2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 14994 بازدید | 941 پست
وقتی خدایی که هرکاری بخواد میتونه بکنه و قادر مطلقه میبینه که خطر بزرگی وجود داره که میتونه زندگی من ...

چقدر در مورد زندگی آینده ات پیشگویی میکنی دختر خوب

از کجا متوجه اینها شدی؟ جا پای خدا میتونیم بذاریم و درباره آینده پیش داوری کنیم؟ یقینا نه.

از خدا همسر پاک ‌ معتقد و اهل بخواه. چون آدمی که معتقد و اهل نباشه به یک نحوی اذیتت میکنه. همسری هم که معتقد و اهل باشه شما رو درباره چیزی که نمیدونستی مواخذه نمیکنه

اما قبلش با یک مشاور باتقوا هم مشورت کن که این مسئله رو کی تو خواستگاری مطرح کنی. مثل آقای مختاری که تو مجازی هم فعالیت دارند  hsn_mokhtari

درباره بقیه ماجرا، اگر طبق گفته شما باشه عزیزم، پس خدا باید تو این دنیا یک بهشتی خلق میکرد که هیچ بنی بشری مشکلی نداشت، دیگه معاد و بهشت و جهنم هم بی معنی میشد

پس ایمان داشتن هم مرتبه و درجه حساب نمیشد.

در حالیکه این دنیا؛ دنیای ابتلائاته، دنیای چالشهاست

از میان شیرینی ها و تلخی های زندگی، به سلامت و با ایمانی راسخ حرکت کردن یعنی بندگی

درسته که یاری خدا برای مومن هست و هرچه برای مومن رقم بخوره خیره، اما تفاوت مومن با کافر این نیست که مومن باید هرچی خواست همون لحظه براش فراهم بشه، گاهی خیر اتفاقا از دل همین بیماری ها و مشکلات رقم میخوره.

مومن تو چالشها رشد میکنه اما کافر تو چالشها پژمرده میشه.

ما از امام حسین(ع) چی آموختیم؟ پس طبق حرف شما خدا امام رو دوست نداشت که واقعا عاشورا اتفاق افتاد؟ 

امام ما پایداری و محکم ایستادن پای ایمان و اعتماد بی چون و چرا به خداوند رو تحت هر شرایطی به ما یاد داد

امام ما ظهر عاشورا نماز رو اول وقت و به جماعت برگزار کردند جلوی چشم دشمن

حضرت زینب(س) اولین شب بعد از واقعه عاشورا، حتی نماز شبشون هم ترک نشد

امام همه مصیبتها رو متحمل شد که به ما نقشه راه بدند، که نشون بدند پای اعتقادمون ایمانمون بمونیم حتی تا آخرین قطره خون.

پس اگر بخوایم با سوظن به خدا تو مشکلات نگاه کنیم این اعتقاد ما رو به جایی هم نمیرسونه.

پیشنهاد میکنم توسل کنید، به امام حسین علیه السلام که کشتی نجات هستند. چله زیارت عاشورا به نیابت از شهدا هدیه به اباعبدالله(ع) بگیرید اما با نماز اول وقت و مراقبه. امام قطعا به قلبهامون نظر میکنند و نجاتمون میدند. 

حرفهامون توصیه نبود خواهر، من بنده بی سر و پای خدا کی باشم که توصیه بکنم. حرفهای دلسوزانه بود و خواهرانه.

ان شاالله که حل میشه، التماس دعا

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

میناجان ممنونم ازت چقد قشنگ حرف میزنی❤️

سلامت باشید خواهر جان، حرفهای اسلام عزیزمون هست🤍

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🔴 پاداش منتظران حتی بعد از مرگشان

💠 امام صادق علیه‌السلام:

🔵 «فَإِنْ مَاتَ وَ قَامَ الْقَائِمُ بَعْدَهُ كَانَ لَهُ مِنَ الْأَجْرِ مِثْلُ أَجْرِ مَنْ أَدْرَكَهُ فَجِدُّوا وَ انْتَظِرُوا هَنِيئاً لَكُمْ أَيَّتُهَا الْعِصَابَةُ الْمَرْحُومَةُ».

