2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 14988 بازدید | 941 پست
خدا نکنه

شرایطت رو درک میکنم قشنگم..راستش خودم گرفتارش بودم ولی مال تو سخت تره..من وقتی تصمیم گرفتم جلوی شوهرعمه و نامحرمای خونوادم روسری بزارم حرف عمم این بود وقتی مامان بزرگم بهش گفت از وقتی مشهد رفته اینطور شده .. گفت "مشهد اون بالاتر بوده یا کربلای من؟" وقتی داشتن ظرف میشتن ..بلند هم گفت...هی هم مسخرم میکنن کم و بیش به کفشم عمم میگه کفش اخوندی...

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

مثلا یه عده سو استفاده میکنن برای سود شخصی یا اینکه دنبال تزویر و ریا هستن باعث میشه دلسرد بشم یا شک ...

اره دقیقا بعضی ها یا زیاده روی میکنن یا سواستفاده 

راهش رواصلا بلد نیستن کاش خوداقا میومد همه ازش راه وروش زندگی رویادمیگرفتیم

اون نه کسی رومجبور به کاری میکنه نه عصبانیت وخشم داره نه کینه وانتقام فقط از طریق محبت ومهربانی ودعاوراه درست هدایتمون میکنه

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا فکر کردید امام‌ زمان(ع) اینطور میخوان خواهر جان؟

چون از بچگی این مشکلات رو داشتم مامانم قبول نمیکرد منو دکتر ببره و میگفت بزرگ شم برطرف میشن همه مشکلاتم ولی بزرگ شدم و برطرف نشدن بعضیاشون بیشترم شدن

مامانم همش میخواست کسی نگه دخترش مشکل داره کلا این جور ادمی بود حتی در مورد خودش هم میخواست کسی بیماری هاشو نفهمه

من تو بزرگسالی پیش چندتا دکتر رفتم که نفهمیدن چیه 

درحالی که یه دختری تو فامیلمون که مادرش براش شوهر پولدار میخواسته همیشه به شوهر پولدار رسید مادر من همش میخواسته کسی مشکلات منو نفهمه فقط. امام زمان و خدا هم حتما میخوان خواسته مادرمو عملی کنن

خصوصا که خواستگار هم تاحالا خونمون نیومده یعنی سنم بالا میره و میرسم به سنی که پسرایی که زن بزرگتر و سن بالا میخوان که وظایفشونو بندازن رو دوش زنشون میان دنبال این دخترا 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

سلام به همه دوستانم 

من فقط میدونم دنیا داره میره به سمتی که فقط یک منجی میتونه اونو نجات بده یعنی یه روزی که خیلی دور نیست همه عالم احساس نیاز میکنن که آقا بیاد امیدوارم ما هم از یاران حضرت باشیم انشالله...

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین علیه السلام 🖤          
ای وای... شرمنده نکنین منو...قربون شما که...🤍از آدمای مهربونی عین شما که مذهب رو قشنگ جلوه میدن خیل ...

قربونت شم عزیز دلم شرمنده چی اخه دختر خوب🌺🌺💚اسلام  واقعی دین مهربونیه ماها یه سرسوزن هم نتونستیم مثل اهل بیت با  هم مهربون باشیم تصورکن اهل بیت دیگه چقدر مهربونن😍

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

شرایطت رو درک میکنم قشنگم..راستش خودم گرفتارش بودم ولی مال تو سخت تره..من وقتی تصمیم گرفتم جلوی شوهر ...

🙂

من روسری رو حجابی ببندم مامانم بهم میگه داهاتی 

چادر بزارم، غیر از روز عاشورا تاسوعا، بهم میگه شبیه عمت شدی، نذار، بدم میاد(چادری بود، با یه پسره از خونه فرار کرد) 

عروسی شدنی عزا میگیرم، چون اونها میخوان که من موهامو شینیون کنم و لباس باز بپوشم، که اصلا دوست ندارم 

میخوان برقصم که اصلا نه دوست دارم نه بلدم 

خلاصه ی کلام 

فقط زمانی این حالت خوب دوس دارن که براشون استخاره میگیرم 

فقط زمانی دوست دارن که خواب هایی از اماما در موردم میبینن 

اما در اصل نمیخوان خودم باشن 

ازم میخوان هم رنگ جماعت باشم 

این اسمش زور نیست پس چیه؟ 

نه قشنگم چرا ازت بدشون بیاد اتفاقا به یادت هستن و برات دعای خیر میکنن حتی وقتی گناهی مرتکب بشی برات ...

چون از بچگی این مشکلات رو داشتم مامانم قبول نمیکرد منو دکتر ببره و میگفت بزرگ شم برطرف میشن همه مشکلاتم ولی بزرگ شدم و برطرف نشدن بعضیاشون بیشترم شدن

مامانم همش میخواست کسی نگه دخترش مشکل داره کلا این جور ادمی بود حتی در مورد خودش هم میخواست کسی بیماری هاشو نفهمه

درحالی که یه دختری تو فامیلمون که مادرش براش شوهر پولدار میخواسته همیشه به شوهر پولدار رسید مادر من همش میخواسته کسی مشکلات منو نفهمه فقط. امام زمان و خدا هم حتما میخوان خواسته مادرمو عملی کنن

خصوصا که خواستگار هم تاحالا خونمون نیومده یعنی سنم بالا میره و میرسم به سنی که پسرایی که زن بزرگتر و سن بالا میخوان که وظایفشونو بندازن رو دوش زنشون میان دنبال این دخترا 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

سلام عزیزم قبل از ازدواج تحقیق میکنی اگر از شخصیت طرف خوشت نیومد قبول نمیکنی چرا به چیزای منفی فکر م ...

