2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 14819 بازدید | 937 پست
اگ پیاممو دیدی برام دعاکن یامهدی من چرامادرنمیشم ۷سال داره میشه و درحسرتم دشمن شادم این روزا خنده ها ...

براتون حمد میخونم هدیه به صاحب الزمان ان شاالله به زودی زود صاحب اولاد سالم و صالح بشید 💚🤲

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

شاید توچشات کم بینایی داره ویانمیشنوی صداشو؟عزیزم یکم تیزبین باش

متوجه نمیشم منظورتون رو.... من یه ساله دارم دائم باهاش، صحبت میکنم میگم نجاتم بده.... ولی نمیشنوه انگار یا نمیخواد بشنوه احساس میکنم ازم رد میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حجاب وحیاوعفت پاکدامنی داری نمازاول وقت داری خیرمیخای برای هرکس حتی دشمنت ؟؟؟؟

بله عزیزم 

به لطف خدا همه ی اینا رو دارم

ولی گاهی ناخواسته تا بخودم میام میبینم غیبت کردم گاهی قضاوت کردم  و این منو ناراحت میکنه 

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
میشه شما به امام زمان بگین یه نگاه هم بمن کنه. صدای من و ک نمیشنوه

عزیزم اصلا اینجوری فکر نکن

همین الان که یاد حضرت افتادی ؛ آقاجانمون اول یادِ شما کردن..

آقامون خیلی مهربونمه 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

متوجه نمیشم منظورتون رو.... من یه ساله دارم دائم باهاش، صحبت میکنم میگم نجاتم بده.... ولی نمیشنوه ان ...

عزیزم میگم شاید خیلی باید بینایی ببری بالاوشنواییوببری بالابرای درک کردن ایشون چون این راهی ک میگید منم رفتم ولی بعدا فهمیدم شنیدم دیدم وب اقام مهدی وخوبیشون پی بردم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

بله عزیزم به لطف خدا همه ی اینا رو دارمولی گاهی ناخواسته تا بخودم میام میبینم غیبت کردم گاهی قضاوت ک ...

خب پس شمام مث منی دیگه منم همی گناه غیبت تهمتدفصاوت با اون زبان لعین شدم باعث میشه همه خوبیامو بپرونم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

براتون حمد میخونم هدیه به صاحب الزمان ان شاالله به زودی زود صاحب اولاد سالم و صالح بشید 💚🤲

ممنونم خاهرمهربونم

متوجه نمیشم منظورتون رو.... من یه ساله دارم دائم باهاش، صحبت میکنم میگم نجاتم بده.... ولی نمیشنوه ان ...

نه اینطور نیست گلم 

حضرت خیلی مهربانن 

شاید موانعی وجود داره باید اون موانع برداشته بشه

گاهی ام مشکلات ک داریم حکمت و رحمت خداست ک بعدها میفهمیم

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

@zahraayat‍ 

بیا عزیزم اگر دوست داری صحبت کن 

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

نذرهرچی یگی کردم هرکس تازگیافهمیدم بااستخاره قرانی ک کسی منوطلسم نازایی کرده خیلی دلم شکسته خانواده ...

هیچ دستی بالاتر از دست خدانیست عزیزم باتمام وجود باورش کن وبگو خدایا میدونم قدرت مطلق تویی وکسی بالاتر از تونیست پس امیدم فقط به خودت هست ومیدونم مشکلمو حل میکنی اگه از اعماق وجودت باورش کنی وناامیدی تودلت راهی نداشته باشه بهت قول میدم خیلی زودحل میشه

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
الهی بگردم عزیزم..دعا گرفتن برای کسی گناه بزرگیه کارشون اشتباه بزرگی بوده... بسپار به خدا

اره چون باقران استخاره گرفنه ب صحت حرفشون پی بردم  ب خداواگدارکردم همه کسایی ک تداین دعاگرفتن نقش داشتن و اونایی ک شادن از مادرنشدنم

اگ پیاممو دیدی برام دعاکن یامهدی من چرامادرنمیشم ۷سال داره میشه و درحسرتم دشمن شادم این روزا خنده ها ...

الهی به حق آقای مهربون و غریبمون صاحب اولاد سالم و صالح بشی از یاوران آقاجانمون 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚

به حرف کسی کار نداشته باش خواهر ، هر کسی ظلم کرده تاوانش رو پس میده 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

هیچ دستی بالاتر از دست خدانیست عزیزم باتمام وجود باورش کن وبگو خدایا میدونم قدرت مطلق تویی وکسی بالا ...

ممنونم ازحدفای قشنگت خیلی ارامش داشت قطعابالاترازقدرت خدانیس پس اگ اون بخاد همه طلسم و نفرینا باطل میشه منم بهش ایمان دارن وشاکرم هروز ایمانموقوی ترمیکنه ومیدونم ناامیدم نمیکنه

الهی به حق آقای مهربون و غریبمون صاحب اولاد سالم و صالح بشی از یاوران آقاجانمون 🤲🏻🤲🏻🤲🏻💚به حرف ...

ممنونم خاهر اره اینم ولی چکنم دلم میشکنه واقعا کم میارم

🌸اَللهُمَّ عَجِل لِوَلیکَ الفَرج بِحَقِّ فاطِمَة الزَهراء (س) و بِحَقِّ زِیْنَـبِ الکُبْریٰ (س)🌸

سلام و درود به مردم شریف، با بصیرت و ولایی ایران، که قدردان زحمات نیروهای مسلّح و دانشمندانشون هستن و به دهان یاوه گویان سیلی محکمی می زنن ❤فقط نسل حرومزاده ی شمر و یزید و حرمله است که از حمله ی اسرائیل به ایران 🇮🇷 خوشحاله... ولی به اذن الهی تو دهنی میخورن 👊🏻 حروم زاده ی بی وطن، تو هم مثل اربابانت میری تو زباله دان تاریخ 💪🏻 اصلاً مردم ایران متخصص این کارن 😉 باور کنین کاربرا مقصر عقده های فروخورده شما که از کودکیتون رو دلتون تلمبار شده نیستن، پس سر اونا خالی نکنین. برین پیش روانپزشک شاید درمان شدین.براتون از خدا آرامش میخوام، چیزی که ندارینش و با پریدن به بقیه و چسبوندن صفات خودتون به اونها، به دستش نخواهید آورد 🤲🏻 الحق که چوب خدا صدا نداره! غافل مَشو زِ سنگ مکافات روزگار☆در عمرِ خویش اگر دلِ موری شکسته ای... آفتاب عمر دشمنانت کوتاه باد،ای وطن عزیزم❤مرگ بر اسرائیل، مرگ بر آمریکا ما مثل هم نیستیم، ما از نسل حیدر کرّاریم ♡شجاع و نترس 💪🏻 وارث حیدرِ خیبر شکنیم ♡ نوبت ماست در از جا بکنیم♡ خیبر خیبر یا صهیون 👊🏻امام حسین(علیه السلام)خطاب به شیاطینی که برای کشتن ولی الله صف کشیده بودند، فرمودند:شکم های شما از حرام پر شده، برای همین سخن حق را نمی شنوید.دین ندارید، لااقل آزاده باشید. روزهایی سرشار از امید، سلامتی و شادی از طرف شما برای خودم آرزومندم✌😂تولد۴6سالگی😍🎂کسی که با ترورِ حاج قاسم سلیمانی💗سردار دلها💗توسط آمریکای جنایتکار، از خواب بیدار نشه و نتونه حق و باطل رو از هم تشخیص بده، دیگه تا ابد بیدار نمیشه.