2777
2789
عنوان

از امام زمان چی میدونی (بیا حرف بزنیم)

| مشاهده متن کامل بحث + 14956 بازدید | 940 پست
دوستان من یه تجربه جدید دارم گفتنش خالی از لطف نیست اینکه امام زمان پدری مهربان و دلسوزه قطعا حقیقت ...

😭😭چقد قشنگ بود

منم تجربه اش کردم

کاش میتونستیم انقدری که اون بابای خوبی هست برامون، ما هم دختر خوبی باشیم براش 😭

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

فدای شما...🤍می‌دونم حقیقتش... اهل بیت رو واقعا دوست دارم، مذهبی نیستماااا ولی خیلی معجزه دیدم ازشون ...

اون باقی که میگین گلم

بعضی ها از روی ندونستن و مطالعه نکردنه 

بعضی ها هم واقعا از روی نقشه و برنامه ریزی قبل سعی میکنن مردم رو زده کنن 

اونی ک میبینه و میشنوه باید خودش بسنجه و با مطالعه و تفسیر قران بالا و پایین کنه حرف اشخاص 

گذشتم  از گذشته ای ک گذششت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چه جوری به این نتیجه رسیدی لطفا برای ما هم کامل توصیح بده براساس چه شوهد و مدارکی

خیلی زیاد دیدم چه واقعیت چه خواب ونشونه چه حل شدن مشکللات غیر ممکن امابرای سوال شمایه اتفاق کوچیک که واسم افتاروبراتون میگم بدونید دلسوزتراز مادروپدرهستن 

چند سال پیش پسرای من تقریبا ۵ساله و۳ساله بودن وشیطون ولجباز یکبار یکی ازهمسایه هامون بهم گفت ایناروتنبیه کن خوب میشن یکبار زنجبیل بریز دهنشون شیر فلکه اب ر ببند تابسوزن وادب بشن دیگه ح ف گوش میکنن منه مادر یه مادر بلانسبت شمااحمق باور کردم واین کارروکردم هنوز اون صحنه جلوی چشممه که بچه ها اشک میریختن ومیگفتن مامان سوختیم کمکمون کن اصلا پشیمون نبودم وگفتم صبح هم باز این کاررواانجام میدم 

که شب موقع خواب یه حالی بین خواب وبیداری بود دیدیم بابچه هام تواتاق ایستاده بودیم من اتیش روشن کردم دراتاق بعد امام زمان از درتاق ردشد یعنی توخواب میفهمیدم ایشون اقاامام زمان عج هستن که سرتاپاسوخته بودن وجزغاله شده بودن وحشت کردم یهوچشمام بازشد قلبم داشت از سینم درمیومد هی میگفتم یعنی چی چی شده چرااقا سوخته بود بخاطر اتیش ک من روشن کرده بودم؟این چه خوابی بود ؟ترسیده بودم بعد یادم افتاد اون لحظه که بچه هاموسوزوندم امام زمان چند برابرسوخته ودردکشیده اونجا فهمیدم اقا مهربونترازمنه مادر هست اون دلش واسه بچه هاسوخت اما من نه دیگه توبه کردم وانجام ندادم درس گرفتم از این اتفاق گاهی اقا برای ماکارهایی میکنه که مادروپدرمون نمیکنن فقط مانمیبینیم 

💙تاپیک خوابی که راجب امام زمان(عج)دیدم💙👉 این تاپیک مال دوسال پیشه ولی من وظیفه خودم دونستم اینجا قرار بدم برای کسایی که دوست دارن از همین امروز حضرت مهدی روصدا کنن این ذکری هست که معجزه میکنه فقط کافیه بهش ایمان داشته باشی تا عمردارم تازمانی که نفس میکشم سعی میکنم هرروز۳۱۳مرتبه یامهدی ادرکنی بگم  (همه راه هابُنبسته بایدبیای..بیای تاخدادستشوروکنه...فقط راه برگشتنت روبگو...تاچشمام واست آب وجاروکنه💌)  یامهدی ادرکنی اقاجونم خیلی دوست دارم خیییلی♥️تمام تلاشمو میکنم اونجوری بشم که تومیخوای داروندارم فدای یه تارموت تموم دلخوشیِ زندگی من تویی فدای نفسات بشم آقا قربون قدمهایی که روزمین برمیداری برم عاشقتم پدرمهربونم امام زمانم🤍
🙂من روسری رو حجابی ببندم مامانم بهم میگه داهاتی چادر بزارم، غیر از روز عاشورا تاسوعا، بهم میگه شبیه ...