🟢 اگر كسى كه منتظر حضرت است از دنيا برود و حضرت بعد از او قيام كند اجر او همانند اجر كسى است كه زمان او را درک كرده، پس بكوشيد و منتظر باشيد، گوارا باد بر شما اى ياران مورد لطف خدا.

📚 نعمانى، الغيبة، ص ۲۰۰

#امام_زمان 

#الّلهُـمَّ‌عَجِّــلْ‌لِوَلِیِّکَـــ‌الْفَـــرَج‍ 

💚💚 اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚 در کربلا بی طرفان بی شرفانند   تاریخ همان ست حسینی و یزیدی

چقدر در مورد زندگی آینده ات پیشگویی میکنی دختر خوباز کجا متوجه اینها شدی؟ جا پای خدا میتونیم بذاریم ...

مشخصه وضعیت چیه پیشگویی نیست اسم این کار

کلی مرد مذهبی بودن بدرفتاری میکردن با زنشون کلی زن مرد غیرمذهبی بودن با زنشون رفتار خوبی داشتن این جوری نیست که مردای مذهبی همشون خوب باشن و با همه چیز بسازن همون پسر مذهبی هم بفهمه زنش بیماری داشته به اسم دختر سالم باهاش ازدواج کرده با اون زن بد میشه 

همین اسلام یه چیزی داره به نام تدلیس که اگه زن بعضی مشکلات رو داشته باشه و قبل ازدواج به شوهرش نگه و شوهر بعد ازدواج بفهمه میتونه زن رو بدون مهریه طلاق بده و حتی خسارت هم از زن بگیره 

اگه من تشخیص بیماریم داده نشه و به اسم دختر سالم ازدواج کنم شوهرم یا میتونه با همین حکم تدلیس طلاقم بده بدون مهریه و خسارت هم ازم بگیره یا این که بعد ازدواج فکر میکنه من از عمد میخوام بد باشم و نمیدونه مشکلاتم دست خودم نیست و اذیتم میکنه تا به خیال خودش منو درست کنه

دکتر خوب لازمه واسه تشخیص بیماریم

من به خدا نگفتم چرا این بیماری رو دادی بهم و نباید میدادی ولی بهش میگم حالا که این بیماری رو بهم دادی حداقل بذار معلوم شه اسم بیماریم چیه من حتی الان اسمشو نمیدونم چون هیچ دکتری نتونسته تشخیص بده چیه 

همون امام ها مخالف این هستن که دختر با دروغ و پنهان کردن بیماری با یه پسر ازدواج کنه 

مراقبه هم که گفتین در اسلام وجود نداره مال ادیانی مثل بودایی هست 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

یادمه داخل یه گروه اینو خوندم و کلی بهم کمک کرد تو ترک گناه : هر وقت خواستی گناه کنی برو یه کبریت روشن کن بگیر زیر انگشتت ببین چقدر میتونی تحملش کنی ، اگه نتونستی که مطمئنا نمیتونی آتیش یه کبریت رو تحمل کنی چطور میخوای اتیش جهنم رو تحمل کنی که چندین برابر بدتر از آتیش این دنیاست ؟🔥

(البته داخل اون گروه این رو کامل این مدلی نگفته بود ، من چیزایی که ازش یادم بود رو گفتم ) 

بله عزیزم در کامنتی شرح دادم . البته به قدر توان و اگاهی

مممنونم ازتون حرفاتون پر از نکته بود

واقعا برام تلنگری بود 

مخصوصا ک گفتین آدم یه مدت بیدار میشه مثل ایام محرم ولی باز دوباره به خاب غفلت میره 

این متاسفانه برای خودم گاهی اتفاق میوفته 

راهش چیه ک این بیداری و رشد روح تداوم داشته باشه ؟؟

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
مشخصه وضعیت چیه پیشگویی نیست اسم این کارکلی مرد مذهبی بودن بدرفتاری میکردن با زنشون کلی زن مرد غیرمذ ...

