2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 14996 بازدید | 941 پست

سلام اولین بار این تاپیک رو پریروز دیدم بعد نماز صبح ذخیره کردم بیام بخونم الان وقت شد روال تاپیک چطوریه؟

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سلام عزیزم .ممنونم بابت وقتی که برای من گذاشتی دلم خیلی اروم گرفت با خوندن این متن ها ممنونم خدا بهت ...

سلام. خواهش میکنم. هدیه خدا و امام زمانه.
خصوصی بهم پیام بدین راحت باشین.
خوشحال میشم به توفیق الهی بتونم بهتون کمک کنم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام اولین بار این تاپیک رو پریروز دیدم بعد نماز صبح ذخیره کردم بیام بخونم الان وقت شد روال تاپیک چط ...

سلام.
درباره امام زمان صحبت و تبادل نظر میکنیم.
و اگه دوستان سؤالی داشته باشن ازمون میپرسن.
و با کمک خدا و اهل بیت، ما هم اینجاییم و به دوستامون کمک میکنیم.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.

السَّلامُ عَلَيكَ حِينَ تَقُومُ،  السَّلامُ عَلَيْكَ حِينَ تَقْعُدُ،  السَّلامُ عَلَيْكَ حِينَ تَقْرَأُ وَتُبَيِّنُ، السَّلامُ عَلَيْكَ حِينَ تُصَلِّي وَتَقْنُتُ،  السَّلامُ عَلَيْكَ حِينَ تَرْكَعُ وَتَسْجُدُ

سلام بر تو هنگامی‌که بر می‌خیزی، سلام بر تو زمانی که می‌نشینی، سلام بر تو وقتی که می‌خوانی و بیان می‌کنی، سلام بر تو هنگامی‌که نماز می‌خوانی و قنوت بجا می‌آوری، سلام بر تو زمانی که رکوع و سجود می‌نمایی

سلام عزیزم درخواست دوستی دادین .میشه بگین کاری دارین؟

سلام. دوست دارم با خانمهای مذهبی و امام زمانی دوست باشم و از کامنتهاتون حس خوب گرفتم.

تشرف سرباز خویی خدمت آقا امام زمان 😍

حکایت زیبای عبدالغفار خویی معروف به سرباز خویی 🌹

🌸 در زمان مرحوم آقای حاج شیخ محمدحسین محلّاتی (جدّ مرحوم آیت‌الله حاج شیخ بهاءالدین محلّاتی)، شخصی با لباس مندرس و کوله‌پشتی وارد مدرسه خان شیراز می‌شود و از خادم مدرسه اتاقی می‌خواهد.

🌼 خادم به او می‌گوید باید از متصدی مدرسه که آن وقت شخصی به نام سید رنگرز بوده درخواست اتاق بکنی.

آن شخص نزد متصدی می‌رود و درخواست اتاق می‌کند.

🌼 متصدی می‌گوید: اینجا مدرسه است و تنها به طلاب علوم دینی حجره می‌دهیم.

آن مرد پاسخ می‌دهد: می‌دانم، اما چند روزی می‌خواهم در اینجا بمانم.

🌼 متصدی ناخودآگاه دستور می‌دهد اتاقی به او بدهند.

او وارد اتاق می‌شود، در را می‌بندد و با کسی رفت‌وآمد نمی‌کند.

🔅 خادم طبق معمول شب‌ها درِ مدرسه را قفل می‌کرد، ولی هر صبح که بیدار می‌شد می‌دید در باز است.

ماجرا را به متصدی گفت. او گفت امشب در را قفل کن و کلید را نزد من بیاور تا ببینیم چه کسی در را باز می‌کند.

🔅 صبح باز دیدند در باز است! از همان شبی که آن مرد آمده بود، این اتفاق تکرار می‌شد.

به او ظنین شدند، ولی متصدی موضوع را پنهان کرد. گاهی نزد او می‌رفت، اظهار محبت می‌کرد و پیشنهاد شستن لباس‌هایش را می‌داد، اما او نمی‌پذیرفت و می‌گفت: «به کسی احتیاج ندارم.»

💐 مدتی گذشت تا اینکه یک شب مرحوم حاج شیخ محمدحسین محلّاتی و متصدی مدرسه را به حجره خود دعوت کرد و گفت:

«عمرم به آخر رسیده، قصه‌ای دارم. مرا در جای خوبی دفن کنید.

اسم من عبدالغفار، مشهور به مشهدی جونی اهل خوی و سرباز هستم.

وقتی در ارتش خدمت می‌کردم، روزی افسر فرمانده ما که سنی  بود   به حضرت فاطمه زهرا (س) جسارت کرد.

از خود بی‌خود شدم، کاردی که کنارم بود برداشتم و او را کشتم. از خوی فرار کردم، از مرز گذشتم و به کربلا رفتم.

