2777
2789
چه بهتر کلاس هرچه خلوت تر ، بهتر راحت تر آروم تر ،وقتی میگی افتاده ها هستند چه اهمیتی داره بیان یا ن ...

آره  والا  اگه میخواستن درس بخونن الان به جای اینکه امسال دوازدهم باشن  رفته بودن دانشگاه 

زندگی آب روان است میگذرد   تقدیر من و تو هرچه است  همان میگذرد    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست عزیز، واکنشی به پیام نده

فردا برو سرکلاس از اونی که این ایده رو داده یه مقدار قابل توجهی نمره کم کن و هرکس هم نیومد نصف اون مقدار رو. و روی تصمیمت هم قاطع باش

پیام رو هم ببر به کادر مدرسه نشون بده که جای گلایه نمونه 

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

آره والا اگه میخواستن درس بخونن الان به جای اینکه امسال دوازدهم باشن رفته بودن دانشگاه

اسی اگه دوازدهمین چکارشون داری خب ۸۰ درصد دوازدهمیا کلا مدرسه نمیرن ماهم نمیرفتیم هیچکدوم 

من جای شما بودم

کاری به کارشون نداشتم درس خودمو می‌دادم

هر کی نیاد غیبت 

همه نیان تو گروه میگم فلان بخش رو درس دادم

اعتراض کنن میگم کتاب باید تموم شه به من ربطی نداره

بدون عصبانیت و هیچ توضیح اضافی

امید به تغییر رفتارشون نداشته باشید، فقط وظیفتون رو به عنوان دبیر انجام بدید

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

تقصیر پدر ومادرهاشون با این تربیت کردنشون خیلی گستاخ وبی ادبن

آره والا ما چندتا بچه بودیم تو خونه با امکانات خیلی کم ولی هیچ کس به جز چشم به معلم چیزی نمیگفت الان همه تک فرزند کلی هم امکانات ولی اکثریت بی تربیت ان 

السلام علیک یابقیه الله فی ارضه براظهورامام زمان صلوات لطفا🌺

آدم از بعضی از این نسل جدید ها میترسه خدا همه ما را به راه راست هدایت کنه

واقعا بایدم ترسید روز چهارشنبه ای دخترم میگفت یکی از اولیا اومد دنبال بچه اش دم کلاس درس بهش گفتن دخترتون امروز اصلا مدرسه نیومده میگفت مادره رنگش کبود شد از ناراحتی حالش بد شد دختره معلوم نیست کجا رفته بود

یکیم کلاس دهم همکلاس دخترم بود باردار شد متأسفانه از دوست پسرش ولی شانس اورد پسره گردنش گرفت 

ولی بچه اشون نموند قلبش سوراخ بود فوت شد 

چقد وضعیت داغون شده که یه معلم و سیستم اموزشی نمیتونه یه دانش آموز رو کنترل کنه ضعف قوانین اینه ها🤦🏻

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
تو کلاس دختر منم متأسفانه یه همچین دانش آموزی هست بچه ها رو گرفته زیر نظر خودش اگر گفت کسی حق نداره ...

این دانش آموز هم  لیدر کلاسشونه  اگه بگه  هیشکی نیاد   بقیه هم نمیان   

زندگی آب روان است میگذرد   تقدیر من و تو هرچه است  همان میگذرد