2777
2789
عزیزم یعنی بهش برسم خوشبخت نمیشم ؟اینکه باهاش به مشکل میخورم و دعوا پیش میاد، یعنی باهاش خوشبخت و خو ...

نه اونقد که فکر میکنی خوشبخت نمیشی چون عاشقت نیست ولی تو اگه خیلی دوسش داری میمونی پای زندگیت بستگی به حس تو داره

تازه دست و دلبازم هست 

عواقبی نداره ولی قرار هم نیست زندگی رویایی داشته باشی

یکمی از بحث خوشش نمیاد و ترجیح میده بحث نکنه کلا

در حالت کلی مثبته و اگه ازدواج کنین طلاق نمیگیرین و بعد ازدواج حسش نسبت بهت عمیق تر میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اونقد که فکر میکنی خوشبخت نمیشی چون عاشقت نیست ولی تو اگه خیلی دوسش داری میمونی پای زندگیت بستگی ...

اگر بیخیالش بشم بنظرتون کیس بهتری ممکنه سر راهم قرار بگیره که خوشبخت تر بشم باهاش ؟؟

اگر آره میشه مشخصات اون کیس هم بگید 

🌾🎥🎬🎨🖌️ 🧑‍🏫 🌾

وایییییی دقیقااا همینطوریع ک میگییی انگار خودشو دیدیبنظرت چه فکری میکنه درموردم؟بعد ک همو دیدیم یه م ...

الان بنظرم سرگرمی هستی و سعی میکنه فکرشو منحرف کنه تا بهت فکر نکنه ولی ته دلش میدونه متفاوتی و بعدا ازت خوشش میاد و خیلی بهت لبخند میزنه

آره شناخته

عشقم میشه منم بگی مامان پارتنرم چند روز پیش منو دید نظرش راجبم چی بود

نه خوشش اومده نه بدش اومده ولی فکر میکنه میتونی زندگی پسرشو جمع کنی و آدم بدی نیستی و بعدا اگه ازدواج کردین رابطتون خیلی گرم و صمیمی میشه

اگر بیخیالش بشم بنظرتون کیس بهتری ممکنه سر راهم قرار بگیره که خوشبخت تر بشم باهاش ؟؟اگر آره میشه مشخ ...

کیس بهتر شاید یکی که تقریبا قد بلنده و به رنگ طوسی علاقه داره بهت پیشنهاد بده ولی اونم چون براش متفاوتی و تازگی داری وگرنه عشق آتشین حس نمیکنم

در کل اگه با اون اولی که گفتی ازدواج کنی خیلی شاد نمیشی ولی میگی همون آدمی بود که میخواستم

با خانوادت حرف بزن نظر اونا خیلی مهمه 

اره معمولی هستییکمی آره ولی نه اونقد که اون پری بهشتی باشهتو نسبت به اون نچرالی و قیافه دلنشینی داری

من واجب ترممممممممممم

بیا خصوصی من 

زود باش🦥🗡️

که هربارپریدیم بی ترس ازبلندی؛به جای شاخه ریشه هارواصلاح میکردیم🕊