2777
2789
عنوان

من زندگی 5ماه قبلمو میخوام 😭😭😭😭مگه زوره من بچه نمیخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 72417 بازدید | 666 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم تو جریان شما هستم خدا کمک هردوتامون کنه

انشالله...ولی دیگه اتفاقی ک افتاده مم تقدیر پذیرفتم با همه سختیش و حتی کنایه اطرافیان خودم و شوهرم فقط داریم این موضوع هندل می کنیم وگرنه برای ما هم خیلی سخته.کاریش نمیسه کرد

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

وقتی خدا بخواد با وازکتومی هم طرف باردار میشه

خب وازکتومی هم صد درصد نیست تا چند وقت باید کنارش جلوگیری داشت و چک کرد ولی اغلب شل میگیرن میسپارن به خدا که بچشون نشه بعد میگن نمیدونیم چی شد باردار شدیم خودم یه دختر خاله دارم سه تا داره همشونم ناخواسته😐 آدم انقدر شل دست میشه؟ دیگه دکتر لوله هاشو بست نجاتش داد

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

چون داری متوجه نمیشی اگه نداشتی بعد می‌فهمیدی من یدونه پسر دارم ومیخامم جدا بشم هر لحظه خدارو شکر می ...

انقدر دنبال مرد نباش پسرتم یه روز میره سراغ زن و زندگی خودش به خودت تکیه کن 

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

پارسال همین موقع ها منم حرفای تورو میزدم واز اینکه ناخواسته باردار شده بودم ناشکری میکردم وکفر میگفتم تو هشت ماهگی بچم با ناهنجاری به دنیا اومد ویه شب بیشتر نموند داغون شدم از اون روز تا حالا کارم شده حسرت ،دیگه  اون آدم  شاد وخوشحال سابق نشدم عذاب وجدان راحتم نمیزاره شبی نیست که خواب نوزاد نبینم داغش موند رودلم   ناهنجاری شو نه تو ان تی ونه تو انومالی نشون نداده بود😔  

آنچه مرانکشد قویترم میکند