طب سنتی و اسلامی و ایرانی بیشتر به درد مشکلات جسمی میخورن نه روانی چندتا کتاب های اینا رو دارم یکیشون نوشته کرفس همه مشکلات روانی رو درمان میکنه درحالی که همچین چیزی شدنی نیست اگه این جوری بود که این همه تیمارستان و داروهای روانپزشکی و روانپزشک و روانشناس لازم نبود باشه هرکس مشکل روانی میگرفت کرفس میخورد خوب میشد البته قبول دارم که به درد بعضی مشکلات جسمی این طب ها میخورن ولی افرادی که برای بیماری هایی مثل اسکیزوفرنی و اوتیسم و... دنبال این طب ها رفتن نتیجه ای ندیدن با بعضی بیماری ها باید ساخت و درمان ندارن خصوصا اگه ژنتیکی باشن
طبق چیزهایی که تو اینترنت خوندم بیماری های این مدلی مثل مال من که از بچگی هستن درمان قطعی ندارن و تا اخر عمر با فرد مبتلا میمونن و من فقط میخوام تشخیص داده شه که چیه اسمش معلوم شه که حداقل به دیگران بتونم بگم من فلان بیماری رو دارم
همش میگید معتقد ولی من خیلی ها رو دیدم که اصلا بهشون نمیشه گفت معتقد و مذهبی ولی خدا همه چیز بهشون داده و خیلی خوشبختن و خیلیا هم هستن که مذهبی و معتقدن و خیلی بدبختن
حرفی که من زدم حرف عجیبی نبود حرفیه که خیلیا تو جامعه هم میزنن بعضیا مذهبی هستن ولی ادم های درستی نیستن اهل نماز و روزه و حج و روضه و...هستن ولی حق مردم رو میخورن نمیشه هم بهشون گفت شماها مذهبی نیستید بعضیاشون خیلی هم خشکی مقدسن و یه سختگیری هایی تو دین و یا حتی نسبت به اطرافیانشون دارن که عجیب غریبه نمیشه گفت این ها مذهبی نیستن
البته من هم نگفتم همه مذهبی ها بدن مذهبی های خوب هم هستن ولی نمیشه گفت همه مذهبی ها خوبن چون مذهبی های بد هم هستن
ادم بهتره برای ارتباط با دیگران یا ازدواج اینو در نظر بگیره که کدوم فرد ادم بهتریه نه این که کی مذهبی تره
هستن افرادی که نماز نمیخونن ولی حق کسی رو پایمال نمیکنن هستن افرادی که نماز میخونن ولی حق مردم رو میخورن