2777
2789
عنوان

کودک و ضررنگاه کردن ب آینه

9724 بازدید | 28 پست

شنیده بودم ک نباید بچه تو آینه نگاه کنه خوب نیس 

کسی میدونه چرا؟

اصلا حقیقت داره ضررش؟

میشه واسه من یه دونه صلوات بفرستین       مرسی😌 

فک کنم قبل ۴۰ روز میگن خوب نیست🤔🤔🤔

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😧😧😧

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

مگه داریم مگه میشه

از صمیم قلب خودمو دوست دارم   و با افتخار میگم هیچکس (هـیـچـکـس) ارزش نداره بخاطرش خودمو ناراحت کنم :)  اینو بدونید تنها کسی که مسئول شاد کردن شماست خودتونید   معلم  زبان شدنم مبارک  

بچه من الان چن وقتی میشه دوس داره هی باایینه بازی کنه ولی بچه نوزاد رو میگن نگاه کنه قدیمیا میگن گوشتش اب میشه ینی لاغر میشه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

عزیزم اتفاقا بچه باهوش میشه

وزن اولیه ۸۸کیلو 😥😥😥وزن بعد ۵ماه ۷۶کیلو ۴۰۰گرم 😄😄😄😄😄من میتونم به وزن هدفم برسم پس پیش به سویه ۵۸ کیلو😇😇😇😇😇😇من باید تا ۳۰این ماه ۷۵کیلو بشم😉😄
من شنیدم خانم باردار نباید توی آینه نگاه کنه. مخصوصا شب ها.

🤔🤔🤔🤔

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