2777
2789
کیس بهتر شاید یکی که تقریبا قد بلنده و به رنگ طوسی علاقه داره بهت پیشنهاد بده ولی اونم چون براش متفا ...

ممنونم انقد قشنگ وقت می‌ذارید. ببخشید اذیت شدید

یعنی میگی در کل کدوم یکی از این دوتا برام بهتره ؟ در آخر با کدوم راضی ترم ؟

قطعا مشورت میکنم ولی خب از حس های آدمای خوبی مثل شما هم استفاده میکنم برای فکر کردنام

و اینکه بنظرتون اون آقای اول ک‌ دوستش دارم‌کی بهم پیام میده یا زنگ میزنه یا دیدار داریم ؟ چون دوست ساده هستیم فعلا تو رابطه نیستیم 

و اینکه بنظرتون کی بهم پیشنهاد میده و تو رابطه میریم ؟

🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑‍🏫 🌾

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم انقد قشنگ وقت می‌ذارید. ببخشید اذیت شدیدیعنی میگی در کل کدوم یکی از این دوتا برام بهتره ؟ در ...

عزیزدلم 💗

در آخر شخص اول خیلی بهتره چون هم دیت و دلبازه هم خانوادش دخالت نمیکنن و یه فرزند دختر براتون احساس میکنم

آخرش قشنگه

دیدار و پیام تا ۱ ماه آینده و تا بهمن رابطتون صمیمی تر میشه

پیشنهاد هم اوایل سال آینده و فصل بهار فروردین یا اردیبهشت

عزیزدلم 💗در آخر شخص اول خیلی بهتره چون هم دیت و دلبازه هم خانوادش دخالت نمیکنن و یه فرزند دختر برات ...

چه خوب که به همه این قدر بها میدی و احترام می‌زاری این نشانه تربیت درست شماست

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊

عزیزدلم 💗در آخر شخص اول خیلی بهتره چون هم دیت و دلبازه هم خانوادش دخالت نمیکنن و یه فرزند دختر برات ...

عزیزم خیلی ممنونم ازتون

لطف کردید بهم وقت گذاشتید.

میشه درخواست بدم قبول کنید اگر بعداً چیزی شد خواستم بهتون پیام بدم؟

🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑‍🏫 🌾

سلام🥲

از اینده نزدیکم میگی؟من اصلاچی میخوام نمیدونم خیلی سردرگمم

م دوباره بهم پیام میده ؟کی ؟یا تموم شد .

دیدارداریم؟ کی ؟ از نزدیک بیشتر خوشش میاد یا کمتر؟ ازچیم حوشش میاد ؟