زوره..خیلی هم ظلمه.. میدونم خیلی غصه میخوری.. مامان بزرگ من میگفت میری وارد اجتماع میشی بعد میخوای مثل بقیه ازاد باشی و روسریت رو میزاری کنار بعدش فقط میبینی خونوادت رو آزار دادی..عمم تو حیاط خونشون چون روسری سرم بود گفت داری ابرومون رو میبری جلوی همسایه..بعد  جالبه مثلا خودشون به نملز و روزه و اینا اعتقاد دارن ولی منو از خودشون ترد کردن...ماهم خدایی داریم.. تو دعای عهد یکی از صفات حضرت (عج) اینه که پناه کسی که پناهی ندارد...درست میشه قشنگم...خوشحالم امروز باهات آشنا شدم💚🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

اون باقی که میگین گلمبعضی ها از روی ندونستن و مطالعه نکردنه بعضی ها هم واقعا از روی نقشه و برنامه ری ...

درسته

ولی خب ناخودآگاه حرف و عمل این افراد رو جامعه ام اثر می‌ذاره

کاش اثری که مذهبیای واقعی میذارن بیشتر از این افراد باشه... که متاسفانه فکر کنم نیست

گویی‌مردمان‌دیگری‌وارد‌کرده‌اند‌و‌ما‌دروطن‌بیگانه‌ایم...   تمام‌امید‌من‌نهفته‌در‌چشمان‌اوست...🤍هرشب، ماه‌آسمان‌من‌نیلی‌رنگ‌می‌شود☄️ من‌یاسم، مدرس‌موسیقی‌ومربی‌بدنسازی‌ام...🦭  به‌نام‌آزادی☝🏻

مرسی گلم 😘

فدات در پناه امام زمان سلامت و حاجت روا باشی عزیزم دلم❤️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

😭😭چقد قشنگ بودمنم تجربه اش کردمکاش میتونستیم انقدری که اون بابای خوبی هست برامون، ما هم دختر خوبی ...

کاش میشد 

ولی یه چیزی یادمون نره هر کسی اندازه وسعش

قطعا مانمینونیم اندازه ایشون خوب باشیم

ولی همینکه سعیمونو کنیم بازم خوبه

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚
دوستان من یه تجربه جدید دارم گفتنش خالی از لطف نیست اینکه امام زمان پدری مهربان و دلسوزه قطعا حقیقت ...

چقدر قشنگ عزیزم 🥺

خوش به سعادت تون 💚

التماس دعا

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

کاش میشد ولی یه چیزی یادمون نره هر کسی اندازه وسعشقطعا مانمینونیم اندازه ایشون خوب باشیمولی همینکه س ...

بله قطعا درسته👌🏻

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

چون از بچگی این مشکلات رو داشتم مامانم قبول نمیکرد منو دکتر ببره و میگفت بزرگ شم برطرف میشن همه مشکل ...

نه عزیزم...کار مادرتون ظلم بوده در حقتون فکر میکردن از رو سادگی دارن کار درست رو انجام میدن...ولی خدا که شاهد بوده حضرت هم همینطور.. خدا تو قرآن میگه "بعد سختی آسونی هست" دوبار هم میگه..توکل کن به خدا بهش بگو دلت پره چقدر و بخواه به جبران این ناراحتی ها و غصه ها بخت خوب سراغت بیاد🌺🌺

میدونی خدا خیلی دوسِت داره؟اره تو خود تو.اماما هم دوسِت دارن. امام زمان (عج)هرروز تو دعاهاشون برامون دعا میکنن که عاقبت بخیر شیم.نمیشه یدونه صلوات بفرستیم و بهشون هدیه کنیم؟یا ۳ تا سوره توحید؟کلا یه دقیقه هم وقتت رو نمیگیره🌺ولی هم خدا رو خوشحال میکنی هم امامت رو🌺هیچوقت هیچوقت هم ناامید نباش ناامیدی کار شیطونه و بزرگ ترین گناه خدا مارو بیهوده خلق نکرده که ولمون کنه💚گه خواستی و قابل دونستی بگو برات صلوات بفرستم🌺

گاهی برای رسیدن به خواسته هامون باید صبروتحملمون روبالاببریم عزیزم امیدمون بیشتر ازقبل بشه وهمینطور ...

