2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 15259 بازدید | 952 پست
زبون بیشتر گناه میکنه تا چشم، خدا چشم رو داده که همه چیزو ببینیم.

ولی خدا خودش گفته هر چیزیو نبینیم

"لَیْسَ فِى الْبَدَنِ شَىْ‏ءٌ أَقَلَّ شُکْراً مِنَ الْعَیْنِ فَلَا تُعْطُوهَا سُؤْلَهَا فَتَشْغَلَکُمْ عَنْ ذِکْرِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ

در مجموعه بدن شما، ناسپاس‏تر از  عضوی نیست، پس هرآنچه مى‏خواهد پاسخش ندهید زیرا شما را از یاد خدا باز مى‏دارد."

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🌷تیکر کنکورمه🌷

دیدن دلیل بر این گناها که گفتی نمیشه یعنی من اگر مثلا یه نفر که زشته رو ببینم یه میلی در من زنده میش ...

اون میلی ک میگین همون گناهه  تا چشمت مال مردم رو نبینه اون میل در شما زنده نمیشه

فک کنم بارها دیدی تو خیابون چ راحت پول یا کیف طرف رو میزنن بدون اینکه متوجه بشه صاحب کیف

اون شخص تا چشمش نیوفته به اون کیف نمیتونه بدزده

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم انتظار ندارم این بیماری کاملا رفع شه این جور بیماری ها که از بچگی هستن تو اینترنت نوشته معمولا د ...

درسته حق داری درکت میکنم ولی بنظر من از درمان هیچ بیماری ای نباید ناامید شد 

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

فقط اینو میدونم ک داداشمو برده پیش خودش، داداش ۱۶ سالم روز ولادت ایشون فوت شد. مطمعنم داداشم یکی ا ...

سلام عزیزم . امیدوارم روح پاکش باامام عصرعج محشورباشه و بشما صبرجزیل عنایت کنند🤍🦋

متاهل و متعهد💍مرد درخواست دوستی نده 

حرکات غیرطبیعی، لرزش و پرش اندام، استرس، افسردگی، وسواس، بی حوصلگی، گاهی مشکل در رساندن منظور و درک ...

مفهوم مراقبه در ادیان مختلف متفاوته خواهرم.

مراقبه در اسلام، یعنی ترک محرمات و انجام واجبات. یک مسئله کاملا واضح و ساده. اونقدر ساده که نیازی به تفسیر و توضیح بیشتر هم نیست. امیرالمومنین(ع) فرمودند «خود را به مراقبت از نفست بگمار.» درجه ایمان و تقوای یک شخص به میزان مراقبت از اعمالش بستگی داره.

این که میگید «خیلی»از مذهبی ها، این در حکم فقهیش میشه تهمت. اگر چنین موردی دیدید که طرف ظاهرش مذهبی بود اما با مذهبی واقعی تفاوت داشت نمیشه بسطش بدید. حتی اگر ده نفر دیدید باز هم نمیشه بسطش بدید به میلیونها مسلمان و مذهبی. با اینگه اطرافم همه جور آدمی هست اما من هیچ مومن واقعی ندیدم که همسرش رو اذیت کنه، مرد ترین مردی که دیدم که برای همسرش سنگ تمام گذاشته، کاملا معتقد و مومن هست. 

درباره بیماریتون، از اطرافیان من یک نفر بود که بیماری داشت که دکترها نمیتونستند تشخیصش بدند، چند سال از این دکتر به اون دکتر و بی نتیجه. ایشون خانم خیلی معتقدی هست، ناامید نشد و متوسل شد به اهل بیت(ع)، گفتند برو متخصص طب سنتی. رفت و دکتر طب ایرانی به لطف خدا هم تشخیص داد چه بیماری هست نم تشخیص داد ریشه بیماری از چی هست و هم درمان شد الحمدلله.

من هم از طب ایرانی تو موارد متعددی درمان شدم الحمدلله. اگر نرفتید برید ان شاالله نتیجه میگیرید. 

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

درسته حق داری درکت میکنم ولی بنظر من از درمان هیچ بیماری ای نباید ناامید شد

اول خدا کنه دکتری پیدا بشه که تشخیص بده چیه 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

هر روز وقتی وارد کلاس میشم اول با بچه ها دعا میکنیم بعد درس رو شروع میکنیم یکی از دعاهامون هر روز  این هست که امام زمان عج سلامت باشند ،  از ما راضی باشند ، انشالا از سربازان حضرت باشیم .

گاهی هم برایشان صدقه میدم 

من برای امام زمانم هیچ کاری نکردم و خیلی ناراحتم

تنها کاری که میکنم اینه که به هر شخصی کمک کنم یا صدقه بدم ؛ به طرف مقابل میگم این از طرف من نیست ؛ از طرف امام زمان بوده

تلاوت شخص اون محبت را از جانب امام زمان بدونه 

شرمندم

درگیر روزمره میشم یادم می‌ره هرروز بهشون سلام کنم

شبخیر بگم

این روزها که خیلی ناامیدم از زندگی

بدحالم

ناآرومم

کاش خودش دستمو بگیره 

و راه درست رو توی زندگیم نشون بده

اللَّهُمَّ إِنِّي أَسْأَلُكَ صَبْرَ الشَّاكِرِينَ لَكَ❤️ یعنی خدایا از تو صبوری شاکرانت را می‌خوام.... 😍همینقدر قشنگ🌱 اگر امضای من را می‌خونید تشریف بیارید تاپیک آخرم؛ یا جزء هفتگی بردارید یا تعداد صلوات به نیابت از امام زمان اعلام کنید 🤍💙❤️

مفهوم مراقبه در ادیان مختلف متفاوته خواهرم.مراقبه در اسلام، یعنی ترک محرمات و انجام واجبات. یک مسئله ...

