2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 14989 بازدید | 941 پست
دیدم عزیزماین کارارو کردم فایده نداشت

فایده داشته عزیزم ولی اون نتیجه مدنظرت احتمالا نیازمند اقدامات دیگری هم هست 

خدا ما را هدایت می کند خدا بر امر خود غالب است خدا امر خود را به انجام می رساند خدا نور خود را کامل می کند دست خدا بالاتر از همه دست هاست خدا تنها قدرت کل هستی است رب من خداست مالک و صاحب اختیار من خداست 

کامنت من شاید ربطی نداشته باشه اما واسه حال زارم واسه دلتنگیام واسه حسرتا وبیقراریم واسه خواهرم ک اسمونی شده یکی دیدن خودش یکیم دیدن اقام امام زمان این دونفر میتونن حالمو خوب کنه اگ امام زمان عج ظهور کنه قطعا بدون شک گرچه غرق گناهم اما میرم پیشش گریه میکنم واز حال وهوام ودلتنگام بش میگم و ب گریه 😭میفتم وهق هق میکنم اگ بیاد بهش میگم ک فوت خواهرم چقدر نابودم کرد😭😭😭😭🖤

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود وقتی توی جیغ زدنام بخودم میومدم دیگه ندارمت وتاابد باید دلتنگی وحسرت دیدنتو بکشم یخ میکردم یه لرز بدی میکردم اونجا فهمیدم چه خاکی توسرم ریخته شده اونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت اما نزاشتن اونجا که صدام گرفته بودوبا تمام وجود صدات میزدم اما جوابی بهم ندادی فهمیدم بدبخت شدم 😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم  عروسکم😭😭😭🖤 بامن از درد حرف نزنید هیچ دردی بالاترازاین نیست که تیکه از وجودتو زیر خاک دفن کنن😭😭تا روزیکه بمیرم وبیام پیشت باید تو حسرت دیدنت بسوزم وبسازم 😭🖤🖤🖤عشق آسمونیم غمت سنگینه دلم داره از ندیدنت میجوشه 😭😭دلم واسه روزای باهم بودنمون تنگ شده خیلی دلتنگت و بیقرارتم🖤😭الان از نظر روحی نیاز دارم بیام کنار سنگ قبرت دراز بکشم دست روی سنگ قبره سردت بکشم وگریه کنم تا این بغض  بشکنه وولم کنه😭😭😭😭اما این بغض هیجوقت نمیشکنه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم روحشون شاد براشون فاتحه خوندم

ممنونم عزیزدلم دستت درد نکنه🖤😭

نفهمیدی نفسم به نفست بنده😭آدم مگه نفس کشیدنشو یادش میره که من تورو یادم بره عروسک قشنگم غم بی پایانم خواهرنازم😭🖤دارم از نبودنت میمیرم دق میکنم خیلی تنهام ،خیلی بی کسم بدون تو😭من بی تو بودن رو بلد نیستم دلم تنگ شده واست 🖤💔مگه تحمل من چقدره😭خاطره هامون دارن آتیشم میزنن دارم دق میکنم من نصف عمرم باتو گذشت باتو هم بازی بودم باتو بزرگ شدم قد کشیدم 😭😭😭من چجوری بدون تو دووم بیارم چجوری تحمل کنم ما یه دیقه ازهم دورمیشدیم سریع بهم زنگ میزدیم الان چکارکنم😭دقیق روزی که قرار بود بیایی پیشم همون روز وهمون ساعت خبر فوتت بهم رسید چقد پریشون بودم شکه بودم اونجایی که بهم میگفتن دیگ تنها شدی دیگه خواهر نداری خیلی واسم دردناک بود وقتی توی جیغ زدنام بخودم میومدم دیگه ندارمت وتاابد باید دلتنگی وحسرت دیدنتو بکشم یخ میکردم یه لرز بدی میکردم اونجا فهمیدم چه خاکی توسرم ریخته شده اونجا که التماس میکردم بزارن ببینمت اما نزاشتن اونجا که صدام گرفته بودوبا تمام وجود صدات میزدم اما جوابی بهم ندادی فهمیدم بدبخت شدم 😭💔🖤منو تو باهم مُردیم اما اونیکه خاک شد فقط تو بودی😭تروخدا بیا حال روروزمو ببین ببین ازاون ادم شاد به کجا رسیدم عین دیوونه هام گریه میکنم بغض میکنم اشکام میریزن حتی دم درخونت میرم آتیش میگیرم قلبم مچاله میشه💔ماکه ثانیه ب ثانیه باهم بودیم ازهم جدانمیشدیم پس الان چجوری که الان تو اونجایی من اینجا چراباهم نیستیم هان خدا چرا💔😭🖤همه تو زندگیشون یبار میمیرن اما من چند ساله هرروز هرشب هرساعت وثانیه دارم از درد بی تو بودن میمیرم🖤😭😭😭😭من الان کجا برم کجا رو بگردم توصورت کی توچشمای کی نگاه کنم توروببینم هان بهم بگو😭🖤🖤🖤🖤😭دردت بجونم من دارم میمیرم تو روخدابام اینجورنکن بابا من ادم این داغ ودوری نیستم بخدا😭😭😭دلتنگتم  عروسکم😭😭😭🖤 بامن از درد حرف نزنید هیچ دردی بالاترازاین نیست که تیکه از وجودتو زیر خاک دفن کنن😭😭تا روزیکه بمیرم وبیام پیشت باید تو حسرت دیدنت بسوزم وبسازم 😭🖤🖤🖤عشق آسمونیم غمت سنگینه دلم داره از ندیدنت میجوشه 😭😭دلم واسه روزای باهم بودنمون تنگ شده خیلی دلتنگت و بیقرارتم🖤😭الان از نظر روحی نیاز دارم بیام کنار سنگ قبرت دراز بکشم دست روی سنگ قبره سردت بکشم وگریه کنم تا این بغض  بشکنه وولم کنه😭😭😭😭اما این بغض هیجوقت نمیشکنه 

