2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 6970 بازدید | 548 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

🌺 اللهم صلی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

تازگیا خیلی تو گناهم حرفی ندارم برای این تاپینگ

عزیزم  به گفته ی دوستان رحمت و بخشش خدا بیشتر از گناه ماست

اینو اکثر دوستان تجربه کردن 

فقط کافیه توبه کنی و بری سمتش 

نزار حس شیطانی ناامیدت کنه

خدا رحیم و بخشندس 

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
یک آن چشممون رو باز میکنیم و میبینیم خیلی چیزایی که یه زمان برامون قبح داشت الان دیگه راحت انجام مید ...

😭اره واقعا 

حدیث داریم 

🔷 رسول خدا صلی الله علیه و آله فرمودند: ای اباذر! کسی هست که کار خوب می‌کند و دلش به آن کار خوب خوش می‌شود و گناهان کوچک هم انجام می‌دهد. در روز قیامت به محضر خداوند می‌رسد، در حالی که از اشقیاست. اما کسی هم هست که گناه می‌کند، اما از گناهش می‌ترسد، روز قیامت به محضر خدا می‌رسد در حالی که در امن و امان است

✅ فرد اول چون به کار خوبش اعتماد کرد، اما گناهانش را چیزی به حساب نیاورد، جزء اشقیا به حساب آمد.

🔷 امام باقر علیه السلام: هیچ مصیبتی به این اندازه نیست که گناهت را سبک بشماری و به آن حالی که هستی راضی باشی. (ضمیمه)

✅ دروغ، غیبت، تحقیر، آزار خانواده با بداخلاقی خود، آبرو بردن و... همگی گناهانی هستند که بعضی از ما آن‌ها را سبک می‌شماریم و به حساب نمی‌آوریم. 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

چقدر حرفاتون به دلم نشست🥹مخصوصا جمله ای ک گفتین سیم دلمون رو به خدا وصل کنیم

قربون محبتت

چون این حرفا حقیقت هست به دلتون نشسته وگرنه من هم پراز گناهم.

ما روحمون خدایی هست،پس هرچقدرتلاش کنیم به خدانزدیکتربشیم وصفات خوب خدایی روداشته باشیم،درنهایت باوجودتمام مشکلات ومسائل دنیا،دلمون وروحمون آرامش داره...چون متصل به خداهست که بالاترین قدرت ومنبع انرژی هست

خدایا بی نهایت شکرت
چه کارایی برای نزدیک تر شدن ظهور حضرت و خوشحالیشون انجام میدین ؟خوشحال میشم اینجا بگین ماهم ایده بگی ...

زیارت آل یس میخونم سلام میدم  به مولا میدونم جواب سلامم را میده سعی میکنم مردم را به یاد امام زمان بندازم برای ظهورشون دعا میکنم 

چطوری؟خب آدم باید روش بشه نه من که روز به روز به جای بهتر شدن بدتر میشم

قربونت برم

همینکه این موضوع اذیتت میکنه ینی قلبا دلت میخواد خوب بشی :)

از کارای کوچیک شروع کن♥️

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

چطوری؟خب آدم باید روش بشه نه من که روز به روز به جای بهتر شدن بدتر میشم

از کارای خییلی کوچیک شروع کن 

مثلا امروز یه گناه کوچیک رو بخاطر  عاقبت بخیر شدن خودت بزار کنار 

همین طور کم کم قدمهای کوچیک بردار تا اون تحول بزرگ رو ک دوست داری اتفاق بیوفته

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
کلا از بچگی برام بیشتر ترسناکی خدا رو مطرح کردن نماز دیر میخوندم میگفتن خدام دیر به کارت رسیدگی میکن ...

بعضی ها متاسفانه رفتارشون بیشتر آدم رو زده میکنه درک میکنم قشنگم. ولی به نظرم یه بار دیگه امتحان کن اینبار خودت خدا رو بشناس ازش بخواه بنده های خوبش رو سر راهت قراربده که ببینی مسلمون واقعی به جای ترسوندن با زبون نرم و عمل خوبش بقیه رو جذب میکنه به دین نه با ترسوندن🌺🌺 خودت بیا و حتی حرفای شیطون رو که میخواد ناامیدت کنه و بگه دیگه دیره رو نشنید بگیر🌺شیطون خودش از درگاه خدا رونده شدست و میخواد بنده های خدارو از رو حسادت ناامید کنه

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