سلام وعلیکم خواهران و برادران مسلمانم
عزیزانم بخدا مشکلاتی به رویم آوار شده بود نمیدونم سحر یا چشم زخم یا حسد اسمشو بزارم سه سال گریبانمو گرفته بود که شما نمیتوانید از ترس تصورش هم بکنید مشکلات همیشه مالی نیست گاهی غم بیماری، خانوادگی، روانی، هزار جور مشکل است من همه رو با هم داشتم همینطور بی برکتی در رزق و روزی ام و از لحاظ مالی و شغلی هم به اینصورت نداشتم چند وقت یکبار هم با ماشینم تصادف میکردم وسایل خانه میسوخت و خراب میشدن با نوشتنش الانم میترسم سراغم بیان از ترس بهش فکر هم نمیخوام بکنم
همه رو با صلوات و استغفار الحمدلله حل کردم درهای رحمت روز به روز ۹ ماه است که صلوات رو شروع کردم به رویم باز شده مخصوصا ذکر صلوات رو خیلی تکرار میکنم کسب و کارم خانوادم زندگیم خودم همه مسائل ریز و درشت زندگی و شخصیم الحمدلله حل شدن و هر روز از همه لحاظ قوی تر میشم همه زندگیمومشکلاتم حل شد هم از لحاظ دینی و ایمانم خیلی پیشرفت کرده ام در شغلی که قبلا داشتم تغیراتی انجام دادم همه از فضل الله تعالی است .
با اذکار صلوات واستغفار خیلی زندگیتون پر برکت میشه
(سوره بقره هر سه روز یا دو روز در خانه یا محل کار بخونید )
(قرآن زیاد تلاوت کنید )
به الله قسم عزیزانم خودتون هم نمیدونید چه برکتی سرازیر میشه به زندگیتون
البته عادت کنید صبح تا شب تمام وقت ذکر استغفرالله لاحول ولاقوة الابالله صلوات تکرار کردم میکنم
کلام آخر هم
🌷در اینستاگرام با صلوات و استغفار آشنا شدم کانال شما روهم خواهرام بهم معرفی کردن این کانال شما هم که نظرات و داستان بقیه رو میخوندم بی تاثیر نبود بیشتر منو تشویق میکرد ممنون از شما و همه کسانی که داستانشون رومیفرستن الله به همتون برکت بده در دنیا و قیامت سر افراز باشید برای بنده و همه ایمانداران جهان و اهل غزه دعا کنید❤️🌹
اللهم صل وسلم وبارک علی نبینا محمد