2777
2789

من چند تا داشتم محل کار مامانم میومدن فقط چهره مامانم رو دیده بودن میگفتن برای دوتا پسرم بیایم بعد هرچی مامانم میگفته دختر من سنش کمه داره درس میخونه قبول نمیکرده میگغته حرف بزنن حالا پسراش یکی ۲۳ سالش بوده یکی ۲۱ اخه من با بچه سال ازدواج کنم واقعا 

یکی دیگه بود یک اقایی بود یکم شیرین میزد بنده خدا بابامو نگه میداشت میگفت باید ازت عکس بگیرم علاقه عجیبی این اقا به بابام داشت خخخ بعد پسرش مکانیک بود چند بار به بابام گفته بود اونم با خنده رد کرد ولی من که شوهر مکانیک دوست دارم دستای سیاه دوست دارم دستای بزرگ دوست دارم شغلشونم مردانست وای خدا شوهر مکانیم فقط بقیش سوسول بازیه 

حالا واقعا با چه عقلی ندیده یکی رو خواستگاری  میکنن ها چطوری

https://daigo.ir/secret/91663624188 پروفایل خودم و دختر نازم تنو هست . تنو الان یکساله که پیش من نیست  .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا.

نداشتم قبول نمیکنم چون خودم خونه دارم پول دارم دستم تو جیبه خودمه خرج مامانمو میدم زندگیم خوبه نیازی ندارم به شوهر

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخام بشمارم خیلی میشه اکثرشون و ندیدم یا تعداد محدود با همسرم 

خانم دکتر خوش صدام ی روزی صدامو از تلویزیون و رادیو می‌شنوین ی روز ب قله ی توانایی هام میرسم 👰🏻‍♀️💍A

حرفتم جالب نیست میگی فقط مکانیک بقیه سوسول بازی کار تو معدنم سخته دکتر مهندس همه ی شغلا سختیه خودشو داره حتی هرزگی

I am Hanna, a Michael Jackson fan, I love his show, especially his gummy laugh. I love to sleep. My favorite animal is a cat.❤🤍🐼🥥🦧𔓙️