2777
2789

من پنج هزار دلار دارم

یه سری پولدار دورم هستن میگفتن نه هر زمانی یکیشون بالا میره اما من هرچقدرررر تحقیق کردم تو سی سال اخیر همیشه طلا بهتر بوده

پارسال طلا خریدم و دلار

طلا سه برابر شد دلار دوبرابر

من مستاجرم مجبورم به این پس انداز و خوشحالم نیستم از گرون شدنش ولی خوب چه کنم باید تمام زورمو بزنم

الان استرس دارم

رد کردم رفت به آشنا قراره پولش و بریزه

به نظرتون برای بازه سه ساله رشد کدوم بهتره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قیمت طلا حاصل ضرب قیمت اونس جهانی طلا در قیمت دلاره...پس طلا دوبار بالا میره یکی با بالا رفتن اونس ج ...

از پارسال طلا سه برابر شد دلار دو برابر

من موندم اینا چرا اینطوری میگن

میگن نه طلا میاد پایین دلار بالا میره

از پارسال طلا سه برابر شد دلار دو برابرمن موندم اینا چرا اینطوری میگنمیگن نه طلا میاد پایین دلار بال ...

چون اگر اونس پایین بیاد طلا هم پایین میاد اگرچه دلار هم بالا رفته باشه  ...اما تحلیل گران میگن اونس پایین بیا نیس پس طلا بهتره به نظرم

کاربر آقا ...با مغرور مغرور باش با فروتن فروتن 

خب ضرب

ـ▄▄▄▄·  ▄▄▄·  ▄ .▄ ▄▄▄· ▄▄▄  ▐█ ▀█▪▐█ ▀█ ██▪▐█▐█ ▀█ ▀▄ █·▐█▀▀█▄▄█▀▀█ ██▀▐█▄█▀▀█ ▐▀▀▄ ██▄▪▐█▐█ ▪▐▌██▌▐▀▐█ ▪▐▌▐█•█▌·▀▀▀▀  ▀  ▀ ▀▀▀ · ▀  ▀ .▀   █▄▄░▄▄█░▄▄█░█░█▄░▄████░▄▄▄█░▄▀██▄██▄░▄█▀▄▄▀█░▄▄▀███░███░▄▄█▀▄▀██░█████░▄▄▄█░█░██░▄██░██░██░█░▀▀▄███░███▄▄▄█▄█▄██▄█████░▀▀▀█▄▄██▄▄▄██▄███▄▄██▄█▄▄▀