2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 14989 بازدید | 941 پست
انشالله گلم😘😘انشالله سایه آقامون بالای سر هممون باشه الخصوص شما عزیزم 💋♥️

ممنون عزیزم از دعای قشنگت الهی آمین 🥹🥹❤️❤️

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اگه قصد آبرو بردن و تحقیر و کوچیک کردن طرف در میون نباشه که غیبت نمیشه.یادت نیست از مرکز پاسخگویی ...

برام قابل درک نیست اصلا

تو قصدت درد و دل هست ولی واقعیت چه اتفاقی میوفته؟! اون طرف کوچیک میشه و آبروش پیشِ منِ نوعی میره

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

سلام عزیزی که این تاپیک و زدی و هرکسی که میبینه با دل شکسته دارم مینویسم یه مشکلی دارم که خیلی ناراحتم بابتش خواهشا برام دعا کنید حل بشه امیدوارم هرکی برام دعا میکنه امام زمان حاجتشو بده🙏🏻

امضامو خوندی برام صلوات بفرست هرکس لایکم کنه صلوات میفرستم براش خودمم هرکسو لایک کنم صلوات میفرستم‌ براش.
ممنون عزیزم از دعای قشنگت الهی آمین 🥹🥹❤️❤️

قربونت گلم 💋💋💋💋

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

واسشون کاری کردی تا حالا؟اگه دوست داشتی بگو ما ایده بگیریم

من کاری نکردم ولی آقام گره ها برام باز کرده

مثل یه دوست باهاش حرف بزن از جون و دل 

به نظر من تو زندگی هر لحظه فقط سعی کنیم دل کسی را نشکنیم و درست باشیم این همیشه یه راهی هست که بتونیم خواسته ها مون از خدا و آقا بخواهیم

برام قابل درک نیست اصلاتو قصدت درد و دل هست ولی واقعیت چه اتفاقی میوفته؟! اون طرف کوچیک میشه و آبروش ...

نه نمیشه. مهم نیت و قصد آدمهاست از انجام کارشون.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

السَّلامُ عَلَيْكَ يَا مِيثاقَ اللّٰهِ الَّذِي أَخَذَهُ وَوَكَّدَهُ،  السَّلامُ عَلَيْكَ يَا وَعْدَ اللّٰهِ الَّذِي ضَمِنَهُ،  السَّلامُ عَلَيْكَ أَيُّهَا الْعَلَمُ الْمَنْصُوبُ،  وَالْعِلْمُ الْمَصْبُوبُ،  والْغَوْثُ وَالرَّحْمَةُ الْواسِعَةُ وَعْداً غَيْرَ مَكْذُوبٍ،

سلام بر تو ای پیمان خدا که آن را برگرفت و استوارش کرد، سلام بر تو ای وعده خدا که آن را ضمانت نمود، سلام بر تو ای پرچم برافراشته و دانش سرریز و فریادرس و رحمت گسترده و وعده‌ی بی‌دروغ،

قربونت گلم 💋💋💋💋

زنده باشی عزیزم 🫂

نه نمیشه. مهم نیت و قصد آدمهاست از انجام کارشون.

ان شاء الله که اینطور باشه که میگی 

ان شاء الله که اینطور باشه که میگی

همینه خیالت راحت باشه. شک نکن.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.