2777
2789
سلام علیکم و رحمة اللّه و برکاته مال حرام استفاده میکردم زندگیم اصلا برکت نداشت همیشه دچار مشکلات بو ...

میشه لینک کانال وبزاری برام 

👈👈👈لینک کانال تجربه های عالی طبی تنها مسیر.... https://eitaa.com/joinchat/1953170230Ca03c27ccdc👉👉👉  روی لینک نگه دارین ابی میشه... یا درخواست 🤝 بدین براتون لینک بزارم👎👎

نتایج عالی گرفتم از استغفار ترک گناه و رزق زیاد و پول زیاد وطلا و لباس زیاد خریدم توفیق نماز شب و توفیق قرآن خواندن زیاد و از همه مهمتر آرامش غیبت نمیکنم و حجاب رعایت میکنم و کسی بود ۳ساله قرض بهش دادیم ولی نمیداد.. استغفار زیاد تکرار کردم و نصف شب خیلی خیلی دعا کردم پول بهم پس داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌿با سلام یک ماه پیش از ناحیه دست و زانو دچار حادثه شدم ودست و پایم را اتل گرفتند و بهم گفتند چون زانوت اینقدر درد داره به احتمال زیاد نیاز به #جراحی داری من هم شروع کردم به استغفار و صلوات و نماز شب وقتی بعد از چند روز به دکتر مراجعه کردم بهم گفت که بعد از سه هفته حالت خوب میشه و احتیاج به عمل نداری من هم از خداوند منان سپاسگزارم که دوباره به من سلامتی عطا کرد

🔹 یادتون باشه استغفار در آسان کردن کارها واقعا تاثیر داره و افراد زیادی تجربه کردند این رو و یادتون باشه همه چیزها دست الله متعال است.

صدقه نعمت ها را تداوم می بخشد، بلا را دفع می کند، و از بین می برد، باعث شفا می شود، از ناراحتی نجات می دهد و خشم خداوند را خاموش می کند.

و هر چه انفاق کنید خداوندمهربان جایگزین آن را جبران می کند و او بهترین روزی دهنده

من کارمندم و حقوقم خوبه ولی عالی نیست به طور مدام تمام وقت ذکر استغفرالله و صلوات تکرار میکنم چند وقت پیش گوشیم زنگ میخوره و مصاحبه با یه موسسه بین المللیه و با حقوقی بیش از دوبرابر بهم میدهد

میشه لینک کانال وبزاری برام

درخواست دادم اونجا برام لینک بزار... 

👈👈👈لینک کانال تجربه های عالی طبی تنها مسیر.... https://eitaa.com/joinchat/1953170230Ca03c27ccdc👉👉👉  روی لینک نگه دارین ابی میشه... یا درخواست 🤝 بدین براتون لینک بزارم👎👎