ممنونم از شما. انشالله با دعای شما هر چی هست زودتر رفع بشه و منم از این غم نجات پیدا کنم

سلام ، کتابی که معرفی میکنم  خیلی کمک میکنه به خدا و به ائمه نزدیک بشیم و سمت گناه نریم،حتما مطالعه کنید 🙏💚

📖 اسم کتاب :  فقط برای خدا 

زندگینامه‌ی شهید حاج سعید سامانلو 🌹

شهیدی که راه و سبک زندگی‌ش می‌تونه الگو باشه و هر کسی که مسیرش رو دنبال کنه، می‌تونه به خدا و ائمه نزدیک‌تر بشه، مخصوصاً آقا امام زمان (عج).

این کتاب مثل یه معلم مهربون و صبوره که درس‌های زندگی، ایمان، صداقت و شجاعت رو بهمون یاد می‌ده.

با خوندنش می‌فهمی که چگونه می‌شه با توکل به خدا، در مشکلات ثابت قدم بود و زندگی رو با آرامش و معنویت ساخت.

هر صفحه از این کتاب یه راهنمای روشن برای رشد روحی و اخلاقی ماست و الهام‌بخش برای هر کسی که می‌خواد مسیر درست زندگی رو پیدا کنه. ✨

یاعلی بردشمنات لعنت👉اگه حاجت داری بگو خدایا لطفا به بزرگی خودت و به حرمت ۱۴معصوم و حرمت شهید ابراهیم هادی وشهید حاج سعیدسامانلو حاجتمو بده بعدش برای سلامتی وظهور امام زمان و حاجت روایی خودت۵۰۰صلوات هدیه کن به ۱۴ معصوم و دو شهید عزیز ۴۰ روز هم پشت سرهم سوره واقعه بخون براشون زیارت عاشورا و سوره یاسین هم میتونی بخونی .صدا بزن مشکلتو بگو بخواه دعات کنن، شکر خدا خیلی ها با این توسل حاجت روا شدن اگه حاجتت شرعی باشه و خدا صلاح بدونه روا میشه😍 نذر واسه شهدا هیچ اشکالی نداره تو مذهب شیعه توسل کردن جایز هست چون شهدا درجه ایمان و تقواشون زیاده ،نزد خدا مقام شفاعت دارن ،طبق آیه قرآن زنده هستن ،خدا به حرمت دعاشون حاجت میده .شهدا فقط واسطه هستن دعامون میکنن حاجت اصلی رو خدا میده😊این نذرهم عالیه به نیت حل مشکلت صدقه بدی واسه سلامتی آقا امام زمان و ازشون بخوای دعات کنن.بزن رو اسم کاربریم اولین تاپیکمو بخون پراز اسکرین و کامنت حاجت روایی هست کسانی که حاجت روا میشن خبر میدن ،کامنتاشونو کپی میکنم واسه دلگرمی تو تاپیک.راستی کتاب سلام بر ابراهیم رو دانلود کن بخون عالیه درباره شهید هادی هست😊اینهایی هم که میان میگن توسل به شهدا شرک ،گناه وبدعت هست فقط ازخدا بخواین ، شیعه نیستن از عمد علیه توسل کردن میگن !حالا که تا اینجا اومدی لطفا به نیت سلامتی وظهور آقا امام زمان صلوات بفرست.الهی خدا به بزرگی خودش و به حرمت ائمه و شهدا حاجت دلتو بده و شماهم مثل بقیه تاپیک بزنی و صدام کنی خبر خوش حاجت روایی بدی یاعلی .