2777
2789
چرا دندون نه؟

دندون دوست داریم پزشکی نه

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوشم میاد سوادشون ب این چیزا هم نمیرسه الکی فقط نظر میدن

به تو ربطی داره خوشگلم؟ 

خودتو میندازی وسط مثل قاشق نشسته 

نقش تو چیه آخه 

‏آنامی و کتاب هایش و بس... :) 📜🐿                    ناشناس : https://daigo.ir/secret/2811230468

همین سهمیه 5 درصد رتبه 10 هزارو میکنه 2 هزار و بله قبولی پزشکی دولتی... درحالیکه بدون سهمیه با رتبه ...

خب نظام قدیمه کلی باید امتحان نهایی بده الان منم باردارم مدام درس میخونه منم باید ساکت باشم امتحان نهایی ها خیلی بده دوباره باید بده همشو

فقط 29 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

1404/7/5 بی بی چکم مثبت شد🥺🥺منتظرم صدای قلب کوچولوتو بشنوم مامان جون _1404/7/19 صدای قلبتو شنیدم الهی من قربونت بشم عشق مامی _عزیزم نمیدونم قراره دختر کوچولوم بشی یا پسر کوچولوم بدون هرچی که باشی عاشقتم تا وقتی جون تو تنمه حمایتت میکنم ببخشید که میخواستم سقطت کنم🥲مامانی این روزا یکم حالم خوب نیست و استرس دارم تو به خدا نزدیکی دعا کن زودی خوب شم. دووست دارم❤(۱۴٠۴/۷/۲۲) جوجه ی من هر روز که میگذره بیشتر دارم بهت وابسته میشم قربونت برم من 

از هر وقت شروع کنی بهتر از شروع نکرده عزیزم کلا صفری ؟ یا نقطه قوت دارس؟

منم بگو ☹️

من پیش زمینه دارم ینی پشت کنکورم پارسال ی دور خوندم ولی هنوز شروع نکردم بنظرت میرسونم؟ 

میشه برا قبولیم دعا کنید❤️🙏
آجیل قشنگم بهت تبریک میگم بنظرت من اوضاعم چطوره آزمون ماز شرکت میکنم آزمون دیروز اینجوری زدم: زیست ۵ ...

عزیزم درصدات عالین

ببین یادت باشه کنکورو قراره با توجه به تلاش های ۳ ساله بدی ینی یه شبه نیس ولی این درصدات خیلی خوبن قشنگم

به خودت اصن استرس نده خیلی راحت میتونی بهترش کنی مخصوصا زیست و شیمی رو هر چقد بالا ببری جا داره

به تو ربطی داره خوشگلم؟ خودتو میندازی وسط مثل قاشق نشسته نقش تو چیه آخه

این ک نقش تو هست 

فک نکنم رو کامنت تو ریپلای زده باشم

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35