2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 11912 بازدید | 841 پست
وقتی به وجودشون فک میکنم حس ناب و دلپذیری دارم میگم قربون خدا برم ما رو تنها نزاشته چقد به فکرمون بو ...

اره🥹

یه بابای مهربون با دلی دریایی ک میتونیم هر لحظه باهاشون درد و دل کنیم

واقعا خدارو شکر بابت وجود امام زمانم

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازگیا خیلی تو گناهم حرفی ندارم برای این تاپینگ

اعتقاد دارم تو این دنیا هیچ چیزی اتفاقی نیس

مثل همین اومدن شما تو این تاپیک 

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

یکی از ترفندهای شیطون برای به گناه انداختن ما ، اینه که پله پله میره جلو .... همین ترفند رو توی ترک ...

یک آن چشممون رو باز میکنیم و میبینیم خیلی چیزایی که یه زمان برامون قبح داشت الان دیگه راحت انجام میدیم😓

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

امیدبه رحمت خدا و تلاش برای ترک گناه بنظرم باعث موفقیت معنوی هست.یعنی تلاش کنیم که آدم بهتری از روزقبل باشیم.تلاش کنیم گناه نکنیم یا ازقصدوخودخواسته گناه نکنیم.یا اینکه اگر نمیتونیم لااقل از روز قبل کمترگناه کنیم تانهایتا به کمک خداترک گناه داشته باشیم

هرچقدرهم که گناهمون زیاده ناامیدنباشیم وبه بخشش ورحمت ومهربانی خداایمان داشته باشیم....عفو خدا بیشتر از جرم ماست

خلاصه اینه اگه سیم دلمون رو به خداوائمه وصل کنیم اونها ما رو ول نمیکنن ودستمون روقطعا میگیرن ازبس که مهربونن

خدایا بی نهایت شکرت

سلام 

همینکه توفیق داشتین  اینجا پست گذاشتین یه نقطه روشن هست توتاریکی 

ان شاالله بادعای امام زمان عج هممون ازگناه دوربشیم وراه درست روپیداکنیم🌺

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
چی بگم🙂

هر چی دلت دوست داره🌺چرا حس میکنی با گناه جایی نداری تو این تاپیک؟ میدونی اتفاقا خدا و حضرت خیلی خیلی مشتاقت هستن🌺 خدا خودش میگه اگه بنده هام میدونستن چقدر بهشون اشتیاق دارم از شدت خوشحالی جون به لب میشدن

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

عزیزم همینکه متوجه گناهانت هستی یه پله اس برای شروع .

خیلی ها گناه میکنند و اصلا متوجه گناهشون نیستن و حتی افتخار میکنن و همین باعث میشه نابود بشن..

خدا و امام زمان عج الله خیلی منتظر برگشتن ما هستن 

ناامید نباش همیشه در برات بازه ❤️

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

چی بگم🙂

چیزی نگو😀

امتحان کن وارد عمل شو💪

با امام زمان دوست شو و باهاش دردودل کن

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

"بگو:ای بندگان من که برخود ظلم کرده اید،از رحمت خدا ناامید نشوید.  بی تردید خداوند تمام گناهان را (پس از توبه) می آمرزد زیرا اوست آمرزنده مهربان"

دیگه خود خدا اینو گفته تو کتاب آسمونیش..مردم کی هستن که بخوان ناامیدت کنن؟ شیطون کیه که بخواد تو گوشت زمزمه کنه که دیگه دیره؟ نه هیچوقت دیر نیست. تو حدیثی داریم "سراسر عمر ظرف وقت توبه است" همین حالا اراده ای کنی و حتی قدم کوچیکی برداری از خیلی های دیگه که کاری نمیکنن جلوتری🌺

یاصاحب الزمان عج مددی💚

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
امیدبه رحمت خدا و تلاش برای ترک گناه بنظرم باعث موفقیت معنوی هست.یعنی تلاش کنیم که آدم بهتری از روزق ...

چقدر حرفاتون به دلم نشست🥹

مخصوصا جمله ای ک گفتین سیم دلمون رو به خدا وصل کنیم

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت
هر چی دلت دوست داره🌺چرا حس میکنی با گناه جایی نداری تو این تاپیک؟ میدونی اتفاقا خدا و حضرت خیلی خیل ...

کلا از بچگی برام بیشتر ترسناکی خدا رو مطرح کردن نماز دیر میخوندم میگفتن خدام دیر به کارت رسیدگی میکنه یکم موهام بیرون بود جنبه ترسناک میگفتن برام هیچ وقت نتونستم مهربونی رو درک کنم بااینکه دیدم از اهل بیت وخدا وحضورشون درک کردم ولی خب ناخواسته از بچگی درگیر یه گناه ومشکلی شدم وهم نمیتونم مهربونی اهل بیت و خدارو یاد بگیرم یعنی بهتر بگم یادم ندادند