2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 13797 بازدید | 890 پست

میدونم خیلیییی مهربونن :))

و برای گناه نکردن، بنظرم نماز خیلی بازدارنده س، و خوندن قرآن

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه ما بی کس و کار نیستیم و هم خداحواسش بهمون هست هم حضرت همیشه برامون دعا میکنن و قلبشون به درد میاد وقتی ما ناراحتیم  حتی وقتی بعضی موقع ها زندگی اونقدر سخت میشه که فکر میکنیم تنهاییم🌺🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

میتونم اینو بگم 

بابای مهربون ❤️

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خیلی حس بی نظیریه روزم رو با سلام به صاحب‌الزمان شروع میکنم

بله عزیزدلم از شما یاد گرفتم

با عشــــــق😍

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

یکی از ترفندهای شیطون برای به گناه انداختن ما ، اینه که پله پله میره جلو .... 

همین ترفند رو توی ترک گناه یا انجام واجبات میشه انجام داد 

یعنی پله پله یک گناه رو ترک کنیم یا یک واجب رو انجام بدیم

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

سلام عزیزمروز همگی نورانی باشه با یاد آقای مهربونمون💚به نظرم کوچک نشمردن گناهانمون خودش یه پله اس ب ...

سلام عزیزم خوش اومدی 

همه چیز از گناهان کوچیک شروع میشن 

کاش بتونیم کم کم  حذفشون کنیم 

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

میدونم که غفلت از ولی خدا و حجت خدا یعنی بدبختی میدونم که منتطر ماست کاش کمتر گناه کنیم و به ظهورش دعا کنیم کاش نی نی یار الکی تاپیک دعا برای طهور امام زمان را نمیترکوند و الکی به خاطر دعا برای ظهور تعلیق نمیکرد

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

وقتی به وجودشون فک میکنم حس ناب و دلپذیری دارم 

میگم قربون خدا برم ما رو تنها نزاشته چقد به فکرمون بوده

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

همینکه تاسایت روباز کردم بااین تاپیک روبه روشدم یه نشونه هست وقطعا هممون دعوت شده هستیم 

خداروشکر

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

اگه دم دستی ترین گناهمون رو هم ترک کنیم خیلی خیلی جلو میفتیمو خدا و حضرت خوشحال میشن خیلی🌺🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

میدونم خیلی مهربون امام زنده و حاضر السلام علیک یا بقیه الله فی ارضه

چه کارایی برای نزدیک تر شدن ظهور حضرت و خوشحالیشون انجام میدین ؟

خوشحال میشم اینجا بگین ماهم ایده بگیریم

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
تازگیا خیلی تو گناهم حرفی ندارم برای این تاپینگ

عزیزم همینکه دیدی این تاپیک رو یعنی دعوت شده ای و نظرکرده ای😍🌺نزار شیطون ناامیدت کنه