2777
2789
عنوان

نوش جان اعلیحضرت رو تموم کردم😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 54 پست
🥲🥲🥲حیف اکشن نیست واقعاجیسون رو عشقه 😝🥲😁

بیا قبول کنیم جیسون هم دیگه کلیشه ای بازی می‌کنه همه فیلم هاش همون تکرار قبلی هاست سناریو نخ‌نما

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

من وقتی آمریکایی برام خسته کننده شد کیدرلما رو شروع کردم :)چند ساله انیمه نمی‌بینم اصلا شاید باید بر ...

من که عاشق فیلم و فیلمبازی بودم اونم از نوع کره ایش 

یعنی شاید بگم  تنها تفریحم بود 

و ترکشون کردم شاید بتونم بگم تا حالا ۷۰ یا ۸۰ تا سریال کره ای دیدم

و شبی که ترک کردم تمام بدنم داشت التماس میکرد که یکی دیگه شروع کن 

اتفاقا همین نوش جان عالیجناب رو چند شب پیش داشت شیطون گولم میزد ببینم ولی خدا روشکر  قولمو نشکستم

از اربعین تو ترکم😇😂

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من که عاشق فیلم و فیلمبازی بودم اونم از نوع کره ایش یعنی شاید بگم تنها تفریحم بود و ترکشون کردم شای ...

خوب کردی

منم دیگه بیخیال شدم

حتی ببینم هم لذت نمی‌برم فقط برای وقت پرکنی 

بعضی وقتا ذهنم به استراحت احتیاج داره خب

عاشق شو ار نه روزی، کار جهان سر آید...

بیا قبول کنیم جیسون هم دیگه کلیشه ای بازی می‌کنه همه فیلم هاش همون تکرار قبلی هاست سناریو نخ‌نما

من جدیداشو ندیدم از وقتی بچه دار شدم ولی کلکسیون قدیمیاشو دارم معرکه س🥲

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

من وقتی آمریکایی برام خسته کننده شد کیدرلما رو شروع کردم :)چند ساله انیمه نمی‌بینم اصلا شاید باید بر ...

قلعه متحرک هاول رو دیدی؟ 

گروه زوج درمانی لبخند برای خانومای مذهبی که اهل ساختن زندگی هستن برو حتما نتیجه میگیری 🫶😍 https://eitaa.com/joinchat/338952601C0a5ec5f6c3

خوب کردیمنم دیگه بیخیال شدمحتی ببینم هم لذت نمی‌برم فقط برای وقت پرکنی بعضی وقتا ذهنم به استراحت احت ...

آره واقعا منم کم کرده بودم باز شروع میشد توی یه چرخه ی عجیب و غریب و ول معطلی و بیهوده افتاده بودم 

برای وقت گذروندن بود ولی خب به اندازه نبود یعنی سریال رو نمیشه به اندازه نگاه کرد

من مسلمان هستم .اسلام کامل است.اما،من نیستم.اگر اشتباهی از من سر زد؛ این عیب را به من نسبت دهید نه دینم!!!      👈 🌼اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری(س)🌼 بانو جان!  وقتی یزیدیان برای تحقیر زینب (سلام الله علیها ) رو بند او را برمیدارند بدان که تنها یزیدیان بیحجابی را برای تو میخواهند و « بی حجابی تحقیریست از سوی دشمن »                                  به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸ دوره، دوره آخرالزمانه هااااا. حواستون به اعمالتون باشه  هیچکس نگه به من چه به تو چه ،ما همه به هم ربط داریم مواظب خودتون و دیگران باشین  مواظب باشین پای قول و قراری که با خدا بستین بمونین خودتونو پیدا کنین امام زمان بشناسین وجود ایشون همه ی هدف و زندگیه ماست چیزیه که براش به دنیا اومدیم ما با هم دیگه باید باشیم تا ظهور اتفاق بیوفته زندگی کردن و عشق و حالش نهایتا در بهترین حالت ۸۰ سال باشه واقعا ارزششو نداره ارزش خودتو پایین بیاری تا اخر راهت 💚💚💚