2777
2789
ازدواج جوونتر سخت تره. دقت و وسواس خودشون و خانواده هاشون بیشتره. شرایط مالی برا جشن و جهیزیه خیلی د ...

من چند تا از این فامیلامونم دیدم طرف یک بار ازدواج کرده بود بچه هم داشت دومین ازدواجش از اولی هم بهتر بود جشن عروسی ای گرفتن که مجردش ازدواج می‌کنه نگرفت بخدا جهازشونم تکمیل کرده بودن بعضیاشونم خارج از کشور رفتن

گلم من از روی خنده اینو نوشتم نه غیبت و قضاوت قشنگم من خودمم متاهلم خدایی نکرده قصد بدی نداشتم از ای ...

شوخیشم قشنگ نیست،من همیشه با اینکه شوهرم مجرد بود ،بهش میگم خودت منو خواستی ،من حتی ازش جداهم شدم خودش برگشت قبل ازدواج گفت میخوامت گریه کرد کنارم آرامش داشت،خیلی ناراحت میشم اگه کسی فک کنه ماها تور کردیم ...منم سختیای زیادی کشیدم تو این‌ زندگی،مخصوصا از لحاظ مالی  با خیلی چیزاش ساختم حالا اینجا جاش نیست بگم ،در کل مجرد بودن خیلی بهتر ولی خوب باید خانواده هم پشتت باشن که واسه خیلیامون واقعا نیستن ،من از تنهایی میترسم و مرد نباشه سخته

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا از امثال شما که اینجور حرف میزنن و قضاوت میکنن متنفرم ،یعنی چی که حق مجردها رو میخورن،ببخشید م ...

منم موافقم مجردا منتظر شاهزاده با اسب سفیدن خیلی سخت گیرن 

ولی خب کسی که یه بار ازدواج کرده باشه راحت تر کنار میاد و قبول میکنه 

یکی نیست بگه اگه همون نفر بره خواستگار دختر مجرد قبول میکنین؟ نه؟ سنش زیاده .کارش بده چنین چنانه😒

شوخیشم قشنگ نیست،من همیشه با اینکه شوهرم مجرد بود ،بهش میگم خودت منو خواستی ،من حتی ازش جداهم شدم خو ...

من واقعا شرمندم اگه با حرفم ناراحتتون کردم خدا شاهده منظوری نداشتم ازدواج هم قسمت هر کسیه من طرف ۴تا از واجم بکنه هیچوقت نمیکنم چرا مطمئنا دلایل خودشونو داشتن 

بقول شما شاید طرف کنارشون آرامش داشته یا هرچیزی 

ولی من به خدا قسم هیچ قصد یا حرصی از این حرف نداشتم 

تکیه کردم به خودم چون دگران رهگذرند...
شوخیشم قشنگ نیست،من همیشه با اینکه شوهرم مجرد بود ،بهش میگم خودت منو خواستی ،من حتی ازش جداهم شدم خو ...

انشالله که مسیر زندگیتون همیشه رو روال باشه و عاقبت بخیر باشید در کنار همسر محترم حلال کنید که با حرفم آزرده خاطر شدید شرمندم

من واقعا شرمندم اگه با حرفم ناراحتتون کردم خدا شاهده منظوری نداشتم ازدواج هم قسمت هر کسیه من طرف ۴تا ...

انشاءالله چه دخترای مجرد ،چه خانومای مطلقه ،شوهر خوب گیرشون بیاد خوشبخت بشن ،مخصوصا خانومای مطلقه که خیلیاشون مشکلات خیلی سختی داشتن از لحاظ روحی داغون بوده ن و حقشونه برای  بار دوم ضربه روحی نخورن ،و با یه آدم خوب ازدواج کنن

وفادار ماندن در میان وسوسه ها وجود میخواهد ......

انشاءالله چه دخترای مجرد ،چه خانومای مطلقه ،شوهر خوب گیرشون بیاد خوشبخت بشن ،مخصوصا خانومای مطلقه که ...

انشالله عزیزم من خودم الان افسردگی دارم درک میکنم الهی که هیچکس طلاق نگیره چون آدم از روی شکم سیری و خوشی که این کارو نمیکنه قطعا مشکلاتی هست و افسردگیس و حال بدیش هم میمونه برا خانم 

من که کلا اینستا ندارم و این ربطی نداره ،همش خیابون و داخل اتوبوس بودم خوششون اومده،شوهرمم همینطور ...

منظورم. واسه دخترمجرد نیس واسه خانمایی هست که بعد ازدواج اولشون راحت دومی سومی روپیدامیکنن چندپفررومیشناسم از فضای مجازی پیداکردن