2777
2789
عنوان

وسایلامو جمع کردم میخوام طلاق بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1277 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا وایمیستی بزننت؟اون زد تو ۲برابر بزن اذیت کرد تو دوبرابر اذیت کن فحش داد تو هم بده مردا باهاشون ه ...

بخدا زدم نه یه بار چندبار ولی نمیشه که نمیشه 

کاش میشد ببینی 

پول و پس انداز تا حدودی ولی شغل نه

عزیزم بگومگو کتکاری همه جاهست اگرمشکلت ریشه ای نیس تصمیم بچه گانه نگیر من همسن شما بودم بچه سومم رو باردار بودم چه قدر اذیت شدم اما تحمل کردم بخاطر بچه هام الان خودش از گذشته ش پشیمونه

نپیدونم اگر خانواده ای داری پشتت هستن برو طلاقولی سالها بعد پشیمون میشیچون نه معتاد نه خیانت کردهشای ...

فکر نمیکنم پشیمون بشم برای آدمی که تا تونست عذابم داد موقعی که با همه چیش کنار اومدم طوری ازم حرف زد که هیچ کاری براش نکردم و خودشم کوچک ترین اذیتی نداشته انگار هنوز منم که اذیتش کردم بهش ظلم شده

مشکل اصلی چیه

مفصله 

ولی همینو بگم پارانوئید داره به هیچ وجه قبول نمیکنه

من قبل شوهرم مثل هر دختربچه دیگه ای تو ۱۵ سالگیم گروه داشتم تو تلگرام با دختر پسرا صحبت میکردم و حتی دوست پسر داشتم درحد چت همین

ولی باورت نمیشه سر همینا چقدر منو هم تو دوران دوستی و هم بعد ازدواج زد چقدر از لحاظ روحی عذابم داد

من همیشه تو مغزم با خودم کلنجار رفتم که چجوری قبول کردی 

افسردگی گرفتم چشمام به قدری ضعیف شد که عینکی شدم و حتی آبروم پیش کل فامیل رفت چون ازدواجمون عادی نبود

امشب بهم میگفت نه تو هنوز تو فکر اون آدمایی دلت میخواد اسمشونو صدا بزنی 

نمی دونم مشکل چیه فقط حس کردم باید بگم گاهی اوقات همه چیز اونجوری که بنظرما میرسه نیست

شاید رفتاریکی از نظرما بد بیادولی اون بد رفتاری ها یه محرک یا دلیلی داره واون شخص یه چیزی تومخیلش باشه که ما نمی دونیم

تواین مواقع درست ترین کار که کار خیلی سختیم هست

ارتباط برقرار کردن وصحبت درست وهدفمند ونفوذ به لایه های عمیق ذهن همدیگست

که حاصلش یه درک درسته

اگه ما توشرایطی باشیم که نتونیم یه ارتباط سالم برقرار کنیم بایداز مشاور کمک گرفت

وچیزی که من فهمیدم برای به زبون آوردن اسم طلاق باید خیلی دو دوتا چهارتا وتامل کرد،بعداز اون اگه باز تصمیمت پابرجا باشه باید سعی کنی حرف بزنی که شنیده بشی وخودتم بشنوی وتلاش کنی برای رسیدن به درک متقابل

اگر باز نشد،طلاق باید گزینه ی آخر باشه

درغیر این صورت اگه طلاق اتفاق بیوفته ممکنه بعدا حاصلش برات بشه یه عمرپشیمونی یااگرم طلاق اتفاق نیوفته آدم سبک میشه ودشمن شاد ومیوفته سر زبونا

(فقط لازمه اضافه کنم اینایی که گفتم مال غیر موردیه که طرف مقابلت آدم غیر نرمالیه،مثلا آدمی که شخصیت سالمی نداره،عصبیه یا دست بزن داره،عوضیه یا خیانت کارومعتادو...

تویه سری موارد یک ساعتم زندگی با اون آدم زیادیه!)

عزیزم بگومگو کتکاری همه جاهست اگرمشکلت ریشه ای نیس تصمیم بچه گانه نگیر من همسن شما بودم بچه سومم رو ...

خب اجی عزیزم 

شما و بچهات الان گذشته تو ذهنتون هس درسته؟ خودت و بچهات خیلی تحت تاثیر رفتارا و گذشته ای هستین که همسرتون براتون درست کرده بود 

چرا استاتر هم مث زن قدیم باید همچین چیزی تحمل کنه 

این چه چرخه ایه. چرا ادامه پیدا کنه

استاتر ینی متولد ۸۲

فقط یه بچه اس تو این دوره زمونه 

مفصله ولی همینو بگم پارانوئید داره به هیچ وجه قبول نمیکنهمن قبل شوهرم مثل هر دختربچه دیگه ای تو ۱۵ س ...

وای چه بد،،،،، ببین ی مدت خیلی ب زندگیت برس هرچی گفت محل نده ب خودت خونه آشپزی همه جی اهمیت بده خرج کن لباس خوب بپوش بگرد کیف کن بیخیال باش این روش شاید جواب داد 

بخدا زدم نه یه بار چندبار ولی نمیشه که نمیشه کاش میشد ببینی

بخدا همه مرد ها همینن منم الان باردارم خیر سرم جفتم پایینه تحرک و استرس برام ممنوعه ولی شوهرم مگه درک داره؟سر مسائل معمولی دعوا و بحث راه میندازه یا باید تنها باشی یا زندگی مشکلات زیاد داره هی بهش میگم بابا تو با من دعوا میکنی بچه اذیت میشه میگه چه ربطی به بچه داره؟در این حد نفهمه