اره دقیقا بعضی ها یا زیاده روی میکنن یا سواستفاده راهش رواصلا بلد نیستن کاش خوداقا میومد همه ازش راه ...

دقیقا👍

بنظرم آرامش و مهربانی و تعادل واقعا لازمه هر کاریه حالا میخواد مربوط به هر چیزی باشه اینطور همه بیشتر جذب میشن و راه روش خوبیه من مذهبی نیستم ولی از رفتار خیلیا تو همین تاپیک واقعا لذت بردم برعکس این خیلیام دیدم پشیمون شدم

کسی قرار نیست مثل سیندرلا تو رو نجات بده پس خودت خودتو نجات بده!  🔴قرار نیست اگه مردی با بوسه معشوقت بلند شی پس درست زندگی کن!  🔴عشقتو درست انتخاب کن قرار نیست هیچ دیوی تبدیل به ادم بشه!  🔴باور کن علاالدین و چراغش واقعیت نداره و یه روز نمیاد کمک آرزوهاتو بر آورده کنه علاالدین خود تویی!🔴               من از نسل آریایی ام👸👸  از نسل نادر ، شاه خراسان🌱    از نسل کوروش سرور چهار گوشه جهان✨️ از نسل داریوش عادل ایران زمین👑  🦁    گفت چادرت را سرت کن که ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

قربونت شم عزیز دلم شرمنده چی اخه دختر خوب🌺🌺💚اسلام واقعی دین مهربونیه ماها یه سرسوزن هم نتونستیم ...

فدای شما...🤍

می‌دونم حقیقتش... اهل بیت رو واقعا دوست دارم، مذهبی نیستماااا ولی خیلی معجزه دیدم ازشون...

ولی خب واقعا بعضی از افراد اسلام رو تو دید باقی مردم خراب کردن، وگرنه حرف شما کاملا درسته

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭 

سلام به همه دوستانم من فقط میدونم دنیا داره میره به سمتی که فقط یک منجی میتونه اونو نجات بده یعنی یه ...

همین ک امام زمان تو قلب ما هستن و به یادشونیم 

و تلاش می‌کنیم با گناه نکردن زمینه ساز ظهور حضرت باشیم

یعنی اینکه ما رو قابل دونستن یارشون باشیم😍

ان شاءالله هر چه زودتر با اومدنشون جهان رو نجات بدن

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

دوستان من یه تجربه جدید دارم گفتنش خالی از لطف نیست 

اینکه امام زمان پدری مهربان و دلسوزه قطعا حقیقت داره

یه جایی شنیدم هر وقت حالت بده یا غصه ای داری برا آقا نامه بنویس یا باهوشون حرف بزن

چند شب پیش خیلی حالم بد بود خدا میدونه فقط

آخر شب همینجوری که اشکام میومد فقط یه جمله گفتم به آقا

گفتم من حالم خیلی بده میشه بغلم کنی آروم بخوابم

باورتون میشه اون شب چه خواب راحتی داشتم احساس میکردم واقعا سرم تو بغل مهدی فاطمه س🥹

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚
چون از بچگی این مشکلات رو داشتم مامانم قبول نمیکرد منو دکتر ببره و میگفت بزرگ شم برطرف میشن همه مشکل ...

نه خواهر قشنگم، امام رو با توجه رفتار و عملکرد مادرتون یا هیچ انسانی تفسیر نکنید

امام، متعادل ترین انسان روی زمین هست. این رفتارهایی که تماما ناشی از عدم تعادل در فکر و جهان بینی هست به دپر از امام هست.

و از طرفی نسبت به شیعیانشون پدر معنوی هستند، مهربان تر از پدر و مادر

پس اینها رو کنار هم جمع کنید، حتی نمیتونید ذره ای از عشق و خیرخواهی امام رو نسبت به خودتون تصور بکنید که اگر تصور میکردیم از شدت شرمندگی خون گریه میکردیم..

درباره ازدواجتون یا هر مسئله دیگه ای، نگاهتون رو از زمین و زمینی با ببُربد و قطع کنید

و سوق بدید سمت آسمان و آسمانی ها

خدا و خانواده آسمانیمون، اهل بیت علیهم السلام

اونوقت طعم یک آرامش بی نظیر و بی بدیل رو تجربه میکنید، و نور گشایش به سمتتون میتابه

مگه خالق ما، همه کاره نیست؟ پس مادر و پدر و فلان بنده خدا چکارست؟

شما دختر بسیار خوبی هستید، فقط باید تلاش کنید به آگاهی برسید درباره مسائل اعتقادی. و نگاهتون درست بشه به خدا و اهل بیت(ع)

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