2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 11502 بازدید | 738 پست
کامنت منو بخونین امیدوارم تک تک ما تلاش کنیم تا سرسوزنی مانع ایشان نباشیم برای بنده ام دعاکنید

من عذاب وجدان اینکه شیعه ای که  باااااید میبودم نیستم، شیعه ای که زمینه ساز ظهوره نیستم ، میکشتم

چشم به راه...
یا من اسمه دوا و ذکر شفا سوره حمد خوندم عزیز🌟

مرسی 

خدا شفا هم نمیده حداقل بذاره معلوم شه اسم بیماری که از بچگی دارم چیه

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عذاب وجدان اینکه شیعه ای که باااااید میبودم نیستم، شیعه ای که زمینه ساز ظهوره نیستم ، میکشتم

سلام عزیز

همین که داخل همین تاپیک 

که مخصوص امام زمانت هست

پست میزارید 

گفت و گو میکنید 

میشه زمینه سازی

چون تاپیک میره داخل پر بازدید 

و شاید یک نفر تلنگر بخوره و به فکر بیفته

و واسه آقا کاری کنه 

شما باعث این ماجرا شدی

به اندازه سهمت .

خانمی مگه فکر کردید زمینه سازی 

چیه ؟!

این یک قدم ....

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
آیه ۱۲۹ سوره توبه رو به نیت دلم میخونی؟؟

ویانا جان 

خوندم

خدا مهمت رو کفایت کنه 

و عاقبت بخیر بشی 

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
چطور جواب میدن

عزیزم منظورم اینه که من حس میکنم که جواب میدن و حال خوبی بهم دست میده

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

هر چه زمان می‌گذرد، مردم افسرده‌تر می‌شوند

این خاصیت دل بستن به زمانه است!

خوشا بحال آنکه بجای زمان، به «صاحب زمان» دل می‌بندد...

🚩

💠 اللّٰهمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّكَ ٱلْفَرَجَ 💠

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼

‌☘توجّه‌ دادن مردم به امام زمان علیه السلام آثار وضعی در زندگی دارد؛ 

☘یعنی هرکه می خواهی باش، اگر این کار را توانستی انجام بدهی، از جهت دنیایی و اولاد و یک سری مسائل، خیر می بینی و عمر و زندگی برکت می کند؛ 

☘یعنی همین که توجّه پیدا کردی یا توجّه دادی مردم را یا خودت را خدمت حضرت بقیة الله صلوات الله علیه، آثار وضعی خوبی دارد و زندگی را پربرکت می کند.

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
می دونم که وقتی با امام زمان ع حرف بزنیم صدامون قبل از اینکه به گوش خودمون برسه به گوش حضرت رسیده(آی ...

😭😭

اینو به شخصه تجربه کردم واقعا همینطوره 

فدای قدمهایت صاحب‌الزمان 

منتظریم آقا جان زودتر بیاین💚

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
چه تاپیک قشنگیمن عاشق پدر عزیزم امام زمان علیه السلام هستم و میدونم ایشون من رو بیشتر از هرکسی تو دن ...

چقدر حرفاتون به دل میشینه 😍

کیف کردم واقعا 

میدونم قلبشون سنگینه از غصه و غریب و تنهان. میدونم که هیچکدوم از وظایفم رو در قبال امام زمانم انجام ...

😭

هممون گاهی کوتاهی میکنیم

خدایا منو ببخش گاهی فراموش میکنم و غرق شلوغیای دنیا میشم غرق زرق و برقش 

خدایا کمکم کن راهمو گم نکنم

ميدونم كه هميشه براي ما دعا ميكنن و هروقت گناهي مرتكب بشيم ناراحت ميشن و براي ما پيش خدا طلب استغفار ...

چه کاری واسه ظهور حضرت انجام میدین؟ تجربهاتون بگین لطفا