجا رسانده❤️

همین پژمان مگه  با نگار فرهمند ازدواج نکرده بوده؟؟؟؟؟؟

خوب طولی نکشید جدا شدن

الآن  باز تمام بازیگرا  بسیج شدن میگن یک دختری بوده که هر شب به میل خودش به پژمان می  داده  با دل  و جون  هم می داده

شش ماه است داره میده

و اصلا پژمان  تجاوز نکرده