2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 14992 بازدید | 941 پست
حس میکنم دیر رسیدم...وگرنه با اینکه خودم اصلا مذهبی نیستم از هم صبحتی با آدمای مذهبی مهربون یا حرف ز ...

اینجا تاپیک صاحب‌الزمان هست 

و ایشون تعلق با قشر خاصی نداره برای همه اس 

اگر اینجایی دعوت شده از طرف ایشونی ❤️

هر چه می‌خواهد دل تنگت بگو 

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خب انگار تاپیک جالبی رو از دست دادم... ایبابااا

نه عزیزم از دست ندادی شمابه خواست امام زمان عج اینجایی که دردودل وصحبت وتبادل نظرکنی ان شاالله که هممون بتونیم از همین فرصت هاونظرهای به ظاهر کوچیک کلی استفاده کنیم 

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلم اینه که کاری از دستم بر نمیاد 👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯

میدونی من فکر میکنم و حس میکنم تو اتفاقا خیلی مهم هستی و نظرشده هستی ولی شیطون میخواد ناامیدت کنه و یه کاری کنه خودتو دست کم بگیری🌺

چشم قشنگم برات دعا میکنم با اینکه کسی نیستم  

تو میتونی و باوردارم از عهدش برمیای🌺💚💚

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

میدونی من فکر میکنم و حس میکنم تو اتفاقا خیلی مهم هستی و نظرشده هستی ولی شیطون میخواد ناامیدت کنه و ...

نظر شده؟🙂

من حتی اجازه ندارم طبق سلیقه ی خودم حجاب کنم ، چادر بپوشم 

ای خداااااا

🌚

حس میکنم دیر رسیدم...وگرنه با اینکه خودم اصلا مذهبی نیستم از هم صبحتی با آدمای مذهبی مهربون یا حرف ز ...

سلام دیر نرسیدین خواهر جان

من سالهاست تو این سایتم

یک چیزی رو عمیقا بهش باور دارم

بعضی تاپیکها که برای خنده یا سوالات شخصی و... هستند، اما بعضی تاپیکها رزق هستند

ما تصور میکنیم اتفاقی تاپیک رو دیدیم اما محاله کسی بدون دعوت پاش رو اونجا بذاره

یکبار درباره نماز تاپیک زدم و نیت کردم یا حضرت زهرا(س) متعلق به خودتون هست، هرکسی رو که خواستید بیارید اینجا مادر، چون واقعا هیچ کاره ام 

و کاربری اومد و گفت امروز داشتم با حضرت زهرا(س) درد و دل میکردم و میگفتم خودتون کمکم کنید بتونم نماز بخونم

پس شما هم دعوت شده هستید

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

شیطون همیشه دوست داره ادم رو ناامید کنه به حرفش گوش نده 

خوش اومدی😍💚💚🌺🌺این تاپیک مال همست خوشحالیم عزیزم اینجایی دعوت شدی از طرف خدا و امام زمان(عج)

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

نظر شده؟🙂من حتی اجازه ندارم طبق سلیقه ی خودم حجاب کنم ، چادر بپوشم ای خداااااا🌚

چرا عزیزم؟ خانواده نمیذارن؟

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

وای... همتون چقدر مهربونین...

من حرفی نمی‌زنم حقیقتااا

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

نظر شده؟🙂من حتی اجازه ندارم طبق سلیقه ی خودم حجاب کنم ، چادر بپوشم ای خداااااا🌚

اره نظرشده چون خدا و حضرت دوست دارن خیلی 

مطمئن باش خدا شرایطت رو میبینه و میدونه یه چیزی رو دوست داری ولی به خاطر شرایط محیطی شاید نتونی انجام بدی

من فکر میکنم امام زمان ازم بدش میاد و دوست داره زجرم بده فکر میکنم امام زمان میخواد سنم بالا بره و ب ...

سلام عزیزم 

قبل از ازدواج تحقیق میکنی 

اگر از شخصیت طرف خوشت نیومد قبول نمیکنی 

چرا به چیزای منفی فکر میکنی 

یکی از راه هایی که دیدت + میشه  شکر گزاری هست 

من از شکر گزاری معجزه دیدم 

دوست داری امتحان کن

دنیا همه هیچ واهل دنیا همه هیچ   ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ 💕ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنیدhttps://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

آره نمیذارن خیلی جنگیدم دیدم نزدیکه خونه جنگ شه زدم به بیخیالی گفتم جهنم ولی اون دنیا یقه تونو میگیر ...

خصوصی صحبت کنیم؟

وای... همتون چقدر مهربونین...من حرفی نمی‌زنم حقیقتااا

مهربونی از خودته عزیزم😍خودت گلی که بقیه رو مهربون میبینی💚💚💚

پس من تنها کسی نیستم که شنیدم؟ البته من هم منفیشو شنیدم هم مثبتشو منفی شو دور کردم خیلی وقته ولی.... ...

نه اصلا این افکار بنظرم مثبت نیست همش ناامیدی وناراحتیه نباید اینجوربگی گلم یعنی چی بی عرضه شماداری اینجا پست میزاری حرف میزنی کمک میخوای این یعنی اراده.  تونایی. عشق . خواستن وبعدتوانستن

خیلی هابه راحتی از این تاپیک هامیگذرن حتی حوصله ای که تاپیک رولایک کنن ندارن باهمین افکار از امامشون دورمیشن که اره ما گناه کاریم مانمیتونیم مااراده نداریم عرضه نداریم ایمان نداریم نمیشه. اقامارونمیخواد چه فایده داره و......

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