2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام وعلیکم خواهران و برادران مسلمانم

عزیزانم بخدا مشکلاتی به رویم آوار شده بود نمیدونم سحر یا چشم زخم یا حسد اسمشو بزارم سه سال گریبانمو گرفته بود  که شما نمیتوانید از ترس تصورش هم بکنید مشکلات همیشه مالی نیست گاهی غم  بیماری، خانوادگی، روانی، هزار جور مشکل است من همه رو با هم داشتم همینطور بی برکتی در رزق و روزی ام و از لحاظ مالی و شغلی هم به اینصورت نداشتم  چند وقت یکبار هم با ماشینم تصادف میکردم  وسایل خانه میسوخت و خراب میشدن با نوشتنش الانم میترسم سراغم بیان از ترس بهش فکر هم نمیخوام بکنم

همه رو با صلوات و استغفار الحمدلله حل کردم درهای رحمت روز به روز  ۹ ماه است که صلوات رو شروع کردم به رویم باز شده مخصوصا ذکر صلوات رو خیلی تکرار میکنم کسب و کارم خانوادم زندگیم خودم همه مسائل ریز و درشت زندگی و شخصیم الحمدلله حل شدن و هر روز از همه لحاظ قوی تر میشم همه زندگیم‌و‌مشکلاتم حل شد هم از لحاظ دینی و ایمانم خیلی پیشرفت کرده ام در شغلی که قبلا داشتم تغیراتی انجام دادم همه از فضل الله تعالی است .

با اذکار صلوات و‌استغفار  خیلی  زندگیتون پر برکت میشه

(سوره بقره هر سه روز یا دو روز در خانه یا محل کار بخونید )

(قرآن زیاد تلاوت کنید )

به الله قسم عزیزانم خودتون هم نمیدونید چه برکتی سرازیر میشه به زندگیتون

البته عادت کنید صبح تا شب تمام وقت ذکر استغفرالله لاحول ولاقوة الابالله صلوات تکرار کردم میکنم

کلام آخر هم

🌷در اینستاگرام با صلوات و استغفار آشنا شدم کانال شما رو‌هم خواهرام بهم معرفی کردن این کانال شما هم که نظرات و داستان بقیه رو میخوندم بی تاثیر نبود بیشتر منو تشویق میکرد ممنون از شما و همه کسانی که داستانشون رو‌میفرستن الله به همتون برکت بده در دنیا و قیامت سر افراز باشید  برای بنده و همه ایمانداران جهان و اهل غزه دعا کنید❤️🌹

اللهم صل وسلم وبارک علی نبینا محمد

کاش بگن چندبار استغفار گفتنچون من ۳۰ هزارتا فرستادم ولی نشد

نیت کنید با اخلاص استغفار کنید

منم مثل شما قبلا استغفار میکردم ولی همش فکر میکردم کی حاجت میگیرم و زود دوست داشتم تمومش کنم الان حتی به این فکر نمی‌کنم کی نتیجه میگیرم

این 5 روزه شروع کردم

استغفاری است که خواندن آن به‌مدت دو ماه، روزی چهارصد مرتبه 

أَسْتَغْفِرُ اللهَ الَّذی لا إِلـهَ إِلاّ الْحَیُّ الْقَیُّومُ، هُو الرَّحْمنُ الرَّحیمُ، بَدیعُ السَّماواتِ وَ الأَرْضِ، مِنْ جِمیعِ ظُلْمی وَ جُرْمی و إِسْرافی عَلی نَفْسی وَ أَتُوبُ إِلَیْهِ».

من اینو میخونم الان تو طول روز تقسیم میکنم شما با هر صیغه ای میتونید بخونید

اکثرا با ذکر زیر حاجت گرفتن

استغفرالله لاحول ولاقوة الابالله  

سلام  

من یه مدت بود هر چقدر سعی میکردم برای یکاری موفق نمیشدم

تااینکه توسط دوستام خواهرام با ذکر استغفرالله  و داستان های این‌ کانال شروع کردم و الحمدالله صبح تا شب تمام وقت ذکر استغفرالله لاحول ولاقوة الابالله تکرار میکنم و دارم ب نتیجه میرسم ۸۰درصد از کارم حل شده

اینو بدونین خدا خیلی بخشندست و اگه استغفرالله تکرار میکند سعی کنین در کنارش از گناهتونو توبه کنین

مثل دروغ یا غیبت یا سوظن ...

ان شاالله که شما هم‌جواب بگیرین