من برا واکسن پسرم رفته بودم مرکز بهداشت اتفاقا میگفتوببرش جلوی آینه خودش رو بشناسه. تو نت هن راجع بهش خوندم میگن کم کم ببرین تا باخودشون آشنا بشن من که از همون نوزادی بردمش الانم اینقد بلا شده از تو آینه نگاه من میکنه میخنده
مگه نوزاد ۴۰ روزه هم میتونه خودشو توی آینه ببینه؟؟😲😲😲😲
منم شنیدم فقط
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
منم نمیدونم. از ی آدممطمئن ک خرافاتی هم نیست شنیدم اخه
دلیلش چیه؟
من که دائم چشمم به اینه بود تو بارداری😁
من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊
اتفاقا خیلی هم خوبه که توی آینه نگاه کنند و با خودشون بازی کنند این باعث خودشناسی و رشد نوزاد میشه. پیشنهاد میکنم به خرافات توجه نکنید و توی این دوره زمونه که علم انثدر پیشرفت کرده حتما قبل از باور کردن هرچیزی تحقیقات انجام بدید.