2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 13747 بازدید | 890 پست
ممنونم عزیز دلم از دعوتتون ❤❤❤❤ان شا ء الله با ظهور امام زمان دنیا جهان مملو از شادی آشتی صلح و عدال ...

الهی آمین عزیزم ممنون از دعاهای قشنگت ❤️

در پناه آقا سلامت و حاجت روا باشید 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

@ghormesabziiiii‍ @هوابدکاپلیه‍ @vhjtr468‍ @ونون17‍ @ahooo79‍ خوش اومدین به تاپیک این هفته🌺😍اگه دو ...

خیلی ازتون ممنونم که به یاد منم هستین تاپیک جالبی به نظر میرسه حتما همشو میخونم❤

خاکیان بالاتر از افلاکیان می ایستند عشق از انسان چه موجود غریبی ساخته است🕊"تمام حواسم هست تا شما را نرنجانم چون من مسافر خاکم شما را نمیدانم" جهان پیر است و بی بنیاد از این فرهادکش فریاد...{حافظا می خور و رندی کن و خوش باش ولی دام تزویر مکن چون دگران قرآن را...} نام کاربریم "وُنون یکم"هفدهمین پادشاه سلسله اشکانیه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه امام زمان و خدا دوستم دارن کمک کنن بیماری که از بچگی دارم معلوم شه چیه کمک کنن دکتر خوب سر راهم ...

عزیزم

هیچ کس و هیچ چیز از پس ایمان ما برنمیاد، اگر ایمانمون محکم و استوار باشه

نشانه این اعتقاد عمیق هم، اعتماد عمیق به خداهست

باید به درون خودمون نگاه کنیم، ببینیمقدر اون اعتماد و حسن ظن در ما وجود داره؟

در خود بطلب هرآنچه خواهی که تویی

اهل کتاب خوندن هستید؟ گوش دادن به صوت چطور؟

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

مرسی گلم اسمم فاطمه هست. دعا کن خدا راضی بشه و نجاتم بده

ب ب چ تفاهمی منم فاطمه

عززم شما از نماز اول وقت شروع کن بخداهم همیشه بگوایمانم قوی تربشه خودش خواه ناخواه بهت خیلی نعمتای خاص عطامیکنه من ک بااین راهاتونسم بهش برسم

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

خیلی ازتون ممنونم که به یاد منم هستین تاپیک جالبی به نظر میرسه حتما همشو میخونم❤

خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم خودت دعوت شده ای از طرف خدا و امام (عج)🌺💚💚

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

عزیزمهیچ کس و هیچ چیز از پس ایمان ما برنمیاد، اگر ایمانمون محکم و استوار باشهنشانه این اعتقاد عمیق ه ...

وقتی خدایی که هرکاری بخواد میتونه بکنه و قادر مطلقه میبینه که خطر بزرگی وجود داره که میتونه زندگی منو داغون کنه و خدا کاری نمیکنه و حتی به من کمک نمیکنه که جلوی اون خطرو بگیرم و مانع منم میشه تا نتونم جلوی اون خطرو بگیرم اعتقاد داشتن و ایمان داشتن به همچین خدایی فایده ای نداره

اگه خدا منو دوست داره باید کمک کنه بیماری که از بچگی دارم معلوم شه چیه 

چون این بیماری الان وجود داره و من و حتی خونوادم اسمشم نمیدونیم یعنی بزرگترین خطر چون اگه خواستگاری برام بیاد نمیدونم اسم این بیماری چیه که بهش بگم و اگه به عنوان دختر سالم ازدواج کنم شوهرم بعد ازدواج سر چیزایی که دست خودم نیست تو سرم میزنه چون فکر میکنه از عمد میخوام این جوری باشم و اون زندگی به درد من نمیخوره 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

@ghormesabziiiii‍ @هوابدکاپلیه‍ @vhjtr468‍ @ونون17‍ @ahooo79‍ خوش اومدین به تاپیک این هفته🌺😍اگه دو ...

سلام عزیزم خیلی ممنون😘

عشقیم بودوکی تورک قیزی یام❤🤞من دئمیرم آی اولماز   یاز اولماسا یای اولماز   چوخ آنالار قیز دوغار                    👈 تورک قیزینا👉تای اولماز❤زنجان منیم جانم دی 😘تبریز ده حیاتیم دی😍اردبیل اورمیه ایکی اوچاخ قاناتیم دی❤اوزگه تیمینن نه ایشیم من تراختورچیام❤️‍🔥

زنده باشی عزیزماره واقعا خیلی دلت پاکه که زود متوجه اشتباهت کردن الهی آمین 🤲🏻🤲🏻ان شاءالله بچه ها ...

ان شاالله عزیزم دلم ❤️

توکل برخدا

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

خانما من همیشه وقتی صدای اذان میشنوم دعامیکنم برای همه اول برای اقام ایشالادراین لحظه و بانگ اذان ک بگوشم میرسه هرچی ک ب صلاح هرکس هس وارزویی دردل داره الهی حاجت روابشه بحق مهدی موعود

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه 

همیشه همینهانسان همیشه با چالش مواجههو نقش ما اینه از دل همین چالشها، رشد کنیم به قول استاد صفائی حا ...

میناجان ممنونم ازت چقد قشنگ حرف میزنی❤️

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

شرایطت رو درک میکنم قشنگم..راستش خودم گرفتارش بودم ولی مال تو سخت تره..من وقتی تصمیم گرفتم جلوی شوهر ...

ولی قبول داری عزیزم یه حس خوبی داره

اینکه من خودم انتخاب کردم اینطور باشم و تقلید نیست

وقتی دیگران مسخره میکنن اصلا ناراحت نمیشی

ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

چه تاپیک قشنگی

من عاشق پدر عزیزم امام زمان علیه السلام هستم و میدونم ایشون من رو بیشتر از هرکسی تو دنیا دوست دارند و نگران من هستند.هرچی بخوام از ایشون می‌خوام حتی خوشمزگی غذایی که درست میکنم رو مدیون ایشون هستم.هرجا کم بیارم تنها راه چاره ایشون هست.ایشون وارث امیرالمومنین علیه السلام هستند که عشق اول و آخر من میشن پس من هرچی امیرالمومنین رو دوست دارم پس پسرشون رو باید بیشتر دوست داشته باشم چون غریب ترین فرد جهان هستند 😭😭😭😭😭

بچه ها باهاشون حرف بزنید خیلی خودمونی ازشون بخوایید ناممکن ها ممکن میشه با یک گوشه چشم ایشون.همه جهان به فرمان حضرت بقیه الله روحی فداه هست.

زیارت آل یاسین و نماز استغاثه معجزه می‌کنه من به چشم خودم دیدم 

سلام به همه دوستانم من فقط میدونم دنیا داره میره به سمتی که فقط یک منجی میتونه اونو نجات بده یعنی یه ...

ان شاالله 🤲 

🙂من روسری رو حجابی ببندم مامانم بهم میگه داهاتی چادر بزارم، غیر از روز عاشورا تاسوعا، بهم میگه شبیه ...

من که بهت افتخار میکنم که خودت این راه رو انتخاب کردی

دوستان من یه تجربه جدید دارم گفتنش خالی از لطف نیست اینکه امام زمان پدری مهربان و دلسوزه قطعا حقیقت ...

ممنون عزیزم که به اشتراک گذاشتی

یه تلنگر بود......

منم با اینکه می‌دونم ولی کم کاری میکنم ان شاالله توفیق داشته باشم