طب سنتی و اسلامی و ایرانی بیشتر به درد مشکلات جسمی میخورن نه روانی چندتا کتاب های اینا رو دارم یکیشون نوشته کرفس همه مشکلات روانی رو درمان میکنه درحالی که همچین چیزی شدنی نیست اگه این جوری بود که این همه تیمارستان و داروهای روانپزشکی و روانپزشک و روانشناس لازم نبود باشه هرکس مشکل روانی میگرفت کرفس میخورد خوب میشد البته قبول دارم که به درد بعضی مشکلات جسمی این طب ها میخورن ولی افرادی که برای بیماری هایی مثل اسکیزوفرنی و اوتیسم و... دنبال این طب ها رفتن نتیجه ای ندیدن با بعضی بیماری ها باید ساخت و درمان ندارن خصوصا اگه ژنتیکی باشن

طبق چیزهایی که تو اینترنت خوندم بیماری های این مدلی مثل مال من که از بچگی هستن درمان قطعی ندارن و تا اخر عمر با فرد مبتلا میمونن و من فقط میخوام تشخیص داده شه که چیه اسمش معلوم شه که حداقل به دیگران بتونم بگم من فلان بیماری رو دارم 

همش میگید معتقد ولی من خیلی ها رو دیدم که اصلا بهشون نمیشه گفت معتقد و مذهبی ولی خدا همه چیز بهشون داده و خیلی خوشبختن و خیلیا هم هستن که مذهبی و معتقدن و خیلی بدبختن 

حرفی که من زدم حرف عجیبی نبود حرفیه که خیلیا تو جامعه هم میزنن بعضیا مذهبی هستن ولی ادم های درستی نیستن اهل نماز و روزه و حج و روضه و...هستن ولی حق مردم رو میخورن نمیشه هم بهشون گفت شماها مذهبی نیستید بعضیاشون خیلی هم خشکی مقدسن و یه سختگیری هایی تو دین و یا حتی نسبت به اطرافیانشون دارن که عجیب غریبه نمیشه گفت این ها مذهبی نیستن 

البته من هم نگفتم همه مذهبی ها بدن مذهبی های خوب هم هستن ولی نمیشه گفت همه مذهبی ها خوبن چون مذهبی های بد هم هستن 

ادم بهتره برای ارتباط با دیگران یا ازدواج اینو در نظر بگیره که کدوم فرد ادم بهتریه نه این که کی مذهبی تره 

هستن افرادی که نماز نمیخونن ولی حق کسی رو پایمال نمیکنن هستن افرادی که نماز میخونن ولی حق مردم رو میخورن 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 دوست دارم هم مسلمون🌙باشم هم مسیحی✝️ با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

میگند مثل حضرت یعقوب میمونه .

سالهاست منتظره انتقام خون امام حسین را بگیره .

سالها ظلم به حقوق عزیزانش را دیده .

۱۴۰۰بیشتر.

ولی سربازاش اماده نبودند .

ازبس به مسلمونا ظلم شد .

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

چه کارایی برای نزدیک تر شدن ظهور حضرت و خوشحالیشون انجام میدین ؟خوشحال میشم اینجا بگین ماهم ایده بگی ...

من کارهای آسون انجام میدم مثل صلوات یا دعای سلامتیشون و همین فعالیتهام در سایت.

بسم الله الرحمن الرحیم. سلام نابینا هستم و از صفحه خوان برای خوندن نوشته ها استفاده میکنم (البته که عکس نوشته براش تعریف نشده). امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت عج الله دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربونت چه کردی؟ امام زمان عج الله همیشه برای ما دعا میکنند.همونجوری که جد بزرگوارشون امير المومنین علی علیه السلام به رُمیله فرمودند: ای رمیله، هیچ مومنی نیست که بیمار شود مگر اینکه به مرض او مريض میشویم و اندوهگين نشود مومنی، مگر اینکه به خاطر اندوه او اندوهگین گردیم و دعایی نکند مگر اینکه برای او آمین گوییم و ساکت نماند مگر اینکه برایش دعا کنیم. همه ی هستی و وجودمون و نعمت هایی که داریم به برکت وجود امام زمان عج الله هست. ما خلیفه ی خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم. تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم از سال ۱۴۰۰ اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سرِ سفره پر مهر خدا و اهل بیت علیهم السلام.  راستی اگه تاپیک یا پستی رو به اشتباه لایک کردم از درگاه الهی و دوستان عزیز نی نی سایتم معذرت میخوام