سلام دوست گلم جالبه منم یه بیماری دارم از سال ۹۴ تاالان ولی کسی نفهمیده 

حالتو میفهمم

برام دعاکن

امیدوارم خدابهت کمک کنه

زیارت عاشورابخون

دختر نازم تموم زندگیم 🦋

امام زمان علیه السلام آدم حرف گوش کنی کهتشخیص بلد نیست نمی‌خواهند .بچه ها تون رو آدم مستقل تربیت کنی ...

سلام 

چطوری تشخیص یاد. بگیریم 

بیشتر توضیح بدین لطفا برای خود ما شخصا خودم دنبال اینم بیشتر درک کنم و روحمو رشد بدم 

بنظرم اول باید بزرگترها تشخیص یاد بگیرن بعد بچها 

مثلا تو همین تاپیک کاربری داشتیم ک مادرشون با حجاب و اعتقادات دخترشون مخالف بودن 

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
مشخصه وضعیت چیه پیشگویی نیست اسم این کارکلی مرد مذهبی بودن بدرفتاری میکردن با زنشون کلی زن مرد غیرمذ ...

من نگفتم بیماری رو اطلاع نده عزیز، اتفاقا برعکس گفتم باید اطلاع بدید. حتی نوشتم با مشاور هم صحبت کنید که چطور اطلاع بدید چون حق پسر و دختر هست که بدونند.

حکمی که گفتید برای صرفا زن نیست، برای مرد و زن تو شرع و قانون هست که مردهم اگر زن رو فریب بده زن میتونه نکاح فسخ کنه و چیز خوبی هم هست
البته به شرطی که اون اون فریب مبنای ازدواج باشه مثلا زن اگر بدونه مردش از خانواده سرشناس نیست باهاش ازدواج نمیکرد حالا که بعد ازدواج فهمیده شوهرش از خانواده سرشناس نیست میتونه فسخ نکاح کنه واز مرد هم شکایت کنه یامرد اگر بدونه زنش باکره نیست باهاش ازدواج نمیکرد ولی زن گولش زد وخودش رو باکره جا زد..

اتفاقا مراقبه در اسلام عزیز هست و در تمام چله های حاجت روایی شرط هست. فلسفه اش هم اینه که چون موانع استجابت دعا گناهان هستند. و البته که مراقبه و محاسبه اعمال فقط در چله نیست و شرط و دائمی باید باشه.

اصلا اصل دین مراقبه هست یک مسئله خیلی واضحیه.

برای بقیه مطالب هم جواب نوشتم چند بار، نگاهتون درست نیست.

اسلام نگاه با این حجم از ناامیدی و سوظن رو نمیپذیره.

کلی دختر بودند و هستند با شرایطی شاید حتی سخت تر از شرایط شما و ازدواج موفقی هم داشتند به لطف خدا.

مذهب رو هم در آدمها نبینید که بگید فلانی مذهبیه یا مذهبی نیست و همسرش رو اذیت میکنه یا نمیکنه. چون شما صرفا یک بخش کوچکی از اعمال انسانها رو میبینید.

مذهب رو در خود مذهب ببینید و الگوهای اصلی یعنی ائمه اطهار علیهم السلام.

مشخصه مردی که مذهبی و معتقد واقعی باشه به خدای خودش متعهد هست و رفتارش با همسرش متناسب با این تعهدش هست.

هرچی درجه ایمان و تقواش بالاتر بره طرز فکر و رفتارش متعادل تر میشه.

سَلامٌ عَلَىٰ آلِ يس، السَّلامُ عَلَيْكَ يَا داعِيَ اللّٰهِ وَرَبَّانِيَّ آياتِهِ 

خدایا توفیق شناخت و کسب معرفت نسبت به حضرت ولی عصر عج، به ما عطا کن. 

دورهمی های اینطوری حالم رو بهتر میکنه، ازت ممنونم استارتر عزیز بخاطر تاپیک.