بیداری جان ذکری که فرمودید همیشه میگید چی هست ؟و معنیش چیه ؟و منبعش آیا قرآن هست یا روایت ؟ممنونم

سلام عزیزم 
ذکر أَشْهَدُ أَنْ لَا إِلٰهَ إِلَّا ٱللَّٰهُ  
به زبون خودمونی همون شهادتین 

گواهی میدهم هیییچ خدا و [معبودی ] نیست جز الله 

موقع گفتن این ذکر احساس میکنم تک تک سلولای بدنم این ذکر رو میگن و به طرز خییلی عجیبی ناخودآگاه آروم میشم
مثل آبی  ک رو آتیش میریزی 
خیلی جاها روحمو آروم میکنه این ذکر تو بحث و ناراحتیای عمیق با اطرافیان تو مرگ عزیزانم  یا وقتایی ک بچم بیش از حد عصبانیم میکنه کوچیکه و خییییلی اذیت میکنه شدید ولی شکر خدا چون سرباز امام زمانه تا حالا حتی داد هم نزدم سرش با گفتن این ذکر آروم میشم و بغلش میکنم 

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
میدونم که صداشون میکنی صداتو میشنون منکه همه چیمو سپردم به اقا که به خدا بگن خیر شه برام😥💚

ازشون بخاه گلم 

قطعا خیر میشه برات

در روز یه کاری رو ک انجام میدین به نیت سلامتی و ظهور حضرت انجام بدین نیت کنین براش

سلام دوست گلم جالبه منم یه بیماری دارم از سال ۹۴ تاالان ولی کسی نفهمیده حالتو میفهممبرام دعاکنامیدوا ...

خدا کمک کنه به جفتمون 

من اصلا انتظار ندارم خدا شفام بده بیماری های مادرزادی معمولا خوب نمیشن فقط میخوام معلوم شه اسمش چیه که حداقل خونوادم فکر نکنن من سالمم و از عمد میخوام این جوری باشم سرزنش و قضاوت نشم

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

در واقع ما جواب سلام میدیم. همیشه سلام رو ائمه میدن اول

درسته❤️👌

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

در واقع ما جواب سلام میدیم. همیشه سلام رو ائمه میدن اول

یا الله 

بدنم لرزید😭

واقعا اینطوره اصلا فکرشم نمیکردم

این ک گفتین حدیث یا روایت هست ؟ منبع داره؟

آخه من هر صبح ک چشامو باز میکنم قبل اینکه از جام بلند شم دستمو میبرم رو قلبمو به اقا صاحب‌الزمانمون سلام میدم 

کامنت من شاید ربطی نداشته باشه اما واسه حال زارم واسه دلتنگیام واسه حسرتا وبیقراریم واسه خواهرم ک اس ...

عزیزممم 💘

خدا رحمت کنه خواهرت رو 

یکی از اسم های خداوند رب هست 

یعنی پرورش دهنده و رشد دهنده 

خداوند با چالش ها و اتفاقات در واقع داره ما رو رشد میده 

گاهی با ندادن 

گاهی با دادن 

گاهی با برداشتن و... 

این دنیا کوتاه هست 

و همه ما رفتنی هستیم 

ان شاء الله ظهور اقامون رو ببینیم 

برای آرامش دلت 3تا توحید میخونم از طرف شما هدیه آقا جانمون ❤️

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اره منم کم میارم مثلان میگم بابا بیاید غیبت نکنیم بعد میگن وا چرا یهو عوض شدی 😒😐اینطوری بهم میگن م ...

بله متاسفانه همه رو نمیشه قانع کرد سخته

ولی خوب سعی کنین شما همراهیشون نکنین 

این واسه من جواب داد 😁

باز بهتر از غیبت کردنه

یا الله بدنم لرزید😭واقعا اینطوره اصلا فکرشم نمیکردماین ک گفتین حدیث یا روایت هست ؟ منبع داره؟آخه من ...

منبع رو نمیدونم .شنیدم گلم

و اینم بگم ما باید امام زمان رو حاضر و ناظر در همه جا ببینیم چون واقعا هستند .و حتی سفره  غذامون مون رو به نیت ش پهن کنیم در واقع ما مهمون شون یا حتی بقیه معصومین هستیم.نه ایشون مهمون ما🥹🥹

چرا به جای اینکه اینهمه از گناه و گناهکاری حرف میزنید و روش متمرکز شدید و کل ذهن خودتون و بقیه رو درگیر فکر کردن به انواع گناه میکنید(بعضی ها حتی بعد خوندن بعضی از نوشته های مذهبی ، گناه جدید یاد میگیرن ، انقدر که تمرکز روی گناهان و همیشه گناهکار بودنه) ، به حاش از کلمات مثبت استفاده نمی‌کنید؟رو مهربونی و خوب بودن تمرکز نمیکنید؟به نظرتون اونطوری بیشتر جواب نمیده؟

ضمنا به نظرم ادم هرچقدر سعی کنه به خوب بودن بیشتر نزدیک بشه ، قاعدتا از گناه هم دور میشه....