مدتی در کربلا، سپس در نجف، بعد در کاظمین و سامرا بودم.

روزی تصمیم گرفتم به ایران برگردم و باقی عمر را در جوار امام رضا (ع) در مشهد بمانم.

در راه به شیراز رسیدم، در این مدرسه اتاقی گرفتم و اکنون مدتی است در اینجا هستم.

آخر شب‌ها که برای تهجّد برمی‌خیزم، قفل درِ مدرسه خودبه‌خود باز می‌شود.

در این مدت، نماز صبح را در کنار کوه قبله پشت سر حضرت ولی‌عصر (عج) می‌خوانم.

برایم تأسف‌بار است که از این همه جمعیت، فقط پنج نفر پشت سر امام زمان (عج) نماز می‌خوانند.»

🌼 شیخ محلّاتی و متصدی گفتند: ان‌شاءالله بلا دور است، شما زنده می‌مانید و کسالتی ندارید.

او گفت: نه، غیرممکن است فرمایش امامم صحیح نباشد. امشب فرمودند که از دنیا می‌روم.

🔅 وصیت‌هایش را گفت، ملحفه‌ای روی خود کشید و در همان لحظه از دنیا رفت.

فردای آن روز مرحوم حاج شیخ محمدحسین محلّاتی ماجرا را برای علما گفت.

مرحوم حاج شیخ مهدی کجوری و خود محلّاتی اعلام کردند که شهر تعطیل شود و مردم با تجلیل او را تشییع کنند.

🔅 سرانجام، او را در قبرستان دارالسلام شیراز، سمت شرقی چهارتاقی دفن کردند.

اکنون قبر آن بزرگوار به نام قبر سرباز یا قبر توپچی معروف است و مورد توجه خاص مردم و علماست.

بسیاری از علما و مراجع، از جمله مرحوم آیت‌الله محلّاتی، بارها به زیارت قبر او می‌رفتند.

🍃🌸🌹🍃🌸🌹🍃🌸🌹🍃

یا زهرا (سلام‌الله‌علیها)

کانال ایتا  : سمت خــــــ♡ـــــــدا

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .

سلام. دوست دارم با خانمهای مذهبی و امام زمانی دوست باشم و از کامنتهاتون حس خوب گرفتم.

ممنونم ،متاسفانه من پیش خدا خیلی روسیاهم و خیلیییییی بنده ی بدی بودم و هستم. فردا تولد حضرت زینب هست🥹

کار خاص و ذکری هست برای انجام دادن؟

ممنونم ،متاسفانه من پیش خدا خیلی روسیاهم و خیلیییییی بنده ی بدی بودم و هستم. فردا تولد حضرت زینب هست ...

نماز توسل بخونین.
یکی از کاربران چند دقیقه پیش تاپیک براش زدن.
من که حس میکنم شما از دوستان امام زمان هستین از کامنتهاتون خیلی حس خوبی گرفتم.
اگه دوست داشتین خصوصی هم پیام بدین خوشحالم میکنین.

اللّٰهُمَّ إِنْ حالَ بَيْنِي وَبَيْنَهُ الْمَوْتُ الَّذِي جَعَلْتَهُ عَلَىٰ عِبادِكَ حَتْماً مَقْضِيّاً فَأَخْرِجْنِي مِنْ قَبْرِي مُؤْتَزِراً كَفَنِي،  شاهِراً سَيْفِي،  مُجَرِّداً قَناتِي،  مُلَبِّياً دَعْوَةَ الدَّاعِي فِي الْحاضِرِ وَالْبادِي

خدایا اگر بین من و او مرگی که بر بندگانت حتم و قطعی ساختی حائل شد، کفن پوشیده از قبر مرا بیرون آور، با شمشیر از نیام برکشیده و نیزه برهنه، پاسخگو به دعوت آن دعوت‌کننده، در میان شهرنشین و بادیه‌نشین.

افرادی که با این تاپیکا آشنایی ندارن ولی وارد میشن دعوت شده هستن فقط؟یا منم که آشنا هستم و به دلم بی ...

معلومه عزیزم شماهم دعوت شده هستید قشنگم همگی مون دعوت شدیم! با هر اعتقادی دور این سفره پربرکت به لطف خدا و دعای امام زمان (عج) جمع شدیم!!

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

ممنونم ،متاسفانه من پیش خدا خیلی روسیاهم و خیلیییییی بنده ی بدی بودم و هستم. فردا تولد حضرت زینب هست ...

عزیزم دلم😍همه ما کم و بیش خطاکاریم ولی خدا خودش گفته "اگه بنده هام بدونن چقدر مشتاق برگشتشون هستم از خوشحالی جون از تنشون خارج میشه"💚💚صدبار اگر ظرف توبه شکستی باز آی. همینکه اینجا هستید دعوت شده اید از طرف خدا و حضرت (عج) و مشتاق برگشتتون هستن🌺🌺🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